padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Po 4mėn paskutinės platinos, pagaliau paėmiau Driveclub ir driveclub bikes platinas. Driveclub atsibodo accolades grindinti, o bikes 12-kai motociklų užkelti 15lvl, jeigu ne DLC būtų dar labiau atsibodęs grindas... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kam buvo problemu losian Uncharted 2 Remastered, kai truksta 1 lobio? Zinau net kurio truksta, bet jis tiesiog neatsiranda. Gal zinot kaip apeit tai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš naujo rinkt arba senesni save naudoti, glicas papuolė tau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1Lf0bfff.png

Taking a liberty

Sorry for taking liberties with your time.

Šiaip taip su broliu pasidarėm šitą reikalą. Atostogaujant Uk'uose planuose buvo, kad tik aš pabaigsiu online, o žaidimą kaip kada. Bet pamatęs, kad online dalį pabaigiau, brolis užpavydėjo ir turėjom viską daryti vėl :fuuu:

Iš manęs juokėsi, kai aš idlle'inau su jo PS3, o pats lenktyniavau dėl AWP trophy. Tada pats sėdėjo ir "mėgavosi" žaidimu :trl:

Visi glitchai tebeveikia, online dalis nėra kokia sunki, tik dėl glitchų labai monotoniška. Ypač kai reikėdavo laikyti R3 ir 25.000 kartų reikėdavo paspausti :skritulys: , po ~7.500 kartų kiekvieną kartą kartojant glitch'ą, po maždaug 1.500 kartų kiekviena gyvybe. :wacko: Darydavom alaus pertraukėles, nes pirštai pradėdavo strigt .

Žinoma, kai public matchuose sėdit skirtingose komandose ir vienas kitam atidavinėji mašinas, arba savo komandą veži į priešingą, nei reikia, pusę, užsitraukėm didelę lenkų rūstybę. Oi kaip mus koliodavo :whistling:

Dižiausias užsiknisimas buvo Fly the co-op. Padarėm dvi misijas in time ir tada pasimovėm ant trečios. Kalėm beveik dvi dienas, kol iš visų gidų ir strategijų išradom naują dviratį ir prismeigėm paskutinę :ablow:

Šiaip istorija man pasirodė visai įdomi. Ne kaip kituose GTA, tu netampi beveik karalium, lordu. Niko išlieka kaip ir laisvai samdomu. Gal tik tai man nelabai ir patiko, man kažkaip norėjosi kelio į "laimę".

Toks biškį perdėtas realizmas irgi neretai užknisdavo, mašinos nevalina, tu ant motociklo esi trapus kaip iš kokios folijos, priedangos sistema pakankamai tragiška, perdėtas ragdoll'inimas.

Ir tada mašinų  valdymas, God help us. Viskas pastoviai understeer'ina, tada lempiškai over-steer'ina, one tire fire, stabdžiai kaip iš sūrio ir apskritai beveik visos mašinos kaip be ABS. Prieš vogdamas kokią, kai reikdavo kąnors gaudyt, pagalvodavai, "Ar šita pakankamai šūstra ir turi ABS? Pamatysim pirmam posūky." Aišku, per lietų situacija ypač su kontroliuojamu slydimu geresnė, bet tiems sūriams ratuose stabdyt nepadėdavo.

All in all, ir mylėjau ir nekenčiau žaidimo tuo pačiu metu. Dabar po truputį sėdam prie DLC, pradžioje prie TLAD ir po 5min jaučiasi, kad žaidimas ypač ragdoll'e patobulėjo.

