padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Už'S'inau 

Brothers_A_Tale_of_Two_Sons_cover_art.jp

Aišku girtis nėra ko, nes trofėjai super lengvi, bet seniai nežaidžiau žaidimo kur trofėjai taip smagiai papildytų žaidimą ir leistų pamatyti kiek daugiau. Tai labiau rekomendacija čia kas nori lengvų trofėjų į kolekciją. O šiaip baiginėju Rayman surinkti Platinum, karts nuo karto pažaisdamas, tai greit bus daugiau. :)

Kiek laiko uztrunka surinkti visus AC Revelations mp trofejus boostinant? Ir kaip yra su tuo upplay, nes mano kopija preowned buvo, kiek skaiciau jau nebenaudoja mp kodu naujiems zaidimams, ar galima bus zaisti mp dali, ar seniems paliko visgi ta reikala?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žiūriu kažkaip visi turi tą trofėjų maniją :D Nors naudos iš to nėra, apart to, kad pasigirti sau ir kitiems, gal dar tarpusavyje kokiame žaidime pažiūrėt kas geresnis ir pan. Čia kaip Diablo 2/3 pereini, levelį pakeli, kaip ir nebėra ką veikti, tai eini daiktų farminti paromis lošdamas tą patį per tą patį :D Bent jau aš taip suprantu.

Mane tai kabina tiktai geras multiplayer drąskymasis tarpusavyje. O single player pereini ir viskas... Kam tie trofėjai - laiko gaišimas tiktai :D Geriau kartais įsijungti kokį mėgstamą multiplayer.

Brainwashed kaip ir su tais daiktais diablo :D Ir gyvenime tokie paliekame kaip sportininkai dėl trofėjų/daiktų kovojantys ir besigiriantys tarpusavyje :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manes tai nekabina geras pasidraskymas mp. Tu matai, zmones visgi skirtingi ir skirtingus dalykus megsta, aciu, kad pasidalinai sia tiesa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu vat ir man sunkiai suprantama ta trofeju manija :) Vat kad ir vienas rase temoj kad iseis psn+ driveclub versija ir NET su ja galima bus pasiimti platina lyg cia butu didziausia dovana :D as nei trolinu nei ka, bet man idomu suzinot kas Jus skatina zaisti zaidima tapati per tapati, kai visa istorija zinoma ir nieko naujo nepamatai, o tik del trofejo, del ko to trofejo taip norisi? :)

Redagavo Kunigelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu vat ir man sunkiai suprantama ta trofeju manija :) Vat kad ir vienas rase temoj kad iseis psn+ driveclub versija ir NET su ja galima bus pasiimti platina lyg cia butu didziausia dovana :D as nei trolinu nei ka, bet man idomu suzinot kas Jus skatina zaisti zaidima tapati per tapati, kai visa istorija zinoma ir nieko naujo nepamatai, o tik del trofejo, del ko to trofejo taip norisi? :)

Niekada nežaidei to paties žaidimo? Net ir su sega žaisdavome tuos pačius. Kodėl dabar keista kartoti net, jei ir patinka?

Kaip tik dar daugiau pamatai rinkdamas trofėjus. Dažnai susieja su įvairiais žaidimo pakampiais ir dar daugiau patiri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ta pati per tapati neivieno zaidimo nezaisdavau, nebent mp. Daugiausiai kartu turbut mafia esu perejas, tai bus 3 ar 4. O kas del trofeju, tai ok kaikurie trofejai gal ir parodys kazka naujo, bet kai reik pereit zaidima skirtingais lygiais, kad gaut trofeju tai manau jau atsibostu :) Tik man asmeniskai nesuprantamas malonumas tie trofejai, valandu valandas sedet prie vienos kokios uzduoties, kad gaut kazkoki ivertinima, bet kiekvienam savo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratai  mano minties apie driveclub :D paaiškinu: kad driveclub ps+ edition turės platiną, reiškia ne dovaną platina, o kad žaidimas nebus tik demo, kur vos vienas ar du režimai ir pora mašinų, ir kurio negali pereiti viso ;) Būna žinok įvairių žaidimų, pvz ant x dėžės vienas geimas jei pereini sunkiausiu lygiu, gauni ne tik trophy/achievmentą gerą, bet ir visiškai kitokią pabaigą žaidimo. Arba pvz infamous secon son- daugelis pereina PVZ būdami geriečiai, ir nežino 

