Dowydas

PS3 zaidimai

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena, turiu toki klausima, ar veiks zaidimas ant ps3, jei as ji parsisiunciau is interneto ir isikeliu i playstation 3 hdd? Ir kaip galima ji ikelti ar yra koks usb laidas ar bluetooth ar dar kaip nors kitaip, aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Laba diena, turiu toki klausima, ar veiks zaidimas ant ps3, jei as ji parsisiunciau is interneto ir isikeliu i playstation 3 hdd? Ir kaip galima ji ikelti ar yra koks usb laidas ar bluetooth ar dar kaip nors kitaip, aciu uz atsakymus.

PS3 zaidimu kopijos tikrai dar nera budo paleisti, nes dar niekas nenulauze PS3 ... Siaip greiciausias budas permesti failus naudojant usb atmintines arba isorini HDD ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj ka man rodis kaj ikelsiu zaidimo kopija i ps3 hdd? Nepasileis jis?

Papildyta po 1 minutės(-čių):

ispudziai tokie: nereali grafika , bemieges naktys, gaila kad zaidimai labai brangus :)((.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj ka man rodis kaj ikelsiu zaidimo kopija i ps3 hdd? Nepasileis jis?

Aisku , kad nepasileis ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas pasakymas grafika nereali tai hmm.... tokio lygmens ji reali jau kokie 1 metai su XBOX 360 ishejimu ir aisku ant PC. Maciau elektromarkte kaune kai pyderai mazi atsisede ir loshia ps3 niekam neuzleisdami :lol:

Tik nesupratau ** jie uzdeje CALL OF DUTTY 3, nes zaidimas bent jau grafiniu lygmeniu tai nuo ps2 ne ka skiriasi, galbut isskyrus svaresne ir siek tiek detalesne grafika.

Na nieko ispudingo del ko noretusi ismesti 2500 litu. (kai pas mane kisheniuje 20 litu ir kazkiek centu). Galejo uzdeti bent koki motorstorm ar resistance, bet kad velgi shaudykle, tai nieko stebuklingo neparodysi, ypac jei shalia kokis Gears Of war ant x360 butu uzleistas.

O didziausias juokas o gal ir siaip gailestis pakilo kai paziurejau geimu pasirinkimas kokis galingas: net 5! (atsiprasau jei zaidimu gausoje nepastebejau dar vieno kokio), is kuriu vienintelis vertas demesio(nzn ar vertas sumoketu pinigu) tai motorstorm. siaip visi geimai po 229lt.

Na tiesiog pikta man ant SONY, kad bent jau kolkas su tokia taktika jie bando uzkariauti pasauli. :P Ale kad ir x360 nelabai kas doro yra isleista, kas man patiktu :lol:

Papildyta po 3 minutės(-čių):

a tu pats bandytum per Bluetooth kelti apie ~10gb uzimanti zaidima?

uztruktum kokia 24 val su esamais bluetooth greiciais. (teoriskai max 2.1 mb/s. (o gal kokioj naujausioj versijos visi 3mb/s :D ))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas pasakymas grafika nereali tai hmm.... tokio lygmens ji reali jau kokie 1 metai su XBOX 360 ishejimu ir aisku ant PC. Maciau elektromarkte kaune kai pyderai mazi atsisede ir loshia ps3 niekam neuzleisdami :lol:

Tik nesupratau ** jie uzdeje CALL OF DUTTY 3, nes zaidimas bent jau grafiniu lygmeniu tai nuo ps2 ne ka skiriasi, galbut isskyrus svaresne ir siek tiek detalesne grafika.

Na nieko ispudingo del ko noretusi ismesti 2500 litu. (kai pas mane kisheniuje 20 litu ir kazkiek centu). Galejo uzdeti bent koki motorstorm ar resistance, bet kad velgi shaudykle, tai nieko stebuklingo neparodysi, ypac jei shalia kokis Gears Of war ant x360 butu uzleistas.

