padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Sunkumas tik 3/10 ir pereit trunka apie 1val jei prabegti. Tai gal ner taip baisu kaip atrodo. Ten lygtais platinos ir nera.

Jo nėra, tik žiūrėjau visus trofėjus ir pamačiau šita insane trof.... Bet aišku jai atkalis systema, tai bet kuris žaidimas gal yra įmanuma pereiti... Tik aš nesu iš tu hardcores migėju...... O palik žaidima su nebaigtu trofėjais negražiai atrodo.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš pamenu kai Dead Space 2 žaidžiau ant hardcore, kad gaut platina, tai prasikeikiau.. Ten aišku seivint galima bet tik 3 save gali būt per visą žaidimą, o pats žaidimas ne viena valandą trunka.. Tai pamenu nori kuo toliau praeit, žaidi ten 2 valandas be perstojo, kad padarytum save pirma ir pyst prie pat save tave nukala ir viskas iš naujo. Tai tiek keiksmų būdavo, kad oho :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pamenu kai Dead Space 2 žaidžiau ant hardcore, kad gaut platina, tai prasikeikiau.. Ten aišku seivint galima bet tik 3 save gali būt per visą žaidimą, o pats žaidimas ne viena valandą trunka.. Tai pamenu nori kuo toliau praeit, žaidi ten 2 valandas be perstojo, kad padarytum save pirma ir pyst prie pat save tave nukala ir viskas iš naujo. Tai tiek keiksmų būdavo, kad oho :D

Vieną kartą pabandžiau hard to the core. Nuėjau iki pirmo kūdikių antplūdžio ir užkapojo mane. Atrodė jie lengviausi būdavo, bet buvau su netinkamais ginklais ir pasimoviau. Įtampa daro savo. :D

Max Payne 3, berods, reikia pereiti nemirus visą. Kosmosas tokios užduotys.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieną kartą pabandžiau hard to the core. Nuėjau iki pirmo kūdikių antplūdžio ir užkapojo mane. Atrodė jie lengviausi būdavo, bet buvau su netinkamais ginklais ir pasimoviau. Įtampa daro savo. :D

Max Payne 3, berods, reikia pereiti nemirus visą. Kosmosas tokios užduotys.

Jo nesamonė, jaučiu kol kas kuri lošiau tai Far cry 4 turėjo normaliausius trofėjus..... Dar kai mačiau Battlefield 4 dar visai nieko trofėjus galima surinkti.

Redagavo CerberusLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Max Payne 3 skaitomas vienas sunkiausiu platinum apskritai. Reikia pereiti viso apie 5 kartus man rodos kas kart ant vis didesnio sudetingumo. Paskutinis perejimas ant auksciausio sudetingumo nemirstant ir turi vis zudyti priesis nes mirsi. :) plius dar ir multyplayer trofejai. Zodziu 10h zaidimui reikia skirti apie 120h ir daug nervu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Max Payne 3 skaitomas vienas sunkiausiu platinum apskritai

Nū nū , pasidomėk geriau prieš sakant

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nū nū , pasidomėk geriau prieš sakant

Domejausi, pats patvirtinti negaliu, nes neturiu su kuo lygint, bet pasak gidu ir bandziusiu/pasiekusiu Platinum jis ivardintas kaip vienas sunkiausiu Ps3 Platinum. Is 175k zaidusiu platinum turi 1, 4k, trofejaus retumas 0.8, tai ir skaiciai nemazai pasako.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turėjau Max Payne 3 kai turėjau PS3, man ant normal sunkei sekėsi, tai net neužteko kantrybės žaisti. Taip ir pardaviau su PS3 nepabaigęs žaidimo.

BF ir COD hard dalys nervingai rūko šone...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau geriau pereičiau ultra mega hard sunkumu negu viską pereiti be išsaugojimų. Iš viso, kaip tai įmanoma neiškepant smegenų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kiek žinau, tai sunkiausia platina yra Ninja Gaiden Sigma 2. Ten mažiausiai 7 kartus žaidimą patį pereiti reikia ir ant sunkiausio lygio yra neįtikėtinai sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Domejausi, pats patvirtinti negaliu, nes neturiu su kuo lygint, bet pasak gidu ir bandziusiu/pasiekusiu Platinum jis ivardintas kaip vienas sunkiausiu Ps3 Platinum. Is 175k zaidusiu platinum turi 1, 4k, trofejaus retumas 0.8, tai ir skaiciai nemazai pasako.

