tbm

Del dvd-dl xboxui 360

Rekomenduojami pranešimai

Kokie geriausi dvd-dl kurie patikimai isirašo iš 1 karto ir sukureis nesuprastėtu grafika nes aš turėjau 4 philips dvd-dl 2 iš ju nepasileido o like 2 lievai isiraše gta4 dar biški palošt buvo galima o tdu išvis jei greit važiuoji aplinku neužkrauna ir i grafika ikrenti.galvoju verbatim bet jie 15lt o jai tie susigadins tai nzn. Beto pas mane elite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Verbatim geriausi kiek rasiau tiek visi isirase veikia kuo puikiausiai... philips kaip buvo 2x viskas gerai rasese visi isirase padare 8x tai 50% isirase kai buvau pasiemes ... (4 diksus :) ) saip tikrai patariu verbatim patikimi... na pas mane bige ar 10lt kainavo jie kai pirkau paskutini karta atrodo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet nereik nieko irasinet pries rasant zaidima kaip su philips nes daug kas sako reik apsildit mlazeri pirma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dvd-dl man atrodo neitnka.Reikia,kad butu su +.O verbatim tikrai patikimi,nzn kur tu cia ziurai,kad po 15lt.As perku kazkur po 9lt is fis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verbatimu pakuote DVD+DL 10, kainuoja 63 lt ICG. Tai pagalvokit ar apsimoka po viena pirkt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Verbatimai 8x ar 2,4x tie tokie violetiniai su melynu geriausi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.