padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Keletas platinu 

GTA San Andreas PS2 on PS4

screenshot_20160305-1pcsmi.png

Si zaidima norejau nuplatinti dar nuo tada kai pirma pasirode trofejai. Vienas geriausiu zaidimu koki tik esu zaides. PS2 versija man atrodo geriau nei nesenai isleista mobile versija, kuri atrodo per daug svari. Ten nera tokio apsvietimo ir spalvu derinio koks buvo PS2 versijoje, kas sukure puikia atmosfera. Lengvi trofejai iskyrus gal tik NGR/BMX challenge deka pasenusio valdymo.

Sebastien Loeb Rally Evo

screenshot_20160305-1ynsj7.png

Pirkau si zaidima vien del alkio WRC zaidimams. Nesitikejau daug, bet ir net tokiu mazu lukesciu nepateisino. Valdymas nepatiko, ipac truko kontroles jausmo. Atrode, kad automobilis tiesiog plaukioja trasoje. Grafika PS2 lygio ir as cia neperdedu. Trasos atrodo neitiketinai blankiai, teksturoms truksta detalumo. Auto atrodo kiek geriau, bet nepakankamai gerai, kad pakeistu bendra ispudi. Blogiausias metu zaidimas kol kas. Platina rinkau tik del to jog myliu WRC o pasirinkimo pastaraisias metais nera. Dirt Rally ne uz kalnu, gal sis zaidimas nenuvils. Be sito zaidimo noreciau, kad Sony isleistu senu WRC zaidimu port'us ant PS4, kaip ju paciu Evo studijos WRC zaidimus, Colin McRea Rally ar Richard Burns.

Far Cry Primal

screenshot_20160305-16qs4v.png

Labai lengva platina. Trofeju list'as, kaip ir pats zaidimas visiskai nepasikeites nuo Far Cry 3/4. Misijos/side quest'ai, map'as, viskas atrodo matyta. Buvau cia, dariau ta. Patiko zaidimas, bet labiau del to jog esu didelis  serijos fanas. Kitu atveju sakyciau, kad tai turetu buti max $20 digital zaidimas, kaip, kad Blood Dragon buvo, kuris beje budamas tuo mazu, digital only zaidimu, mano nuomone pasiule daugiau turinio ir nauju ideju nei full price Primal zaidimas. Geras zaidimas, bet kaip sakau ne $60 geras zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar pora platinu paemiau per savaitgaly, pagaliau prisiruosiau pribaigt Uncharted 3 ant PS3.

LqSgjXc.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau pavyko paimti Grand Theft Auto V platiną. Nėra ypatingai sunki, tačiau atima nemažai laiko ir kantrybės, kadangi buvo pasitaikes glitch'as dėl GTA Online Rank 100, tačiau pasiekus 106, trofėjus atsirakino. Sunkiai būčiau pasiryžęs rinkti platiną, jei ne atsiradus galimybė perkelti savo online character'į nuo Xbox 360, kur rank'as buvo ~70 ir užskaitė mano pasiektus online trofėjus. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uncharted: Drakes Fortune  Remastered

Pirma platina seis metais ;D kazkaip tingiu vis pabaigt kitus game :D

turiu visas 3 dalis Uncharted, tad ir jos bus Uzplatintos:D

Game super, valdymas, saudymas, story, viskas super ir auksciausiam lygi, kaip tokiu metu zaidimus, krc 10/10 ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1L82d7e9.png

Mafia 2 40-platinum.png + 100%

Manau pačio žaidimo pristatinėt neverta, susižaidė, susiklausė ir įtraukė lyg bučiau pirmą kartą žaidęs. Main story trofėjai tikrai nesunkūs, tik collectibles biškį nervus pagadino. Bet developeriai kurdami DLC pagalvojo, kad reikia kažkaip pakankint tuos, kurie renka trofėjus ir sumastė įdėt tokį, kuris kainavo belekiek bereikalingo grind'o - papildyme nuvažiuot 1000 mylių. Neatkreipiau dėmesio, bet baigus main story būna pravažiuota max 400 mylių, o čia papildymas 2-3h ir jie užsimanė 1k mylių ir dar silverio pagailėjo už tai.. :D

Anyway, žaidimas super ir man asmeniškai geresnis už GTA IV, jau bent istorijos atžvilgiu tai tikrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1L4e8877.png

Dragon Age: Origins 40-platinum.png + 100%

Truputį užnolifinau :D Kažkada seniai buvau žaidęs šitą geimą ant PC, tai dabar pabijojau išbandyt jį ant konsolės, nes jis tikrai nėra skirtas žaisti pulteliu, tuo labiau, kai PC versija yra žymiai lankstesnė ir turi daugiau funkcijų bei pliusų. Bet galvoju fuck it, turiu dar net nepraplėštą geimo dėžutę su visais papildymais ir noriu kažką iš RPG žanro pažaist, įsigilint į istoriją, užteks tai dėžutei dulkėt. Ir ką galiu pasakyt - tikėjaus, kad bus blogiau, bet visai protingai controllerio mappingas sudarytas. Nepatiko tas, kad duoti tik 6 quick slotai skillam's, nors suprantu, kad daugiau padaryt ir nebuvo įmanoma. Prie viso kito greitai pripratau ir naviguot nebuvo kažkokia tai tragedija, bet didžiausia problema buvo geimo FPS'ai. Kaltinčiau konsolę, jeigu sena būtų, bet pas mane naujo modelio slimas, tai geriau už šitą jau nieks nepatrauks. FPS krisdavo tada, kai užsidėdavau viso party buffus (degantys kardai ir visokios auros aplink), tada explorinant iškart jausdavosi pokytis, o kai pradėdavau combat'ą, tai išvis tyliu - fps nukrenta vos ne iki 0, tada per kelias sekundes atsigauna ir vėl susitvarko, bet tikrai ne iki tiek, kiek turėtų. Nebuvo taip, kad žaist būtų neįmanoma, bet tikrai gadino žaidimo malonumą, ypač vienam papildyme - ten išvis pentiumo galingumą priminė. Bandžiau dar optionuose pakeist, kad combat'e nerodytų kiek dmg yra padaroma, galvojau bent kažkiek padės, bet jokio pokyčio.

Žodžiu, verkiu čia dėl geimo, nors per jį miegot eidavau 4 ryto, tai matomai tie fps netrukdė jau taip žiauriai :D Pats geimas tikrai užkabina, vienas iš tų atvėjų, kai būna "dar tą padarysiu ir einu miegot". Istorija arba pats žaidimo lore vietomis nėra labai įtraukiantis, skirtingų NPC dialogai dažnai mėgsta tą patį kalbėt, tik kitais žodžiais, tai mano manymu jeigu tas NPC nesvarbus, tai arba išvis neleisk man jo kalbint, arba tada kažką naujo jis man papasakoja (nes aš asmeniškai mėgstu tokiuose žaidimuose visur viską 100% padaryt). Visa kita liuks, 20 dolerių jis man tikrai atpirko. Dabar DA2 turės šiek tiek palaukt, nes ir taip jau klausinėjau savo egzistavimą žaisdamas pirmą dalį.

Mantas-Artorias.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas galetu ir noretu greitai gauti PS4 Far Cry 4 co-op trofejus? Vieninteliu iki platinos betruksta ;>

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau 10-toji platina - Far Cry 4. Viskas patiko, tik story - trūkstą žodžių  :D  Tragedija, veikejai visiškai buki, visa pati istorija monotoniška, su 3 dalimi nėra ką lyginti. Patys trofėjai tai lengvi, šaunu, kad dar pavyko rasti veikiantį multiplayer match'ą, nors teko gerokai luktelėti kol surinks žaidėjus. :)

Ne į temą
P.S Tronox, jeigu nori, šiandien jei išeis vakare arba rytoj galėsim pabandyt
Redagavo superlt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau 10-toji platina - Far Cry 4. Viskas patiko, tik story - trūkstą žodžių  :D  Tragedija, veikejai visiškai buki, visa pati istorija monotoniška, su 3 dalimi nėra ką lyginti. Patys trofėjai tai lengvi, šaunu, kad dar pavyko rasti veikiantį multiplayer match'ą, nors teko gerokai luktelėti kol surinks žaidėjus. :)

Gal gali greitai dabar pagelbet su co-op trofejais? :) Tada siandien vakare po kasio :)

Redagavo Tronox

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apex Predator

1L2cf998.png

Far Cry Primal platinum trofėjus.

JUBILIEJINIS 20-as platinum trofėjus :)

Labai smagiai ir lengvai susirinko visi trofėjai, net niekas neįkyrėjo :D

Daug gyvūnų galima valdyti, bet naudojausi pagrinde tik 2-3 stipriausiais, na gal ateityje jų prireiks kokiam DLC.

O šiaip žaidimo šito nepraleiskite pro šalį, labai paįvairino mano turimus žaidimus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas turite Until Dawn platina ir galite siek tiek pakonsultuoti?

Sakyk, pakonsultuosiu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.