padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

as galiu. ta nothing personal jau turiu, o mix master ne. bet padarysim abu. kada galetum mazdaug?

Šiandien maždaug po valandos. Parašysiu tau į PSN :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ieškau žmogaus kuris galėtų padėti surinkti Brutal Legend multyplayer kovų trofėjus ir turėtų 6degrees of schafer trofėjų. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausimą, USA buvo akcija, kad gali pirkti digital žaidimus už savo gold trofėjus. Klausimas trofėjų medžiotojams ar jiems prijaučiantiems, ar jūs, jei būtų tokia galimybė išleistumėte juos ar ir toliau laikytumėt, nes "gaila". ? :)

Ir kaip jaučiatės jei tenka žaisti senesnį žaidimą be trofėjų? Nebūna keista? 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausimą, USA buvo akcija, kad gali pirkti digital žaidimus už savo gold trofėjus. Klausimas trofėjų medžiotojams ar jiems prijaučiantiems, ar jūs, jei būtų tokia galimybė išleistumėte juos ar ir toliau laikytumėt, nes "gaila". ? :)

Ir kaip jaučiatės jei tenka žaisti senesnį žaidimą be trofėjų? Nebūna keista?

Kada buvo tokia akcija?

Jei geras žaidimas, tai nemaišo jokie trofėjų nebuvimai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kada buvo tokia akcija?

Nepasakysiu kada tiksliai buvo, bet IGN ne kartą rašė apie tai, dar Playstation Lietuva man rodos buvo įrašas apie tai, bet kaip ir minėjau tik USA vartotojams buvo taikoma.

Pagrindinis dalykas, kad panaudojus gold trofėjus pirkimui jie išnįksta "su visam" tai, todėl ir įdomu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai abejoju, kad tokia akcija buvo. Tikriausiai painioji su aukcionu, kai buvo galima statyti gold trofėjus ir laimėti realius daiktus iš Sony reklamos "Greatness Awaits". Bet trofėjai niekur nedingsta.

http://www.playstationlifestyle.net/2013/07/16/bid-for-greatness-auction-site-opens-use-your-gold-trophies-to-bid-on-exclusive-items/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bln gali būti, bet kažkaip buvau tikras, kad trofėjai dingsta ir, kad kelis kartus buvo šitas dalykas. Matyt teks akis prasikrapštyti  :herp:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei neklystų, tai du kartus buvo rengiamas toks dalykas. Nelabai įsivaizduoju kaip jie gali ištrinti trofėjus. Kaip tada platina, irgi dingsta? Garantuoju, kad kažką ne taip supratai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai matyt, kad :)

Prie to pačio, labai ilgai boostinasi AC brotherhood multyplayer trofėjai kur reikia lvl pasiekti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pamenu tai nuo 5-45h lvl. Boostinant 5h kažkur bet tam reikia minimum 6žmonių. Pačiam reiktų, bet turbūt skipinsiu, nemėgstu tokių MP. Bet jeigu atsirastų daugiau tai į sąrašą įtraukti galit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AC Brotherhood MP greitai lošiasi, aš neboostindamas per kelias dienas paėmiau. bet nuo skill'o daug priklauso

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ten neaiškus tas MP nesigaudau, aišku ir mažai žaidžiau...

Gal kas turi portal 2? Reiktų pagalbos su Professor portal ir Friends with benefits trofėjais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ten neaiškus tas MP nesigaudau, aišku ir mažai žaidžiau...

Gal kas turi portal 2? Reiktų pagalbos su Professor portal ir Friends with benefits trofėjais

as turiu portal 2, man taip pat reik pagalbos su trofejais (ketvirta test chamberi ne mirus, ir apkabint tris draugus)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.