padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

1L8b7a48.png 

The Order: 1886

Sveiki, taigi zaidimas buvo lengvas ir idomus, Platina galima surinkt per diena, nes visi trofejai lengvi.

Patariu visiem kurie dar neturi platinos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

25 Platina

img_20150423_20533282yhl.jpg

Geriausia Uncharted dalis ir kartu su Red Dead Redemption, Last Of Us, Skyrim ir Mass Effect 2 sudaro mano geriausiu zaistu praejusios konsoliu kartos zaidimu penketuka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visiskai tau pritariu :) nors man visi uncharted labai gerai isdirbti :) jauciu ne uz kalnu grisiu vel prie ps3 ir reiks dabaigti ir man iki platinos sia dali :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau ir aš pasiėmiau AC IV platiną - tikrai nesunki, palyginus su trečiąja dalimi. Turiu visų AC dalių platinas, dabar teliko gauti Rogue ir tuomet pirkti PS4, kad pasiimti Unity platiną :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As niekaip neprisruosiu pereit AC4 :) bet jeigu sakai kad platina nesunki tai jauciu reiks kuria diena pradet uzsiimt tuo reikalu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2015-04-24 12:38, Tronox parašė:

Turiu visų AC dalių platinas, dabar teliko gauti Rogue ir tuomet pirkti PS4, kad pasiimti Unity platiną :)

Skaityti daugiau  

Nepamiršai PS Vita - Assassin's Creen III: Liberation & PS3 HD versija ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pridaviau AC 4 ir uzmaciau belekokio gerumo turta - Ratchet and Clank HD collection, gal kam teko isbandyt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1L8b7a48.png
The Order :  1886

Neblogas story line, grafika man ziauriai patiko. Gal kiek mazoka pacio gameplay, nes daug tu filmuku, bet siaip labai geras zaidimas, visiem rekomenduociau pereit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  2015-04-29 16:48, Tronox parašė:

Pridaviau AC 4 ir uzmaciau belekokio gerumo turta - Ratchet and Clank HD collection, gal kam teko isbandyt?

Skaityti daugiau  

Žinoma, teko. Dvi dalis įveikiau jau po truputį, trečia pradėta tik. Su Vita lošiau, viskas gražiai atrodo, patogiai valdosi. Na, nebent tik, jei dėl trofėjų antroje dalyje buvo lenktynės, kuriose labai jautrus valdymas ir sunkiai man sekėsi, todėl padėjau į šalį, tingėjau kankintis. :whistling:

Jei digital perki, gauni PS3 ir Vita versijas, nes cross-buy.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ride # 26 platino.png

Neblogas zaidimas, patiks tiems, kurie zaide paskutinius Motogp zaidimus. Motociklu ir lenktyninku modeliai neblogi, bet trasos kaip jau iprasta Milestone, atrodo kaip kurtos PS2 lygio technikai. Nezinau kokio dydzio si studija, bet turint galvoje, kad jie sau leidzia tureti WRC ir Motogp licenzijas, noretusi, kad jie investuotu ir i nauja varikliuka. Siai dienai grafika, apart paminetu motociklu modeliu, netempia net iki PS3 standartu. Kitas minusas butu MP. Lagas didelis, zaideju nedaug o ir pazaisti anksti ryte ar velai vakare nelabai ir pavyks, nes niekas nezaidzia. Taigi jei kas planuojat rinkti trofejus, rekomenduociau pirma uzsiimti MP kol dar ten kazkas yra.

img_20150506_100025jds16.jpg

Dabar pereisiu prie zaidimo pliusu. Neblogas fizikos varikliukas, motociklai valdosi maloniai o ir ju zaidime daugybe. Beveik visi didieji gamintojai yra cia, iskyrus Harley-Davidson, kuris gal is tikro ir netiktu siam zaidimui. Daug cempionatu sudalyvauti, kuriems uzbaigti prireiks nemazai laiko, tik deja pagrinde yra tik paprastos 3 ratu lenktynes, kartais paivairintos drago lenktynemis ant Utah druskos ezero, time attack ir track day (atlikti tam tikra lenkimu kieki per tam skirta laika), kas yra nepakankama ivairove. 