Na kiek žinau, tai sunkiausia platina yra Ninja Gaiden Sigma 2. Ten mažiausiai 7 kartus žaidimą patį pereiti reikia ir ant sunkiausio lygio yra neįtikėtinai sunku.

Ne, ninja gaiden 2 nera dar kosmosas palyginus, ten daugiau skill vien del to, kad pereiti zaidima daug kartu su skirtingais ginklais. Kelios beveik neimanomos platinos:

Visi turi linkus i trophy guides :) Nesakau, kad MP3/NG2 yra lengvos platinos, bet jos tikrai nera sunkiausios. P4A/FNR4/FNC skaitosi kaip ir pacios sunkiausios didziosios daugumos akyse (kurie domejesi daug tuo).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo, su boksu ten totali nesąmonė, tas kas turi diržą nebežaidžia žaidimo ir niekas kitas negauna jo. Kažkaip galvojau kad ant champion nepadarė tos pačios klaidos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1L82d470.png

Metro: Last Light Platinum trophy

Na ką galiu pasakyti - meno kūrinys. Tiesa, buvo visokių užknisančių dalykėlių, bet pati platinai tai nesutrukdė.

Man prireikė tris kartus pereiti žaidimą, žaidžiant trečią, įsijungiau rusų audio, bet palikau anglišką tekstą. Titrai - visiškai šaudo pro šalį, Pavel'as rusiškai kalba apie tris muškietininkus, o titruose tik prašo pagalbos ir sako, kad jo laukia kartuvės.

Žaidžiant anglų kalba, apie tris muškietininkus kalba tik kitame skyriuje. Angliškai - "Rangers", rusiškai "Stalkers" ir pan.

Dar nustebino tie collecable dienoraščiai - juos matyti galėdavai tik įsijungęs patį žaidimą, tad norėdamas pamatyti kurių tau trūksta, turėdavai loadint žaidimą ir pažiūrėt skyrių, grįžti į meniu ir tada loadinti tą skyrių. Jeigu nepasiseka ir kažkaip užmiršti tą skyrių, turi vėl random skyrių :fuuu:

Cutscenes, kurių negali praleisti - kai tą patį skyrių tą dieną darai jau ketvirtą kartą (pereiti nenužudžius, pereiti nužudžius visus, surinkt collectables ir tt) per jas tiesiog eini susitept sumuštinį arba jeigu jau pavalgęs, bandai žiebutvėlį sukišti random npc į nosį :D

Muzikiniai instrumentai - come on, vien dėl jų (na ir dar "nužudyk po priešą su visais žaidimo ginklais" trofėjaus, kurio progreso niekaip negali sekti) turėjau dar kartą pereiti žaidimą, nes jie turi būti viename walktrough.

Na, o žaidimo perėjimas nenužudžius priešo buvo įdomus, bet kartu ir apgailėtinas. Vieni gidai rašo, kad paskutiniame lygyje galima šaudyti žmones, bet aš to nedariau. Mano draugai krenta nuo kulkų o aš tiesiog tupiu kampe su tuo pačiu žiebtuvėliu :yao:

Taip pat susidūriau su keliais juokingais glitchais, kaip boso susprogdinimas per 3sec nuo kovos pradžios, ir staiga atsispawnina visi priešai, kurie turėjo atsirasti kovos eigoje ir per cutscene tave užkapoja, ir tenka kartot visą kovą, kuri tada tęsiasi jau ilgiau :poker:

To sum up, tobulas žaidimas tam, kuris nerinktų trofėjų. Džiaugiuosi pagaliau jį išbandęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai patiko Metro. :thumbup:

Aš taip pat žaidžiu Duke Nukem 3D. Rasti tas paslaptis tikra rakštis sėdynėje. :D Šiaip įdomu išbandyti tokį seną žaidimą. Net MP yra.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Duke nuke mano pirmas žaidimas kuri žaidžiau per LAN kompinese ant PC

Tuo metu geriausia šaudyklė man buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos