padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

@ZenaLt

Nezinau, tiesiog platformeriai ir side-scroller'iai mano stiprioji puse :D

Prisedau, perejau arcade, perejau ant keliu difficulties, siaip pasisaudziau del hiscores, perejau ant kitu difficulties ir isejau "isgelbeti" zaliu zmogeliuka :D Tame tarpe dar valgyt pamenu buvau nuejes pasidaryt lyg, tai platina per 9val :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia instrukcija pagal @Tii kaip gauti platiną Resogun žaidime :D

nerealiai, man ten beveik sunkiausiu lygiu resogan atrodė kad yra ką veikti,iš kur pas monstrą "Tii" tiek kantrybės... ir reakcijos :D aš irgi warframe renku,ilgai einas bet atperka ginklu lvl aukštas., db konstroju staff bo  lazdą ir kirvį... nu porą savaičių ir dar 2 trofėjai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex

Man, pvz, Warframe sunkesnis, net nerenku :D Shooteriai man prastokai sekasi, o sekasi prastai, nes ju tiesiog nezaidziau ir nelabai zaidziu, nes neuzkabina kazkaip. O jei griztant prie Resogun - platina per 6 val yra labai realu, jei zinai ka darai, manau, kad galima net per 5 isspausti ;)

EDIT: O ka turejau omeny del platformeriu/side-scroller'iu, tai tokie kaip Sound Shapes, Rayman'as (3x plat:$), Sonic'as ir dar gerai man racing arkados sekasi bei siaip Arcade zanro zaidimai (Knack, Sly, AC, GoW) :)

JRPG's net neminiu :$

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teisybę sako Tii, galima ganėtinai greitai surinkti, kai žinai kas kur kaip. Aš kai nežinojau, kad multiplier persikelia į kitą planetą tai vargau x15-tą rinkdamas. Ir šiaip nesulyginamai lengvesnis Resogun už SuperstardustHD trofėjų atžvilgiu :)

P.S. su Warframe trofėjais nesupratau, yra toks, kad reikia surinkti 100 000 kreditų, o aš jų turiu 260 000+, bet trofėjaus negavau. O gal čia tiesiog per vieną kartą gauti tiek reikia? gaila nieko gero iš tų trofėjų Warfram'e ir šiaip jie tokie kvaili, pakelt pakelt pakelt ir dar karta pakelt rank'a ir be platinos dar. Kai tuo tarpu pvz mačiau PewDiePie Outlast'e gavo trofėjų, nes išsigando augalo vazone "Scared by plant" :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teisybę sako Tii, galima ganėtinai greitai surinkti, kai žinai kas kur kaip. Aš kai nežinojau, kad multiplier persikelia į kitą planetą tai vargau x15-tą rinkdamas. Ir šiaip nesulyginamai lengvesnis Resogun už SuperstardustHD trofėjų atžvilgiu :)

P.S. su Warframe trofėjais nesupratau, yra toks, kad reikia surinkti 100 000 kreditų, o aš jų turiu 260 000+, bet trofėjaus negavau. O gal čia tiesiog per vieną kartą gauti tiek reikia? gaila nieko gero iš tų trofėjų Warfram'e ir šiaip jie tokie kvaili, pakelt pakelt pakelt ir dar karta pakelt rank'a ir be platinos dar. Kai tuo tarpu pvz mačiau PewDiePie Outlast'e gavo trofėjų, nes išsigando augalo vazone "Scared by plant" :D

nu man warframe trofėjai bent su prasme, pakeli ginklą į aukščiausią lygį-ir tau su ginklu jau lengviau priešus doroti,ir dar trofėjų gauni už tai. Ne taip kaip daugumoje geimų kai pažiūrėjai credits ir gauni trofėjų-tolko jokio. o platinas čia medžiotojai tegu renka, p.x man jos :) žinau kad reikia labai daug nervų ant sunkiausio lygio po keliasdešimt kartų eiti vietas kol pereini- čia pvz turiu killzone sf ir cod ghosts, bet ir kitiem žaidimams manau nelengva. Man geimas turi tarnauti,ne aš jam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užvakar prigriebiau trečią platiną, God Of War 2, smagi ir lengva platina, lengvesnė nei GoW kur per challanges putojausi kaip reikalas. Dabar pradėjau Ico HD, wow koks žaidimas  :omg:  tai irgi platina šviečiasi. :)

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš užvakar prigriebiau trečią platiną, God Of War 2, smagi ir lengva platina, lengvesnė nei GoW kur per challanges putojausi kaip reikalas. Dabar pradėjau Ico HD, wow koks žaidimas  :omg:  tai irgi platina šviečiasi. :)

Aš tai užstrigau vienoj vietoj ir nežinau kur eiti ar ką daryti :D Bet žaidimas tikrai nuostabus, ant tiek, kad nesinori gadinti patirties žiūrint į walkthroughs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai užstrigau vienoj vietoj ir nežinau kur eiti ar ką daryti :D Bet žaidimas tikrai nuostabus, ant tiek, kad nesinori gadinti patirties žiūrint į walkthroughs.

Tai jau tikrai, atmosfera, art direction, kinematografiškumas, nesistebiu, kad daugumai režisierių ir geimerių tai mėgiamiausias žaidimas ever, toks meniškas mindfuck su švelnumo priemaišomis. Kai vedi Yordą už rankos, o palikęs bijai, kad neateitų šešėliai jos, epinės akimirkos. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek laiko reikia sunaudoti kad gauti killzone shadow "jack of all trades" trofeju? :D

Apie 130h, nors pagrinde žaidžiau 4fun, o visiems trofejams užtruks turbūt ~180h. Žinoma užsiėmus tik trofejais laiko sąnaudas galima ženkliai sumažinti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po ilgesnio laiko tarpo užėjau į http://uk.playstation.com ir pamačiau, jog neblogai atsinaujinę. Matyt, tuo pačiu metu, kaip ir eu blogas.

Didžiausią pakeitimą susijusį su trofėjais radau, jog dabar negalima jame nieko keisti. Senieji vartotojai turės paskutinį, kokį buvo redagavę, o nauji tik standartinį.

Bet žada dar naujovių. Mėnesio senumo žinios, bet kažkaip niekas nepaminėjo niekur. <_< Arba praleidau neįtikėtinu būdu. :D

We apologise that you cannot customise your Portable ID. If you have already chosen your Portable ID avatar and background, you can keep this - however, new users will be given a standard Portable ID to use. Please stay tuned for more information on our Portable ID plans soon.

Mantinijo.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Okay, žiekit.

Man reikia pagalbos kažkieno iš čia su PShome trofėjum - "Welcome Guest" -
Visit a friend’s apartment

Viskas lyg ir aišku, bet neturiu tokių draugų kurie žaiždia Home (aš pats tai darau tik dėl trofėjų). :alone:

Šiaip aš labai slidus žmogus, todėl prie PS būnų laabai įvairiai, tai su manimi trophy gali užtrukti :megusta:

Deja, nežinau ar reikia abiems žaidėjams būti online tuo metu, jeigu nereiktų trophy būtų vienas juokas :lol2:

Tai aš turbūt palauksiu jūsų friend invites, jeigu dar kam nors reikia to paties trophy, stengsiuos padėti

Ačiū :hi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu namus, ps home :D tai gali pabandyti uzeiti, bet irgi su manim prasti popieriai, kartais bunu,o kartais ir nelabai prie kompo :D koks oras ziurint lauke

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tomb Raider. SoujiroUK. 60 lvl. boostinsiu solo, pagalbos kaip ir nereikia, bet tuos kitus, gal kas drauge nori surinkti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.