kad jei pereisi blogietis būdamas, pabaiga žaidimo nlb linksma

,trofėjus iš anksto parodo šiam pavyzdyje, kad verta jį rinkti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@Kunigelis aš irgi nesu trofėjų medžiotojas, bet surinkti visus žaidimo trofėjus ar bent surinkti jų kuo daugiau, reiškia išnaudoti žaidimą maksimaliai, pamatyti visą žaidimo platumą ir galimybes, patikrinti savo, kaip žaidėjo, įgūdžius :)

Aš su PS4 per metus surinkau daugiau trofėjų nei su PS3 per 3 ar 4 metus :D

Šiaip ir azartas atsiranda kartais kai gauni trofėjų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prieš 14 metų, kai pasirodė Diablo 2, tai pats mokėjau už jį ~600 Lt ir lošdavau ištisai kelis metus. Bet ten buvo daugiau variacijų visokių, skilų kombinacijų, daiktų bonusai ir pan. Be to ant tuo metinio Pentium 4 daug žaidimų nebūdavo ir tuo labiau gerų. Ir gauti juos būdavo nelengva, būdavo mieste kelios kompiuterinės, turgus, o kas gaudavo ką nors nemokamai, tai ir dalintis nenorėdavo. Tai ir lošdavai ką turi ištisai.

Dar suprantu Ashura's Wrath, kad jei blogiau pereini ir nesurenki atitinkamų taškų - neatsidaro pora papildomų bosų. Nors man jie ir neatsidarė, bet kažkaip tingiu ten tuos levelius pereidinėti, kol tie bosai atsidarys :D Nors ten trunka vos 10-15 min levelį pereitį, o trūksta tik vieno levelio su geru įvertinimu.

Dar vienas pastebėjimas. Dabar tiek žaidimų, kad sėdėti prie to pačio net nėra kada... Ir laisvo laiko nėra daug :D O aš per tuos kelis metus dar tiek daug praleidęs, kadangi daugiausia multiplayerį lošiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@HesAlwaysNearUs Kaip suprast 600Lt už Diablo 2? Tai kiek kopijų pirkai?

Mano patirtis su Pentium 4, o pats tada turėjau Celerona, buvo visai kitokia. Pilna gerų žaidimų budavo, visi geranoriškai dalinosi, pirkdavom žurnalus su žaidimais. Žaisti tikrai buvo ką ir tame tarpe nei vieno multiplayer žaidimo nežaidžiau. Tas pats ir dabar. MP vieną kitą matchą suloši ir grįžti prie SP  :halone:  O ką ten tiek žaisti, paklausi? Na, open world žaidimų net neminėsiu, nes tai akivaizdu, kad jie daug daugiau galimybių kaip praleisti laiką pasiūlo. Bet yra tarkim tokių kaip pvz. Deus Ex, kur ne kartą gali pereiti keliais būdais - stealth, action, nieko neužmušant ir t.t. Dark Souls, kur išvis galima prigalvoti begalę užduočių sau, pasunkinant žaidimą. Žaidimuose juk būna sunkumo lygis, dėl kurio dar ir dar kartą norisi pereiti mėgstamą žaidimą. Daug žaidimų juk turi Scoreboard, kur žaidėjai varžosi dėl vietos už surinktus taškus. Ir čia tik keli pavyzdžiai, kodėl galima žaisti vieną žaidimą kelis kartus, nebūtinai tai turi būti RPG kaip tavo minėtas Diablo ar koks Skyrim.

