padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

1L0be58c.png

The Walking Dead

10-platina, jubiliejine.

Geras story, tikrai daug posukiu, kuriu nesitikejau :)
aisku ne The last of us, bet tikrai geras story, baigsiu 100%, ir prie antros dalies galima kibt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Paimta AC: Rogue platina - gan nesunki, tik nemažai laiko reikalauja. Iki pilno AC platinų seto trūksta tik AC: Liberation - toliau jau greičiausiai lauks PS4 pirkimas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš ne per seniausiai nuplatinau:

1L9583fd.png

Žaidimas patiko. Tačiau Heavy Rain labiau patiko, žinoma tas pats žanras, bet pastarasis buvo gyvenimiškesnis ir natūralesnis. Iš pradžių net šiek tiek nusivyliau po Heavy Rain, bet kai pradėjau platiną rinkt, stebėt visas pabaigas, visus atrakintus kūrėjų video, tik po laiko kai kurie dalykai "dašuto", ir suvokiau kiek nežmoniškai daug darbo įdėta į istoriją ir jos perteikimą. Tada ir ta fantastinė žaidimo dalis pasidarė artimesnė ir natūralesnė.

Redagavo Vaidinho

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matyt mokslai prasidėjo, tai niekas laiko netūri trofejams :D

Čia dėl to kad vasara buvo, visi kitais darbais užsiėmė :D

Redagavo ZenaLt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žaidžia ar planuoja žaisti Far Cry 3, arba tiesiog gali padėti su šio žaidimo co up trofėjais? Šito tikrai rinksiu platinum :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas žaidžia ar planuoja žaisti Far Cry 3, arba tiesiog gali padėti su šio žaidimo co up trofėjais? Šito tikrai rinksiu platinum :)

Pavėlavai pora mėnesių :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu, kaip kai kurie pastebejo, nelabai trofejus renku. Tiesiog kai dirbi prie zaidimo(-u) nelabai lieka laiko ar noro tiek daug zaisti po darbo. Zinoma, su bendradarbiais pradejome labai daug Smash4 zaisti ir t.t., bet laiko vistiek per daug nera. :D

Taigi, po keturiu metu pertraukos su bendradarbiu nusprendem, kad reikia pereiti paskutinius 3 Babel'io lygius.

Menhir - first try, 12 minutes.

Obelisk - po ~3val perejom, ~13 minutes

Axis Mundi - is septinto bandymo, ~18 minutes.

1e9cb06015fa4b88e391c22676987b15190.png

Tikrai viena is sunkesniu platinu, kuria galiu nuosirdziai dziaugtis. :D Dabar belieka tik EU versija pereiti (vel) ant hard visus story lygius pasiimant gold'a ir pakartoti Babel'i.:>

Redagavo Tii

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Wolfenstein: The New Order - jubiliejinė 50-oji platina, dar vienas smagus žaidimas, kažkiek primena senąjį Wolfenstein, bet naujas pritaikytas labiau dabartiniams laikams, bet vis tiek visiems rekomenduoju!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš planuoju. Prieš pusę metų įsijungiau ir po 10 min. nesprendžiau, kad noriu ką kito pažaist, taip ir liko. Po kokios savaitės įsijungsiu pereit istoriją, o po to galėtume co-op.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš planuoju. Prieš pusę metų įsijungiau ir po 10 min. nesprendžiau, kad noriu ką kito pažaist, taip ir liko. Po kokios savaitės įsijungsiu pereit istoriją, o po to galėtume co-op.

Man tinka,parasyk kai planuosi:]

@Tii maciau, kaip tik buvau isijunges profili siandien, ziuriu oba. Skaiciau apie sudetinguma platinum, tai net nezinai ar bandysiu:D dviese zaidet?nes kiek zinau vienam nelabai imanoma pereiti paskutibi lygi arba tiek sunku, kad nuprotet greiciau galima:] Catherine jau turiu nusipirkes, bet baisu su platinum prasideti:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavyko ir man pasiekti pirmąją platiną - Batman Arkham Knight. Žaidimas labai patiko, vienas geriausių iš visos serijos, tik gaila, kad pasirodė gana trumpas  :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra labai sudėtinga Catherine platina. Išpūstas reikalas. Bėda EU versijoje yra programinė klaida. Paskutinio Axis Mundi ant solo pereiti praktiškai neįmanoma. Nors youtube yra patalpintas video, kažkam pavyko, bet ten labiau apsėsto fano atkalta nesveika sistema. Man pačiam tereikia paskutinio babel'io, gal kada nors gausiu antra pultelį, tai vienas pereisiu. Gaila nebuvo online co-op.

Yra turinčių Lara Croft & The Guardian Of Light ? Reikia pagalbos ant co-op. 10 min. užtruktume ant šio žaidimo trofėjų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nėra labai sudėtinga Catherine platina. Išpūstas reikalas. Bėda EU versijoje yra programinė klaida. Paskutinio Axis Mundi ant solo pereiti praktiškai neįmanoma. Nors youtube yra patalpintas video, kažkam pavyko, bet ten labiau apsėsto fano atkalta nesveika sistema. Man pačiam tereikia paskutinio babel'io, gal kada nors gausiu antra pultelį, tai vienas pereisiu. Gaila nebuvo online co-op.

Yra turinčių Lara Croft & The Guardian Of Light ? Reikia pagalbos ant co-op. 10 min. užtruktume ant šio žaidimo trofėjų.

@Thetruth, tikrai yra ka veikti, kad pereiti ant gold visus hard story lygius, pereiti Rapunzel 128 lygius ir Babeli. :) Ispustas reikalas nebent jei su guides viska eini, nes tada belieka tik Babel'iui galvojimas. Ir EU/US versijos AxisMundi yra glithed solo. Esme, kad ties ~15 steps pradeda kristi level 7 blokai ir apacia pradeda per greit kristi. Imanoma pereiti, bet turi autopilotu lekt i virsu zinodamas kur ka stumt ir negalvodamas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rapunzel kažkur ties 20 lygiu pradėjau gida naudoti, žiauriai nuobodu buvo. Visa story ant hard'o be pagalbos pavariau, žinoma prisidėjo ir tai, kad mane stipriai buvo užkabines žaidimas.

Dabar galvoju kaip aplamai įmanoma MGS: R gauti platina. Kažkoks kosmosas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.