padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas norėtų paboostinti Assassin's Creed: Brotherhood trofėjus? Man reikia visų MP trofėjų :)

Mačiau Arturukas lošia, tai susisiek su juo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

arba keliese zaidzia maciau, kiek zinau dabar duck360 daugiausia trophy turi, bet jie tryse zaidzia, beto maciau youtubej ideta kaip gauna NGS2 platina, kuri yra viena is sunkiausiu

Tai kad hakoomas kazkada lyg sake losia 10-18 val. per para. Tai per likusi laika manau pavalgo ir issimiega... Krc.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad hakoomas kazkada lyg sake losia 10-18 val. per para. Tai per likusi laika manau pavalgo ir issimiega... Krc.

Eina nafik, nesveikas. Noreciau as jo foto pamatyt kaip atrodo jis :rolleyes:

P.s radau pats Nuotrauka

Redagavo Rolazz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazin kaip ant GT5 reiktu gauti platina, as neysivaizduoju :D nes kitas runktis pereiti ant auksinio medalio nzn, man atrodo neymanoma, arba turi buti toks asas kad ojojoi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazin kaip ant GT5 reiktu gauti platina, as neysivaizduoju :D nes kitas runktis pereiti ant auksinio medalio nzn, man atrodo neymanoma, arba turi buti toks asas kad ojojoi :D

Įmanoma, Artūrukas turi. Man liko boto 30 lenktynių ir B spec 24h ir bus platina. Tik neprisiruošiu botą paleisti. Sunkiausia tai X1 gold laikui atvažiuoti, ten tai... važiuot be klaidų turi, ir viską greitai daryti, nes kiekvienas mili centimetras nulemti rezultatą gali...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va mane labiausiai ir veikia lenktynes per kurias turi tilpti y laika, neatlaikau ytampos :D o kaip su kitom masinom lenktyniauji kaskaip zymiai geriau, o ka turi omenyje apie bota? tipo 24h niurburge ir reiktu sedeti prie kompo? neina ten issaugoti kaskiek laiko pravaziavus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va mane labiausiai ir veikia lenktynes per kurias turi tilpti y laika, neatlaikau ytampos :whistling: o kaip su kitom masinom lenktyniauji kaskaip zymiai geriau, o ka turi omenyje apie bota? tipo 24h niurburge ir reiktu sedeti prie kompo? neina ten issaugoti kaskiek laiko pravaziavus?

Niekaip neina, nebent pauze paspaust nueit nuzimyžt ar pavalgyt, 24 valandu lenktynes taip pat turi ir 4 gran turismo dalis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nesėdėti prie kompo, o paleisti botą (laikyti PS3 įjungtą 24h) kol jis baigs važiuoti. O tu per tą laiką ką nori gali daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galetai daugiau apie ta bota papasakoti? gal jy ir kitose lenktynese eina daudoti, kur 4h ir t.t ir gal jis geriau vairuoja nei pats?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galetai daugiau apie ta bota papasakoti? gal jy ir kitose lenktynese eina daudoti, kur 4h ir t.t ir gal jis geriau vairuoja nei pats?

Ne į temą

Pasigilink labiau GT5 žaidime, juk turi :) Yra A spec (pats važiuoji) ir B spec (botas važiuoja, nieko tau daryti nereikia, na karts nuo karto pareguliuoti, kad nebūtų nervuotas ar atsipalaidavęs per daug. Aišku jeigu mašina nėra ženkliai galingesnė nei kad kitų važiuojančių botų. Jeigu žymiai galingesnė tai paleidi ir eini ką kita daryti.)

Botą gali paleisti tik jo tame B spec, negalima pvz., pačiam važiuoti kokį endurance (A spec) ir norint pailsėti duoti jam kurį laiką važiuoti. A spec viską absoliučiai pats važiuoji, gali keistis su draugu ar dar kuo nors. Tas pats ir su B spec, jį gali važiuoti tik tavo sukurtas botas, sunkesnėse lenktynėse (daugiau ratų kaip būna) reikalauja kad keli botai važiuotų. Jų iš viso duoda 6 lyg sukurti, bet visų nereikia leisti, jeigu gerai pamenu daugiausiai reikėjo 4 vienose lenktynėse.

Taigi 4h taip pat 1000km, ir t.t. reikės pačiam tau važiuoti ar dar su kuo nors, pasikeisdami. Norint sutaupyti laiko, patartina važiuoti su X1 (X2010) bolidu, kur yra laikas tai nieko nesutaupysi per daug, nors prasukus atitinkamą kiekį ratų galėsi stovėti prie linijos kol laikas eis į pabaigą ir finišuoti. Va kur yra ratai, ten gali ženkliai laiko sutaupyti. Aš su X1 tik 1000km važiavau, tai per daugiau kaip 4h baigiau, kiti su paprastom mašinom 6h ir daugiau važiavo.

Yra patvirtinta kad naujame update bus "save" galimybė, tačiau ją galėsi naudoti tik nuo 9h. Dar sklinda gandai, o gal ir ne, jog bus įdėta naujos lenktynės iš GT4 lyg. Kada tas naujas update bus nėra žinoma (bent aš nežinau).

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku supratau, gal reikes pabandyti palaukti to save, nes dabar 24h vaziuoti o dar niurburgringa ( o dieve ) tai rankos kaskaip nekyla :) seip vaziuoja su toyota minolta, max greitis 380 :) daugiau niekaip neispuadziau, tik vat nepatinka kad MR tai turi ant posukiu per dauk gazo neuzlausti :) nu as dar kolkas b spec net nepradejas daryti, viska a vykdau :) tai ir iskilo man tokiu klausimeliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.