padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Nesu didelis trofeju rinkejas, bet for fun parenku kartais, paskutine platina farcry 4 net ir man labai lengva :)

1L24bade.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va, pagaliau damušiau KZ3. Nebuvo sunku, gal labiausiai problematiška buvo MP trofėjai, nes jau MP nėra baisiai gyvybingas.
msch9k4.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1S9a973f.png Platinum Trophy 
Collect all other 44 Trophies for this Trophy 28th Jan 2015
7:50:36 PM 7,217
ACHIEVERS 9.47%
VERY RARE 40-platinum.png

Štai ir dar viena platina :)

Bežaisdamas automobilyje, darbe, tualete, žiūrint žinias kažkaip ir surinkau visus trofėjus :)

Trofėjai gan lengvi, teko daug pabėgioti, o dėl MP trofėjų teko žiauriai pakovoti :D  čia jums ne BF4 MP  :xd:

EDIT:  iš tos laimės pamiršau parašyti žaidimo pavadinimą. Pats tai žinojau ką žaidžiu :)

Kaip @narkata ir parašė žemiau tai Assassin's Creed III Liberation PS VITA.

Redagavo ZenaLt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1S9a973f.png Platinum Trophy 

Collect all other 44 Trophies for this Trophy 28th Jan 2015

7:50:36 PM 7,217

ACHIEVERS 9.47%

VERY RARE 40-platinum.png

Štai ir dar viena platina :)

Bežaisdamas automobilyje, darbe, tualete, žiūrint žinias kažkaip ir surinkau visus trofėjus :)

Trofėjai gan lengvi, teko daug pabėgioti, o dėl MP trofėjų teko žiauriai pakovoti :D  čia jums ne BF4 MP  :xd:

Nelabai supratau kokio cia zaidimo platina?  :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

The Evil Within platina

20150130125946_zps5ec8ee94.jpg

Sunkoka platina,teko paprakaituoti.Bet kuo sunkesne tuo saldesne...ar ne taip?  :mml:

Pats zaidimas super ! Toks Resident Evil,Silent Hill ir The Last of Us mixas.

Visi survival horror stiliaus fanai butinai turetu ji pazaisti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Master Of Kyrat

masterofkyrat.png

Far Cry 4 Platina 
Nesunki platina tik tas skill'u trophy siek tiek atsibodo nes pradzioi zaidimo visai nerinkau collectibles :)
Visai smagei su @ZenaLt co-op trofhy susirinkom :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi Platinum tik renka, reikia ir man prisijungti. :)

1L09d145.png

Dishonored. Visų pirmą tikrai rekomenduoju žaidimą, super stilingai atrodantis, su puikiu lygiu dizainu, įdomiu settingu ir geru gameplay, action/stealth padaras.

Patys trofėjai nėra labai sunkūs, bet žaidimą teks pereiti du kartus, kas yra gerai, nes vienas perėjimas yra visiškai stealth, per visą žaidimą nieko nenužudant ir niekieno nepastebėtam pereiti reikia. Kitas atvirkščiai, nušnioti viską nuo kelio su savo ištikimuoju kardu bei pleškyne. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra norinčių GTA IV MP rank'ą užsikelt ir tuo pačiu retą trofėjų gaut? Yra nesunkus būdas pasikelt nuo 0 iki 10(max) per ~5h vienam žmogui. 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra norinčių GTA IV MP rank'ą užsikelt ir tuo pačiu retą trofėjų gaut? Yra nesunkus būdas pasikelt nuo 0 iki 10(max) per ~5h vienam žmogui.

Galėsime paboostinti. Vis neprisiverčiau pradėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Mantinijo, cool, nereiks užsieniečiams aiškint, nes jiem kažkaip labai iš lėto įsisavina. Kolkas to glitcho pats dar neišbanždiau, bet esu žaidęs jau tą modą ir žinau kaip kas ten vyksta. Video ilgokas, bet paaiškina ir parodo, ką abu žmonės turi daryt. Aš dar vakar su šituo žmogum žaidžiau, padėjo jis man su kitu trophy, sakė glitchas vis dar veikia:

https://www.youtube.com/watch?v=sm8O1E6OnXk

Pirmą match'ą aš būsiu host, po to keisimės, kad vienodai rank'intume. Jei viskas pavyks, tai po 3 kartus padarysim ir būsim max.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.