padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

@Mantinijo kaip ten su Crysis 2 MP trofėjais? Ilgas grindas? Yra koks greitas būdas pasiekti 50 lvl?

Capture relay žemėlapiuose gali pakankamai neblogai paboostinti. Dažnai ten susirenka žmonės. Jeigu matysi, jog visi ramiai stovi, prisijunk ir tu.

Aš psnprofiles gaudžiau sesijas įvairiems trofėjams ir pavyko. Liko tik dedication.

O pačio online jau nerodo prisijungusio ir nėra prieš kiek laiko buvai.

Redagavo Mantinijo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Klausimas tiems, kas GoW pirmą lošėt: per kiek laiko perėjot žaidimą? Dabar esu Cliffs of Madness ir jau užtrukau 3:30. Iš naujo reiktų pradėti ar dar galiu įsipaišyti į tas 5 valandas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš per du kartus perėjau, antra karta lengviau žaidžiasi , nes turi papildomu galiu ir lengvai priešus nukali 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėtum spėt, jeigu rush'insi. Seniai žaidžiau, nelabai pamenu šiaip. Dar kažkiek viską įtakoja difficulty setting'as.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi neatmenu, bet as losiau irgi is antro karto, nes antra karta turi karves kostiuma kur gali nesibaigiancia mana naudoti, tad net ir tas kovas kuriu negali isvengti greit pereini. Siulyciau pirma suvanoti ant hard ar ant ko ten reikia. Tada pereiti challanges ir pabaigti tuomet.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klausimas tiems, kas GoW pirmą lošėt: per kiek laiko perėjot žaidimą? Dabar esu Cliffs of Madness ir jau užtrukau 3:30. Iš naujo reiktų pradėti ar dar galiu įsipaišyti į tas 5 valandas?

As per kazkur 2:20 perejau antru bandymu, pirmu surinkau praktiskai visus kitus trofejus. GoW pirmasis tikrai lengviausias is 4 buvo (psp remake tik lengvesnis) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hehe, su tuo karvės kostiumu tikrai lengvai eina, pradžioje dar galvojau, kad negalima ant easy lošt, bet žiūriu vis tiek gauni trofėjų. P.s. jaučiu teks atsisveikint su pulteliu, nes R2 vos gyvas ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane atsimenu po infamous galvojau x uzsilenks( nafik kiek mygt reikia norint, kad greiciau ropstusi pastatais) bet paskui kazkaip atsigavo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1L617665.png

Aš tą patį padariau kaiptik šiandien - užtrukau 3h42. Dar viena platina į kolekciją.

Būtent dėl speedrun dariau atskirą walktrough, po tų challenge of the Gods, kur duoda kostiumus. Pasiemiau tą kur neribotą magiją duoda ir tiesiog tyčiojausi iš žaidimo, nes nuo jo jau buvo vietomis pradėję pykinti.

Nenoriu spoilint, bet vienoje vietoje, (maždaug ten, kur turi gauti "you got the touch trophy"), bus daaaaug Red Orb skrynių, kurios duos po BELEKIEK orbų, kiekvienas ten užmuštas priešas duos po 1 stulpelį orbų (~300) ir apskritai, tau dar gana daug UŽKINSANČIŲ vietų, tai siūlau neskubėti ir pabaigti savo tempu. Atrakinus Challenge of the Gods tiesiog išlieti įsiūtį ant žaidimo, kiekvieną kas penktą priešą mušant su Rage of Poseidon :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1L617665.png

Aš tą patį padariau kaiptik šiandien - užtrukau 3h42. Dar viena platina į kolekciją.

Būtent dėl speedrun dariau atskirą walktrough, po tų challenge of the Gods, kur duoda kostiumus. Pasiemiau tą kur neribotą magiją duoda ir tiesiog tyčiojausi iš žaidimo, nes nuo jo jau buvo vietomis pradėję pykinti.

Nenoriu spoilint, bet vienoje vietoje, (maždaug ten, kur turi gauti "you got the touch trophy"), bus daaaaug Red Orb skrynių, kurios duos po BELEKIEK orbų, kiekvienas ten užmuštas priešas duos po 1 stulpelį orbų (~300) ir apskritai, tau dar gana daug UŽKINSANČIŲ vietų, tai siūlau neskubėti ir pabaigti savo tempu. Atrakinus Challenge of the Gods tiesiog išlieti įsiūtį ant žaidimo, kiekvieną kas penktą priešą mušant su Rage of Poseidon :D

tai, kad jau ir aš platin'ą nugriebiau šiandien, per vieną prisėdimą perėjau, trukau gal 3h max

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai, kad jau ir aš platin'ą nugriebiau šiandien, per vieną prisėdimą perėjau, trukau gal 3h max

Ah, na tai sveikinu. Aš pakeliui rinkau daug skrynių, nors to ir nereikėjo, įprotis. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ah, na tai sveikinu. Aš pakeliui rinkau daug skrynių, nors to ir nereikėjo, įprotis. :D

Dabar antram visus collectibles susirinkt reikia ir challenge of titans, sako II dalies platiną lengviau gaut nei I

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar antram visus collectibles susirinkt reikia ir challenge of titans, sako II dalies platiną lengviau gaut nei I

aš antrą šįvakar pradėjau, pradėjau skristi tuo Pegasu ir pagalvojau, kad šiandienai užteks GOW :D

šiaip jo, pažiūrėjau trophy list ir vertinimus, tai panašu, kad 2 lengvesnis, nei pirmas.

Ir šiaip man gal lengviau rinksis trofėjai ant antro, nes pats geimas man kažkaip atrodo gražesnis, kaikurios knopkės sukeistos (pvz vietoj :ps-r2:  dabar paspaudinėt :skritulys: ir t.t.)

Pamatysim, man viskas atsirems į tuos challenges kur po story atrakini, nes pirmame buvo keli kurie tiesiog UŽ********.

Nors ir brolis sakė, kad 2 buvo labai lengvas. Apie trečią nekalbu, nežiūrėjau, nei trophy list nieko, tegu ramiai dar palaukia lentynoj :smile2:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas ta proga galit pasidalint gidu, kur būtų visi Collectibles? dabar kiek ieškau, tai nelabai randu, kad viską iškart rinktų

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.