hooliganas

Network Adapter: Disconnected

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, pas mane internetas padarytas taip:

Yra modemas, (internetas Vinita). Iš modemo vienas laidas išeina į vieną kompą, o kitas laidas išeina į kitą kompą. Abiejuose kompuose veikia internetas. Kai iš vieno kompo ištraukiu ir įdedu į boxą, man rašo Network Adapter disconnected kai testinu.. ką daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, pas mane internetas padarytas taip:

Yra modemas, (internetas Vinita). Iš modemo vienas laidas išeina į vieną kompą, o kitas laidas išeina į kitą kompą. Abiejuose kompuose veikia internetas. Kai iš vieno kompo ištraukiu ir įdedu į boxą, man rašo Network Adapter disconnected kai testinu.. ką daryt?

Nezinai kokiu budu pas tave pc prie neto prisijungia PPPeO, DHCP ....? Man tas Vinita nieko nesako

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinai kokiu budu pas tave pc prie neto prisijungia PPPeO, DHCP ....? Man tas Vinita nieko nesako

Na nelabai, o kaip sužinot eitų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nelabai, o kaip sužinot eitų?

gali buti kad tiekejas savo modeme yra exclude'ines tik du mac adresus tavo turimu kompu, arba kompai su statiniais ip. tai tau reikia xboxa pakonfiguruot, apsimest kazkuriuo kompu, pakeist mac adresa ir megint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali buti kad tiekejas savo modeme yra exclude'ines tik du mac adresus tavo turimu kompu, arba kompai su statiniais ip. tai tau reikia xboxa pakonfiguruot, apsimest kazkuriuo kompu, pakeist mac adresa ir megint.

O kaip tai būtų galima padaryti?

Krč, pas mane situacija tokia: Internetas ateina pro kabelinės televizijos kabelį, modemas tam, kad iš kabelinės TV kabelio konvertuotų signalą (tas pats kas DSL modemas). Iš modemo intiką galiu prijungt 2 būdais - per USB ir per paprastą tinklo kabelį. Internetas nėra pririštas mac adresu, nes su skirtingais kompais veikia jungiantis per tą patį modemą. Ką patarsit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip tai būtų galima padaryti?

Krč, pas mane situacija tokia: Internetas ateina pro kabelinės televizijos kabelį, modemas tam, kad iš kabelinės TV kabelio konvertuotų signalą (tas pats kas DSL modemas). Iš modemo intiką galiu prijungt 2 būdais - per USB ir per paprastą tinklo kabelį. Internetas nėra pririštas mac adresu, nes su skirtingais kompais veikia jungiantis per tą patį modemą. Ką patarsit?

ivedi i www.google.lt savo modemo pavadinima ir config, pvz "3243 modem config", kad ishsiaiskintum kaip jis vgeikia, tada ieini i configa (jei zinai pass) ir padarai kad veiktu ant x'o.

internetas gali but pririsamas MAC adresu routeryje, kaip pas mane- gali pasijungt tik 2 mano kompai ir niekas daugiau, visiskai nesvarbu ar tai butu dial-up ar statinis ar dinaminis IP- jungimasi reguliuoja routeris ir ishejimus reguliuoja routeris:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ivedi i www.google.lt savo modemo pavadinima ir config, pvz "3243 modem config", kad ishsiaiskintum kaip jis vgeikia, tada ieini i configa (jei zinai pass) ir padarai kad veiktu ant x'o.

internetas gali but pririsamas MAC adresu routeryje, kaip pas mane- gali pasijungt tik 2 mano kompai ir niekas daugiau, visiskai nesvarbu ar tai butu dial-up ar statinis ar dinaminis IP- jungimasi reguliuoja routeris ir ishejimus reguliuoja routeris:)

Tai, kad pas mane router'io net nėra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai, kad pas mane router'io net nėra.

siuo atveju modemo. paziurek kaip konfiguruojasi tamstos modelis ir susitvarkyk viska

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siuo atveju modemo. paziurek kaip konfiguruojasi tamstos modelis ir susitvarkyk viska

maniškis yra "motorola s85101" bet kad nieko tas googlius neranda :/

EDIT: radau tokį saitą http://192.168.100.1/ B) čia gal galima konfiguruot kažką? ir ką būtent turėčiau konfiguruot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.