Kolkas duodu 8 iš 10 Užkalnių :trl:

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Martynas007 Skamba labai labai neįdomiai iš trofėjų pusės. Pats ne už ką taip nesikankinčiau :)

O aš tuo tarpu prigriebiau

#30 Uncharted 4

1L61febd.png

Patiko trofėju update, daug smagiau rinkosi nei senose dalyse, dėl auto aim įdėjimo ir Crushing žaidėsi lengviau. Tuo pačiu ir karma pamokė, pasinaudojau speedrun exploitu, tada rinkau likusius trofėjus, paskutinis liko visų ginkų panaudojimo trofėjus, panaudojau tuos, kurie atrodė mažiausiai naudoti, nepadėjo, tada teko encounteriu nemažai pražaisti, kad visus ginklus išbandyčiau, bet žaidimas jų neregistravo ir tiek po visų machninacijų darant speedrun exploitą. Tad teko pereiti dar kartą žaidima :) Aišku kai žaidi ne kokį briedą ir trofėjai ne koks mazochistų šou, tai po truputį pasimėgaudamas, gera nata ir užbaigiau seriją. Iki Dreikai, tikiuosi dar susitiksime!

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Martynas007 Skamba labai labai neįdomiai iš trofėjų pusės. Pats ne už ką taip nesikankinčiau :)

O aš tuo tarpu prigriebiau

#30 Uncharted 4

1L61febd.png

Patiko trofėju update, daug smagiau rinkosi nei senose dalyse, dėl auto aim įdėjimo ir Crushing žaidėsi lengviau. Tuo pačiu ir karma pamokė, pasinaudojau speedrun exploitu, tada rinkau likusius trofėjus, paskutinis liko visų ginkų panaudojimo trofėjus, panaudojau tuos, kurie atrodė mažiausiai naudoti, nepadėjo, tada teko encounteriu nemažai pražaisti, kad visus ginklus išbandyčiau, bet žaidimas jų neregistravo ir tiek po visų machninacijų darant speedrun exploitą. Tad teko pereiti dar kartą žaidima :) Aišku kai žaidi ne kokį briedą ir trofėjus ne koks mazochistų šou, tai po truputį pasimėgaudamas, gera nata ir užbaigiau seriją. Iki Dreikai, tikiuosi dar susitiksime!

O kaip gameplay sp, mp? Kaip tau story ar patiko sio triple A zaidimo? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@tomashex gameplay kaip ir visose dalyse, man del letesnio pacing ir atviresniu aplinku labiau patiko nei anksciau, kiek leciau viskas. Truputi erzino per daznas tam timru mechaniku naudojimas, bet cia jau nitpicking.

Apie mp kalbeti negaliu, nes padariau ko reikejo trofejams ir tepiau slides, mp as galima sakyti nezaidziu visai.

O istorija labai gerai, tobula pabaiga, visa istorijos arka nuo pat pradziu kaip ejo ir sudeliota buvo. Gal kiek brolio perdaug ir keista, kad anskciau apie ji NEI ZODZIO nebuvo, nors toks svarbus asmuo. Ir pritruko vieno dalyko, bet cia jau butu spoilas, kas perejo, manau supras ko :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Master Assassin

1Lb1d6ab.png

Assassin's Creed Syndicate platinum trofėjus

Na ši dalis man asmeniškai yra geriausia iš praeitų ir trofėjai tikrai lengvai gaunami.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Master Assassin

1Lb1d6ab.png

Na ši dalis man asmeniškai yra geriausia iš praeitų ir trofėjai tikrai lengvai gaunami.

Man Black Flag labiau lipo nei sita. Dabar reikes pasiimti Ezio trilogija seniem laikam atgaivint ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Master Assassin

1Lb1d6ab.png

Sveikinu, :)))  ech.. Kaip man laiko rast kokiai platinai surinkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@bigisk as jau kokia 2metai be jokių platinu, nebent bus platina kai vėl nusipirksiu ps4pro

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Black Flag labiau lipo nei sita. Dabar reikes pasiimti Ezio trilogija seniem laikam atgaivint ;)

Na gal dėl jūros, salų ir plaukiojimo laivu vaizdai įspūdingesni, bet galų gale ir atsibodo plaukioti... Black Flag irgi turiu platiną :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gal dėl jūros, salų ir plaukiojimo laivu vaizdai įspūdingesni, bet galų gale ir atsibodo plaukioti... Black Flag irgi turiu platiną :)

Panasaus sunkumo ji kaip ir Syndicate. Vieninteles is AC platinos, kurios truksta - Unity, bet nezinau kaip prisiruost ja rinkt, PS+ reiktu pradzioj nusipirkt :S

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.