Redagavo v1ncelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Хотите изучить перспективную работу? Обучение цифровой творчество и графический креатор обучение обеспечат большие горизонты. Детали на портале - https://adobemuseschool.ru/
    • @Mldc Bus tikrai gerai. Aš irgi to nesuprantu jeigu veikėja moteris viskas jau woke ar juodaodis žmogus-voras (Miles Morales) nu tai b** pasidomėkit prieš rašant, pasiskaitytų knygas raganiaus atžvilgiu o juoduko voro komiksus tegul paskaito kuriems irgi n metų. Anksčiau nifiga niekam nerūpėjo, o dabar jau verkia nat kiekvieno kampo kaip ir dėl naujo Naughty dog žaidimo. Man kaip tik smagiau žaisti už moterį protagoniste visur kur tik galima imu moteris tiek AC tiek CP2077 ir pan.  
    • Dar kas keisčiausia, jog yra žmonių, kurie skundžiasi, jog The Witcher 4 pagrindinis personažas bus moteris ir dar netradicinės orientacijos...bet ji tokia knygose  šiaip aš toks esu labiau anti woke pažiūrų ir už žodžio laisvę, bet kartais, kai kurie anti woke žmonės nusivažiuoja ir žiauriai. Apskritai moterys kaip main personažai niekam netrukdė kaip Portal žaidimuose, trukdyti tik dabar pradeda, kai woke studijos užkrauna žaidimus ar filmus woke mintimis, vietoje stipraus personažo ir istorijos, ir kai dirbtinai kūrėjai savo pažiūras bando įpiršti, ko niekam nereikia, tada tai problema, o čia bet čia knygose taip, kurioms gal 30 metų...čia kaip tik respectina OG material. Tad kiek nesuprantu interneto liaudies, nes kai perspaudžia kur nereikia yra irgi blogai, nesvarbu kurioje pusėje woke ar anti woke. Dėl knygų tai gimtadienio proga gavau visas 8 knygas dovanu, tai kai rasiu laiko per pusmetį ketinu visas perskaityti būtinai. Dabar kaip tik The Wicher 3 per naujo pradėjau žaisti, nu tai ką...šedevras. Manau ir šita dalis neatsiliks, nesugadins kaip serialas visko, kur tik pasityčiojo iš knygų, žaidimų, vis tiek lenkai kuria, manau bus gerai.
    • @Mldc Tai niekas nesako, kad vyresnės Ciri išvaizda bloga, kaip tik labai gerai, juk subrendus dabar ji tikiu, kad bus masterpiece ši dalis. W3 n kartų perėjęs ir visus kartus gavęs pabaiga kaip ji tampa ragane, tad mano pabaiga canon gaunasi  bet pereit reiks dar sykį prieš W4, o kad Ciri bus main veikėja čia aiškiau nebūna, visa istorija sukasi aplink ją tiek knygose tiek žaidymuose. Buvau pradėjęs skaityti jau penktą knygą, bet teko daryti gan ilgą pauzę ~3m., tad mastau knygas pradėti skaityti iš naujo.
    • Kad normali ta išvaizda ir tikrai trailerio Ciri geriau atrodo, negu čia kažkokia aktorė su kuria lyginama ji internete, su kuria panašumų išvis nerandu. O dėl Witcher 4 kokybės, visi žinom, jog CD Project turi gabumų vis dar sukurti šedevrą, Cyberpunk gi sutvarkė ir jo expansionas žiauriai geras. Tikrai nedarys tokio disaster koks buvo su Cyberpunku, tad manau galim būti ramūs. O, kad Ciri bus pagrindinis personažas buvo aišku jau 2015 metais, nes visas Witcher 3 taip pastatytas su Ciri žaidybiniais intarpais, kad ji perims main protagonist rolę kitame žaidime. Ir knygose (kurias dabar visas skaitau po truputi) visa esmė kaip suprantu ir sukasi aplink Ciri, tad čia buvo tik laiko klausimas.
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos