saulys000

reikia pagalbos! Turiu 1,4k LT gelbekit! jau skauda galwa nuo mastymo...

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

As cia jau bsk ziuriu kad cia jau tokias nesamones sneket pradedi sniper toks vaizdas kad viska legaliai perki nejuokink ir kaip galima smerkt kitus jei pats darai ta pati esme ne tam tikri zaidimai xbox ar ps3 esme kad aplamai tu taip pat darai tai PIRATAUJI ir nereikia cia lia lia lia kad as cia teisybes ieskotojas esu ir atvesiu visus i prota yra zmones kurie neturi pinigu o tai yra iseitis jiems o ne zet kaip prisproge nuo pinigu kiti zmones perka po zaidima i diena.. :)
Redagavo Arturelis18

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Pfff.... Visados buvau piratas :) ir juo liksiu. As piratas, o mano laivas mano pc :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kurnors as sakiau kad as nepiratauju ? Taip keleta dainu esu parsisiuntes bet game ne vieno . O tas kas sake kad liks piratu tai gerai prizadek jeigu priims istatyma bausti piratus atjungiant interneta kad tu toliau piratausi. As noriu kitus atvesti i protinga kelia ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kurnors as sakiau kad as nepiratauju ? Taip keleta dainu esu parsisiuntes bet game ne vieno . O tas kas sake kad liks piratu tai gerai prizadek jeigu priims istatyma bausti piratus atjungiant interneta kad tu toliau piratausi. As noriu kitus atvesti i protinga kelia ...

Mums nerūpi ar tu piratauji ar ne, tema yra ne apie tai. Niekas čia Lietuvoj neatjunginės, pamatysi. Tu čia ne koksnors Jėzus kad vestum visus į protingą kelią, tad ša.

Visi turim savo priežastis ir t.t., to nepakeisi. Rakinu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.