O dėl trofėjų, tai man asmeniškai patinka žinoti, kad žaidimą pereini pilnai, pamatai viską ir surenki ką tik įmanoma. Ne visi žaidimai su trofėjais gerai susitvarko. Kai kurie yra grynas grindas, tokie tai užknisa. Aplamai paėmus, tai beveik kiekvienam žaidime yra nors vienas durnas trofėjus, bet kadangi kiti yra normalūs, tai ir tą vieną sukandęs dantis pabaigi ir mėgaujiesi nauja Platina, my precious!

th_gollum.jpg

Jeigu jau esi MP mėgėjas, tai tuo labiau turi suprasti trofėjų competetive natūrą. Tai juk dar vienas pasyvus "žaidimas" varžytis tarpusavy. Taip pat tai yra žaidimo užbaigtumo faktorius ir dar vienas challenge, juk tai viena iš priežasčių, dėl kurių žaidžiame, ne visus, bet daugelį žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip ir sakiau kiekvienam savo :) Open world zaidimu papildomu misiju tik truputi pereinu, nes poto prasideda monotonija ir nieko naujo nepasiulo, kas del skirtingu zaidimu lygiu tai dazniausiai pradedu sunkiausiu, kadangi visi kiti lygiai buna per lengi ir nesuteikia jokio challenge. Ir pabaigai neivieno zaidimo neesu zaides del trofejo, net pagalvojes apie tokia minti nebuvau, zaidimas su trofejais ir be ju man yra tokio pat lygio ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1Sde6d71.png Rayman Legends platina

Žaidimas liuks, kaip ir pirma dalis, labai patiko. Ilgiausias ir sunkiausias (tikriausiai) trofėjas "Truly awesome" reikia surinkti online 2000pts. Šitam trofėjui trukau virš 3mėn, žaista kiekvieną dieną po ~30min. Online paprastas, chalange principu tarp visų žaidėjų užimti kuo aukštesnę poziciją (laikas, nubėgtas atstumas, kuo daugiau sudaužyti ar surinkti burbulų ir t.t.)

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@HesAlwaysNearUs Kaip suprast 600Lt už Diablo 2? Tai kiek kopijų pirkai?

Jeigu jau esi MP mėgėjas, tai tuo labiau turi suprasti trofėjų competetive natūrą. Tai juk dar vienas pasyvus "žaidimas" varžytis tarpusavy. Taip pat tai yra žaidimo užbaigtumo faktorius ir dar vienas challenge, juk tai viena iš priežasčių, dėl kurių žaidžiame, ne visus, bet daugelį žaidimų.

Tais laikais geras Blizardas skaičiuodavo greičiausiai ne už žaidimą, bet už kompaktus... Daiblo 2 (4CD) ir Expansionas (1CD) + marškinėliai įkainą įėjo (atsiuntė paštu nors neprašiau).

O multiplayer man ne dėl kažkokio trofėjaus, bet dėl priešininko įgudžių. Pvz., dota - ten tiek nūbų, kad net neįdomu lošti dauguma geimų. O vat geram geime, kai snatykis 50/50 - va ten tai pasidraskoma :D Taip pat su street fighter ir kitais arcade - ten pražioje dagu nuajų žaidėjų, o vėliau kai pakeli reitingą, papuoli tarp rimtesnių, va ten irgi rimtos kombinacijos prasideda...

Žodžiu jei būčiau koks kardo meistras tai būtų maždaug taip - einu ieškot ne ką iškirsdinti vienu smūgiu, bet einu paieškot gero varžovo, kuris turi savo techniką ir dvikova užtrunka :D O ten lolus visokius kirsdinti, štampuot juos net neįdomu...

Redagavo HesAlwaysNearUs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi prakalbome apie trofejus ir ju bevertiskuma, tai kaip visad parasysiu ka nors trumpai :D

Siuo atveju - nedirbciau siuo metu kur dirbu, jeigu nebuciau trofeju medziojes, tai galiausiai nauda yra;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na va, @Agnusas prigriebė Legens, aš pagaliau nuraškiau Rayman Origins 