O didziausias juokas o gal ir siaip gailestis pakilo kai paziurejau geimu pasirinkimas kokis galingas: net 5! (atsiprasau jei zaidimu gausoje nepastebejau dar vieno kokio), is kuriu vienintelis vertas demesio(nzn ar vertas sumoketu pinigu) tai motorstorm. siaip visi geimai po 229lt.

Na tiesiog pikta man ant SONY, kad bent jau kolkas su tokia taktika jie bando uzkariauti pasauli. :P Ale kad ir x360 nelabai kas doro yra isleista, kas man patiktu :lol:

uztruktum kokia 24 val su esamais bluetooth greiciais. (teoriskai max 2.1 mb/s. (o gal kokioj naujausioj versijos visi 3mb/s :D ))

Tiesa , ps3 pristatymas Lietuvoje gan varganas , pvz Elektromarkte ps3 buvo kazkur i kampa nukistas , nepajungtas , zaidimai tik trys ir tai kazkur nuslepti gulejo , atrodo kad ps3 dabar nieka nedomina ... Zaidimu ps3 yra ir daugiau , bet jie multikonsolinei ... Man ispudingiausiai atrode Motorstorm ir Oblivion IV , o vat Genji ir Ridge Racer visiskas š**** ... Geriausi zaidimai dar tik kuriami , dar reikes palaukti ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuviai - yra vargsu salis palyginus su JAP ar JAV. Mums, eiliniam darbuotojui, gaunanciam 1200lt i rankas atlyginima, reiktu 2men., kad gaut konsole (nesneku apie geimus). O JAP ir JAP eiliniam darbuotojui per men gaunanciam 1000 baksu ir ant geimu uztektu ir ant birzgalinio alaus.

Tad pilnai as suprantu kodel pristato pardavime tik 3-5 zaidimus Lietuvoje. O, beje, jeigu atsirastu zmogus, kuris turetu pinigu zaidimui, tai jis laisvai galetu, esama zaidima svetur ,uzsisakyti!!!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na tas pasakymas grafika nereali tai hmm.... tokio lygmens ji reali jau kokie 1 metai su XBOX 360 ishejimu ir aisku ant PC. Maciau elektromarkte kaune kai pyderai mazi atsisede ir loshia ps3 niekam neuzleisdami :)

Na tiesiog pikta man ant SONY, kad bent jau kolkas su tokia taktika jie bando uzkariauti pasauli. :) Ale kad ir x360 nelabai kas doro yra isleista, kas man patiktu :)

uztruktum kokia 24 val su esamais bluetooth greiciais. (teoriskai max 2.1 mb/s. (o gal kokioj naujausioj versijos visi 3mb/s :) ))

Puoduk, puoduk.. Nelygink PS3 garfikos su X360.. Realiai ziurint gal ir atrodo, kad panasu, bet taip tik atrodo! As internete kazkur skaiciau straipsni ir kaip tik 2 screenshot'ai. Galvojau, kad X360 grafika grazesne, malonesne akiai, bet isiskaites, atkreipes demesi i ka reiketu isiziuret ir galu gale isiziurejes ir palygines supratau, kad x360 net negali lygintis su PS3.. Aisku PS3 dar toli iki jo paties galimybiu virsunes, bet ner ka lygint, nes X360 tik graziai "paslepta", kontrastas pakeltas kur reikia, bisky uzseselinta, spalvomis pazaista ir t.t. O PS3 DAUK DETALESNIS!

Atsiprasau, jei klystu, bet tai yra mano nuomone, lyginus du screenshotus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is dvieju pic'u nemanau reikalo spresti. Va tau ishsamesnis palyginimas. http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html

Paziurek ir pats spresk. Pirmuose palyginimo puslapiuose pastebejau, kad xbox grafika zymiai blankesne, bet veliau supratau, kad tai tik zaidmu kureju "nuopelnas", nes velesni palyginimai buvo beveik vienodi, kai kur xbox net lenke ps3 detalumu/ryskumu ir t.t.

