padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Siulyciau jei dar nepavyko gauti Happy Birtday trofejaus Su Shaunu ant kupros pabegioti apie kelias minutes (man tas padejo), o Interactive Drama turetumei gauti po prekybos centro :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandisiu, taip daryt , nes seip normalaus Loadingo nebuvo po prekybos centro , ten tik kaip pristatomas filmukas buvo , gal tiesiog duos tuos trofus praejus, ta vieta , po prekybos centru, kur savo vaika is mokyklos pasiemi, ir toj levoj hatoj jau gyveni, gal po tos scenos bus tas normalus loading ?

Nes neatsimenu kai zaidziau su pulteliu, o tai buvo jau senai

[update] radau reikia butinai praeiti trecia scena pilnai

kad gaut pilnai 2 pirmus trofus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka manote apie neimanomas platinas/ trofejus , kaip galvojate ar sony turetu leisti panaikinti siuos zaidimus is savo trophy listo? (microsoft leidzia)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas renkate dragon age trofejus?

[/qu

renku dragon age 2

Ka manote apie neimanomas platinas/ trofejus , kaip galvojate ar sony turetu leisti panaikinti siuos zaidimus is savo trophy listo? (microsoft leidzia)

seip nieko neymanomo nera nu as platinu daug neturiu vos kelios. bet man tie zaidimai (neymanomi) netrugdo kodel tureciau juos panaikinti

Redagavo auksinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbi apie zaidimus kaip FIFA09? Kur neimanoma gauti vieno online trofejaus?

Geriau EA tiesiog padarytu kad be to trofu eitu platina gauti. :thumbup:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kalbi apie zaidimus kaip FIFA09? Kur neimanoma gauti vieno online trofejaus?

Geriau EA tiesiog padarytu kad be to trofu eitu platina gauti. :thumbup:

EA nusispjaut i senus jų sukurtus žaidimus, tas pats yra ir su fight night round 4 platina, kai reikia per interneta nugalėt žaidėja kuris turi auksini diržą ar kažka panašaus ir jį turi tik vienas žmogus visame pasaulyje, jeigu jį nugali gauni dirža ir trofėjų, durnesnio trofėjaus negalėjo sugalvot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

arba keliese zaidzia maciau, kiek zinau dabar duck360 daugiausia trophy turi, bet jie tryse zaidzia, beto maciau youtubej ideta kaip gauna NGS2 platina, kuri yra viena is sunkiausiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau omeny tokias kaip Fifa 09 , Nba 2k 10 , Mercenaries: Worlds in Flame . Tokios kurios tikrai neįmanomos , o ne tokios kaip GTA 4 kurioms reikia daug laiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai suprantu kam reikia juos "panaikinti iš savo trophy listo"? Tipo, kad liktų vien žaidimai su 100% arba platina? Nz, pas mane yra žaidimų, kurių esu surinkęs vos po kelis procentus trofų, ir dėl vienokių ar kitokių priežasčių nesiruošiu rinkti platinos. O tai, kad jie yra mano liste, kažkaip man nei šilta nei šalta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš suprantu kai pats tingi paimt tada taip , bet jei ta žaidimą mėgsti (2k10 šiuo atveju) ir tau patys devs neleidžia to padaryti , tai jau lievai..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pritariu šimtu procentų, kad jei dėl kūrėjų kaltės negali paimti platinos yra kaip minimum "abidna".. Bet tai KAM trinti tuos žaidimus iš trophy list'o? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas norėtų paboostinti Assassin's Creed: Brotherhood trofėjus? Man reikia visų MP trofėjų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.