boy pk

FirmWare 2.40

Rekomenduojami pranešimai

Siandien norejau pamatyti ta bairi "in-game XMB" bandau update daryti, sako naujausia, galvoju wtf pazejau system info 3.36 nu ne naujausia, nuejau i PS3news.com ir temele UPDATE REMOVED paskaiciau playstation board ir zmones turi tikrai rimtu problemu http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1 ar kas nors turite panasiu problemu? -_-

Redagavo boy pk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš esu įsirašęs naujausią updatą (2.40) viskas veikia puikiai. Girdėjau, kad kai kurie turi problemų su šituo updatu. -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

skaiciau kitam saite kad kazkokios problemos su joypadu kai konektinas prie ps3 iskyla po update tai iseme man atrodo update tikriausiai twarko dabr ir isleis nauja weliau bet cia ne visiems taip nutinka su tuo nauju update

Redagavo palme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neseniai pasirodęs naujas PS3 atnaujinimas 2.40 jau sulaukė "aukų". Pasirodė daug diskusijų, jog daugeliui naujo atnaujinimo atsisiuntimas nutrūko ties 60% ir staigiai peršoko ties 100%. Tuomet, po perkrovimo, PS3 pultelis nesusijungia su konsole ir ekranas tampa baltas. Perkrovus konsolę - tas pats.

Tiesa, kam pavyko sėkmingai parsisiųsti atnaujinimą (nuo 0% iki 100%), nesijaudinkite, Jums greičiausiai konsolė nesuges. O tie, kurie dar neatsisiuntė atnaujinimo, siūlau palūkėti, kol atsiras pataisa.

Games.lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai o suformatuoti harda neimanoma?ir dings update,padarysite 2,36 ir viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidariau update i 2.4 ir viskas jega , tik pastebejau toki dalyka kad kartais jai ijungi XMB kol loadina zaidima , zaidimas paima ir uzfreezina ;) O seip viskas jega , tik nusivyliau kad in-game music nera ;)

PS.

Man persoko nuo 60% iki 100% bet po kol kas viskas eina puikiai

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea cia reikia arba senesni update irasyti,tik to padaryti neimanoma beveik,arba laukti pataisos,nes pas mane pvz irgi nuo 60 ant 100 persoko,ir kai is zaidimo iseini uzfryzina,ir browseris interneto lagina,kazkaip,smulkmenos,bet ju anksciau nebuvo,tad as nepatenkintas tokiu update,formatavau harda,gerai kad ten ir taip nieko nera,nes firmware nedingo **

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip zinome sony 2.40 updeita buwo isemusi is serveriu (del daugumos geimeriu skundu apie freezinimus ir pan..) . Siandien wakare sony 2.40 updeita vel sugrazino tik si kart , jie teigia kad istaise visas klaidas ...

Tj noreciau paklausti kad db reiktu daryti ;) ? Formatuot Harda ir isnaujo update daryti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai kam jį formatuoti? Ir dar nemačiau officialiam puslapyje kad jis būtų įdėtas tas tipo jau sutvarkytas updatas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

per ps3 suformatina,bet update lieka,kaip man pasalinti ji,matyt harda reikia isimineti,ir kas toliau?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu kiek girdejau pirmadieni bus update naujas,tai kad lauksim,ar tai papildymas,sutaisymas kitaip sakant:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zodziu kiek girdejau pirmadieni bus update naujas,tai kad lauksim,ar tai papildymas,sutaisymas kitaip sakant:)

Jau ishejo 2.41 updeitas eikite ir puskites :) Rasho kad viskas pataisyta kas buvo blogai 2.40 + pakeite kaip atrodo platinium trophey.

Redagavo padlavader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.