Kitas klausimas: ar siuo metu ps3 lenkia xbox'a savo grafika dvigubai(kaip tai sekmingai daro savo kaina)? Ne :lol:

O gal geriau pirkti xbox'a ir tuos 1200lt prideti prie sumos, kuria investuosi i gero HDTV prikima? Visi supranta, kad su daugumos musu telikais (kineskopiniais senukais) nepamatome puses grafikos grozio is abieju konsoliu, bet matyt nesuvokia, jog prie konsoles kainos dar reiks investuoti minium 3tukstantukus+ i TV pirkima :>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puoduk, puoduk.. Nelygink PS3 garfikos su X360.. Realiai ziurint gal ir atrodo, kad panasu, bet taip tik atrodo! As internete kazkur skaiciau straipsni ir kaip tik 2 screenshot'ai. Galvojau, kad X360 grafika grazesne, malonesne akiai, bet isiskaites, atkreipes demesi i ka reiketu isiziuret ir galu gale isiziurejes ir palygines supratau, kad x360 net negali lygintis su PS3.. Aisku PS3 dar toli iki jo paties galimybiu virsunes, bet ner ka lygint, nes X360 tik graziai "paslepta", kontrastas pakeltas kur reikia, bisky uzseselinta, spalvomis pazaista ir t.t. O PS3 DAUK DETALESNIS!

Atsiprasau, jei klystu, bet tai yra mano nuomone, lyginus du screenshotus!

Ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gamespot su microsoft pucia viena duda. tai kas ten parasoma apie konsoliu konkurencija, pasitiketi negalima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is dvieju pic'u nemanau reikalo spresti. Va tau ishsamesnis palyginimas. http://www.gamespot.com/features/6162742/index.html

Paziurek ir pats spresk. Pirmuose palyginimo puslapiuose pastebejau, kad xbox grafika zymiai blankesne, bet veliau supratau, kad tai tik zaidmu kureju "nuopelnas", nes velesni palyginimai buvo beveik vienodi, kai kur xbox net lenke ps3 detalumu/ryskumu ir t.t.

Kitas klausimas: ar siuo metu ps3 lenkia xbox'a savo grafika dvigubai(kaip tai sekmingai daro savo kaina)? Ne :lol:

O gal geriau pirkti xbox'a ir tuos 1200lt prideti prie sumos, kuria investuosi i gero HDTV prikima? Visi supranta, kad su daugumos musu telikais (kineskopiniais senukais) nepamatome puses grafikos grozio is abieju konsoliu, bet matyt nesuvokia, jog prie konsoles kainos dar reiks investuoti minium 3tukstantukus+ i TV pirkima :>

Uz 3000 Full HDTV nelabai paimsi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

b******, tikrai lėvai. va elektromarkte kelis kart buvau pažiūrėt ps3, tai TIKRAI vertas tų pinigų. tik kad ne visi juos turim. kai kas minėjo, 2 mėnesius taupyt reiktų. nu gal, bet kai atlyginimas kad ir 2000 lt per mėnesį, dar plius mokesčiai, maistas,drabužiai, pramogos, mokyklos mėnesinis - tai lieka gal apie 400.pataupyti reiktų ilgokai. žaidimai - keli verti dėmesio. motorstorm, resistance ir tony hawks project 8. bet, žiūrint į psp žaidimų raidą, tai lietuvoj didelio pasirinkimo nebus apie 3 mėn, o laikui bėgant pasirinkimas didės (priklauso nuo ps3 populiarumo).

šiaip, man tik įdomu kam hdd, jei piratiniai neina. os? naršyklės history ir cookies? mp3 ir filmam?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PS3 geimu dezutchiu maciau kad reikalauja atminities nuo 500mb iki 1Gb. vo dar kam tas Hard Drive reiklalingas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.