padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū, ačiū. 

@tymbarkFM kas liečia nuvalkiojimą, tai jo, aš irgi pertraukas dariau, daug tos pačios tematikos ir žanro žaidimų, net ir labai gerą dalyką padaro prėsku. Tai geriau palaukti, kad galėtum paskui pilnai pasimėgauti. :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet ir toks dažnas šokinėjimas tarp žanrų ar grįžimas po kiek laiko irgi turi savo - dingsta skill'as ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet ir toks dažnas šokinėjimas tarp žanrų ar grįžimas po kiek laiko irgi turi savo - dingsta skill'as ;)

Aš manyčiau, jog kiekviename žaidime saviti įgūdžiai. Labiau tiktų sakyti, jog žaidžiant vieną žaidimą ir nebaigus peršokti prie kito, paskui grįžti ir įgūdžiai dingsta, bet viskas greitai susigrąžinama, bent jau man taip. Ką išmokai vieną kartą, antrą kartą bus lengviau, kaip sakant.

Beje, ar yra konkrečių trofėjų žaidime, kurių nelabai norėtumėte pakartoti dėl sunkumo ar kitokių priežasčių? Paminėkite juos. Tiesiog įdomu.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką, seniai post'inau čia ką nors, nes daug D3:RoS žaidžiau ant PC. Susiprotėjau, kad reik plat'int ACB kol servai neuždaryti. Vakar baigiau visus MP trophies, pasidalinu dviem sunkiausiais ir gana retais:

Lca6af8.png

50Ld3a7fc.png

Abstergo Employee of the Month
Get every single bonus at least once (Multiplayer Only).

47L97ad8f.png

Download Complete

Reach Level 50 (Multiplayer Only).

Pats MP tai galima sakyt miręs, be session'ų nežinau kiek laiko reiktų žaist. Dabar liko tik Single Player ir DLC pereit, bet palyginus su MP, čia bus a walk in the park.

Mantas-Artorias.png

Redagavo Artorias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienintelis, kuris į galvą atėjo ir kurio nenorėčiau pakartoti, yra GTA IV max lvl siekimas - net nežinau, kodėl tam pasiryžau. Pvz., GTA V max lvl pakelt tikrai smagu buvo, skirtingai nei su GTA IV

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu! Pavyds suimė, nes dar net nebandžiau trečios dalies. :D Dabar per PSN išpardavimą pasiimiau Ghost of Sparta ir Chains of Olympus. Turėtų būti įdomu, nes taip pat pirmą kartą sužaisiu. :)

@tymbarkFM, kaip sekasi skersti Metro?

Neblogai, gan įdomus žaidimas. Kai kurie dalykai tik nepatiko. Su trofėjais irgi nesąmonė. Žmonių nežudžiau per visą žaidimą, bet pabaigoj trofėjaus taip ir negavau :D Pasirodo net toje vietoje, kur į tave šaudo, negalima atsakyti tuo pačiu, bet mane ten žudydavo, galvojau kitaip neįmanoma pereiti. Krč, ne iki galo apgalvotai padarytas trofėjus. O ir su kitais trofais yra ką veikt. Nežinau ar rinksiu iki galo, laiko visiškai nėra, na bet gal kaip nors :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogai, gan įdomus žaidimas. Kai kurie dalykai tik nepatiko. Su trofėjais irgi nesąmonė. Žmonių nežudžiau per visą žaidimą, bet pabaigoj trofėjaus taip ir negavau :D Pasirodo net toje vietoje, kur į tave šaudo, negalima atsakyti tuo pačiu, bet mane ten žudydavo, galvojau kitaip neįmanoma pereiti. Krč, ne iki galo apgalvotai padarytas trofėjus. O ir su kitais trofais yra ką veikt. Nežinau ar rinksiu iki galo, laiko visiškai nėra, na bet gal kaip nors :)

Reikalauja šiek tiek laiko, bet geras žaidimas ir trofėjai pusė velnio. Tik paskutinį bosą galėjai žudyti.

Man patiko, kad dvi skirtingos pabaigos jame yra. Taip pat istorija įdomi. Na, viskas patiko. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš metro surinkęs. Nėra sunki, tik reikia labai atidžiai žiūrėti kas reikalaujama yra. Tie visi geros pabaigos peržiūrėjimai ir žmonių nežudymas, (su video abudu ėjau nes būčiau tikrai kad suklydęs. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar jau aišku, kodėl kankinaisi žaisdamas 2004 metų PES. :D

Man tai visiškai neaišku, ką matau tavo psnprofiles paveiksliuke. Sly ??? Jak3 ??? :god:  Gėdos prašome nesidaryti su šitais trofėjais. :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai visiškai neaišku, ką matau tavo psnprofiles paveiksliuke. Sly ??? Jak3 ??? :god: Gėdos prašome nesidaryti su šitais trofėjais. :trl:

Gėdos? Nejuokauk čia man taip kraupiai. Nuo PS2 laikų išlikę mėgiami ir geri žaidimai. Visi mano pelnyti trofėjai yra svarbūs ir patiko. Nereikia menkinti kito pomėgių ir įdėto darbo. Už ačiū nieko negavau, kad bereikšmiai būtų.

Su klaida parašei tai ir bandžiau pajuokauti, o čia kardus rodo. Atsipalaiduok. :D

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi Platinum trofėjų šitam reikale nebuvo, taip šiaip už'S inau vakar

Child_of_Light_art.jpg

Lengvas reikalas, didžioji dalis trofėjų surenkami natūraliai progresuojant istorija, kiti irgi gan juokingi ir nesunkūs, bet svarbu žaidimas smagus. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galvojau pereisiu Metro Last Light ir po to Battlefield 4 ir žiūrėsiu, kuriuos trofėjus geriau medžiot, bet kad B4 ant tiek bugovas, tai tikrai nesitikėjau - jau antroj misijoj belekoks bug'as, kad norint pereiti reikia vėl visą žaidimą nuo pat pradžių kartot. Reikės geriau užsiimti Metro trofėjais  :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.