full-trophy_0.png

Jausmas pasiekus buvo geras, nes Platinum tikrai jau nebuvo toks lengvas. Tikėjausi gan lengvos platinos, o speed trofėjai kai kurie buvo žudantys, gal mano platformerių lygis žemas, bet kai kur jaučiu 50kart reikėjo bandyti, kol visas lygis išeina flawless. Neskubėdamas, kas kokią antrą dieną pažaisdamas po 1h užtrūkau spėju apie mėn kol viską padariau.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• 🌟 **Prisijunkite prie GTPS3 nuotykių: jūsų galutinis Growtopia privatumo serveris!** 🌟 Ar esate pasiruošę pasinerti į gyvą pasaulį, kupiną kūrybiškumo ir begalinių galimybių? Neieškokite toliau — **GTPS3** yra vienas iš pirmųjų ir sėkmingiausių Growtopia privatumo serverių!  🌐 **Tyrinėkite unikalius bruožus:** GTPS3 yra ne tik bet kuris serveris — tai lobynas su **pritaikytais daiktais** ir **išskirtiniais bruožais**, skirtais pagerinti jūsų žaidimo patirtį. Nesvarbu, ar esate patyręs žaidėjas, ar naujokas Growtopia, mūsų serveris siūlo kažką kiekvienam! 💎 **Jaudinantys renginiai ir dovanos:** Prisijunkite prie mūsų **brangakmenių renginio** ir dalyvaukite jaudinančiose dovanose! GTPS3 visada vyksta kažkas, todėl tai ideali vieta bendrauti su gyvybinga bendruomene. 🛠️ **Tapkite mūsų komandos dalimi:** Ieškote būdo, kaip įsitraukti? Turime įvairių **moderatorių vaidmenų** ir daugybę kitų vaidmenų! Prisijunkite prie mūsų dedikuotos komandos ir padėkite mums sukurti svetingą ir linksmybių kupiną aplinką visiems žaidėjams. 🎮 **Kaip žaisti:** Pradėti labai paprasta! Apsilankykite mūsų svetainėje [gtps3.com](http://gtps3.com), kur rasite pamokas ir visą informaciją, reikalingą, kad galėtumėte pasinerti į veiksmą: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Prisijunkite prie mūsų bendruomenės:** Susijunkite su kitais žaidėjais ir sekite naujausią informaciją prisijungdami prie mūsų Discord bendruomenės [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Nepraleiskite progos patirti Growtopia taip, kaip niekada anksčiau! Prisijunkite prie GTPS3 šiandien ir atskleiskite savo kūrybiškumą pasaulyje, kuris priklauso tik jums. Tegul nuotykiai prasideda! 🌈✨ 🔗 **Nuorodos:** - Svetainė: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Linkime sėkmingo žaidimo! 🎉  
    • 🌟 **Join the Adventure with GTPS3: Your Ultimate Growtopia Private Server!** 🌟 Are you ready to dive into a vibrant world filled with creativity and endless possibilities? Look no further than **GTPS3**, one of the first and most successful Growtopia private servers!  🌐 **Explore Unique Features:** GTPS3 is not just any server—it's a treasure trove of **custom items** and **exclusive features** designed to enhance your gaming experience. Whether you're a seasoned player or new to Growtopia, our server offers something for everyone! 💎 **Exciting Events & Giveaways:** Join us for our **gems event** and take part in exciting giveaways! There's always something happening on GTPS3, making it the perfect place to engage with a lively community. 🛠️ **Become a Part of Our Team:** Looking for a way to get involved? We have various **moderator roles** and many other roles available! Join our dedicated team and help us create a welcoming and fun environment for all players. 🎮 **How to Play:** Getting started is easy! Visit our website at [gtps3.com](http://gtps3.com) for tutorials and all the information you need to jump into the action: [gtps3.com/tutorial](http://gtps3.com/tutorial). 📢 **Join Our Community:** Connect with fellow players and stay updated on the latest news by joining our Discord community at [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3). Don't miss out on the chance to experience Growtopia like never before! Join GTPS3 today and unleash your creativity in a world that's all your own. Let the adventure begin! 🌈✨ 🔗 **Links:** - Website: [gtps3.com](http://gtps3.com) - Discord: [discord.gg/gtps3](https://discord.gg/gtps3) Happy gaming! 🎉a  
    • Šiandien oficialiai konsolių serveriai atjungti.  Vienas geresnių BF buvo. Daug valandų praleista. Smagūs laikai nebus pamiršti. R.i.P 
    • Concord nuostolius reikia kažkaip padengti. 😀 
    • @Mantinijo Dingę ir pas mane 5 ir 20 wallet funds, realiai ps apps'ą tik dėl to naudojau Bet prikišo žaidimų už tuos taškus, bet per metus reiktų labai daug pirkti, kad surinkti tuos 17k pts     
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos