padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

O mano tai tikriausiai būtų Dark Souls. Būtent pirmoji dalis. Visų pirma tai nuostabus žaidimas. Jis suteikia gerą tokį challenge, o su tuo susijęs visų kampų tyrinėjimas, taktikų sudarymas, prakaitas, adrenalinas, nervai. Tai tiesiog buvo smagi platina į kurią ir darbo, ir malonumo įdėta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
2019-07-11 08:36, benon8 parašė:

Driveclub man visai patiko, ne tik kad platina bet ir 100% surinkes esu, kur kas idomiau nei GTS online patirti uzsumse visa idomuma, gal reiktu vel pameginti... visi pro gal jau nebezaidzia :D

ps. kuris lenktyniu zaidimas nera grind? ten gi tas pacias trasas varai vis su skirtingom masinom ir viskas :D

ps2. nei vieno bugo nepamenu...

Tik dabar pamaciau tavo posta :D is kur zmogau tu busi mates Driveclub bugu,jei zaidei ji nuo 2018 kovo,o as nuo 2014 spalio :D Tada palagindavo,is online lenktyniu ismesdavo ar neleisdavo ju pradet,grafikos artefaktu budavo .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano greičiausiai būtų šios:

1. Witcher 3: GOTY

2. GTA V

3. GTA IV

4. Red Dead Redemption

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka, baigiau metus su 80 platinu. kitiems metams riba 100 pasiekt :) ir galbut 30lvl PSN :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man siais metais pavyko tik 28 platinas paimti, pries tai du metus is eiles buvo po 30, na bet cia kaltas minecraft... kokius 2 menesiu diena is dienos variau :D 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ech, mano statistikos tikros nea :( praeitus metus mate PS ja o siemet ne ir tik uzfiksavo Vitos duomenis :( biski liudna nes norejau pamatyt, nes zaismingi metai buvo :(

Redagavo gedunex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jubiliejus - 100-oji platina ir 30 lvl - tikslas, kurį buvau užsibriežęs sau iki PS5, pasiektas!

1Mbabca2.png

40-platinum.png DAYS GONE 

• Patinka 4
  • Nustebau 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiek tiek buvau apleidęs šią temą. Pasiskaičiau, nemažai jūs čia trofėjų/platinų surinkot. Palyginus su jumis, tai aš tikrai nedaug :D 

Days Gone — days-gone-trophy-guide-roadmap.png.12572104c5a7198e1578817f7683c3bc.png11_days-gone-trophy-guide-roadmap.png.296f6827fb079c90fba90cfeec98b47a.png Žaidimas susilaukęs daug kritikos, daug neigiamų komentarų. Visgi nuspręndžiau išbandyti. Ir galiu pasakyti, kad laaaabai geras open-world stiliaus žaidimas. Pradžia kiek lėtoka buvo, sunkiai žaidėsi, bet kuo toliau, tuo įdomiau darėsi. Patiko istorija, pagrindiniai veikėjai. O tas pats didžiausias kabliukas buvo Hordes. Pradžioje jie ten ne tokie ir dideli atrodė, galvojau wtf, čia easy, bet kuo toliau, tuo buvo įdomiau, nes tų zombių hordes buvo vis didesni. Sawmill horde was lit the best.

Dragon Ball Z: Kakarot — dragon-ball-z-kakarot-trophy-guide-roadmap.png.2f63eea3ed069681062ec43d02e856fc.png11_days-gone-trophy-guide-roadmap.png.296f6827fb079c90fba90cfeec98b47a.png Apie šį žaidimą pasakoti daug nereikia. Istorija visiems žinoma iki gyvo kaulo :D Nežaidęs tų xenoverse dalių nei fighter Z, man jos atrodė kiek nuobodžiai, bet šis su RPG elementais mano labai patiko. Mini žaidimukų pilna, kurie tarsi pagyvina tą visą pasaulį, bet realiai, tai jie ten tokie beviltiški. Geriausia dalis buvo kovos. Pamačius tą sceną, kai gokas pirmą kartą virsta super sajanu, per kūną šiurpuliukai bego.

Vampyr — vampyr-trophy-guide-roadmap.png.c0f920e260f8389c2e4d185e973e6fe1.png11_days-gone-trophy-guide-roadmap.png.296f6827fb079c90fba90cfeec98b47a.png Žaidimas kiek iš senesnių. Kai tik išėjo pasirodė boring, dėl to nepirkau. Prieš gerą mėnesį žiūrėjau Tapino laidą, kur kalbino Katlerį, kuris ir rekomendavo šį žaidimą. Pažiūrėjau šiek tiek reviews ir nuspręndžiau nusipirkti. Negaila tų 15e, nepatiks, tai nepatiks.. O nutiko taip, kad žaidimas belenkaip prilipo, vis norėjosi toliau ir toliau žaisti (vienu prisėdimu praleidau gal apie 13 valandų) :D  Daug skirtingų veikėjų, kurie turi įvairių questų, savo pasakojimų. Žaidime begalę pasirinkimų. Gali tiesiog visų kraują gerti, gauti daug xp, būti belenkaip stiprus, tačiau nuo to nukentės Tavo tolimesnis žaidimas, arba (kaip aš dariau) stengiausi su visais kalbėtis, vykdyti jų questus, gauti rewardus, skaityti lore, tačiau būti underleveled visą žaidimą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi po nemažo laiko praleisto su Xbox ir pertraukos nuo žaidimų, pagalvojau jog karantinas puikus metas prisiminti įgūdžius, o ir Playstation turėjo žaidimų kuriuos labai norėjau sužaisti, taigi nusipirkau playstationą, nežinau kodėl phat, gal todėl nes tą akimirką kai užsidegiau pirkti nebuvo mano miesto skelbimuose nei vieno pro ? bet žodžiu, pirmas žaistas žaidimas, pirmas kablys ir pirma platina Horizon Zero Dawn - visiškai užkabino, norėjau išbandyti du metai atgal, išbandžiau, labai patiko gamta, story, gal kiek pritrūko opcijų tobulinimo, nes kas liečia aprangą tai gauni ancient aprangos setą ir nuo tada žaidimą eini kiaurai.. questai įdomūs, nenuobodūs, žaidimas grynai lengvam laiko praleidimui be nervų... dabar dar nežinau ar pirksiu DLC, nes kainuoja kaip pilnas žaidimas, bet gal kas žaidė ir gali pakomentuot? Bet sekanti siekiama platina, jeigu užkabins žaidimas tai bus Mafia III 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 3 valandas, Diavs parašė:

Taigi po nemažo laiko praleisto su Xbox ir pertraukos nuo žaidimų, pagalvojau jog karantinas puikus metas prisiminti įgūdžius, o ir Playstation turėjo žaidimų kuriuos labai norėjau sužaisti, taigi nusipirkau playstationą, nežinau kodėl phat, gal todėl nes tą akimirką kai užsidegiau pirkti nebuvo mano miesto skelbimuose nei vieno pro ? bet žodžiu, pirmas žaistas žaidimas, pirmas kablys ir pirma platina Horizon Zero Dawn - visiškai užkabino, norėjau išbandyti du metai atgal, išbandžiau, labai patiko gamta, story, gal kiek pritrūko opcijų tobulinimo, nes kas liečia aprangą tai gauni ancient aprangos setą ir nuo tada žaidimą eini kiaurai.. questai įdomūs, nenuobodūs, žaidimas grynai lengvam laiko praleidimui be nervų... dabar dar nežinau ar pirksiu DLC, nes kainuoja kaip pilnas žaidimas, bet gal kas žaidė ir gali pakomentuot? Bet sekanti siekiama platina, jeigu užkabins žaidimas tai bus Mafia III 

Su Mafia III platina geriau neprasidėt, nebent bug'us ištaisė.

Pats turiu, bet ir laiko, ir nervų kainavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 4 valandas, Tronox parašė:

Su Mafia III platina geriau neprasidėt, nebent bug'us ištaisė.

Pats turiu, bet ir laiko, ir nervų kainavo

O gal yakuza bandei ar kažką panašaus, vis irgi galvoju gal verta..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 9 valandas, Diavs parašė:

O gal yakuza bandei ar kažką panašaus, vis irgi galvoju gal verta..

Yakuza nelabai traukia, yra pilna kitų ką norėčiau išbandyti, tai į juos orientuojuosi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.