padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas galit pasidalinti, kokią strategiją naudojot, kad laimėt Assassin's Creed 3 mini žaidimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Strategija tokia bandai žaisti žaisti ir dar karta žaisti, kol perprasi pati žaidimą arba per fuksa laimėsi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, gal kas renkate need for speed rivals trophy`s ant ps4? man reiktu pagalbos su tais dvie: Win a Race against a Friend ir Bust a Friend. jei kas padetu buciau dekingas, ir gan greiti jie nereikalaujantys daug laiko :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@waldaz

As rinksiu, bet geriausiu atveju ateinancios savaites gale arba dar kitos sav pradzioje. Jei iki tada neturesi - duok zinute per cia ar psn :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

@waldaz

As rinksiu, bet geriausiu atveju ateinancios savaites gale arba dar kitos sav pradzioje. Jei iki tada neturesi - duok zinute per cia ar psn :)

Ok palauksiu, man dar keletos truksta kitu tai juos parinksiu. Pakviesiu as tave i draugus ir kai rinksi brukstelk tada :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas visiem. Ar yra dar žaidžiančių GtaOnline? Ieškau žmonių kurie greitai padėtų pasikelt iki 75lvl, pagrinde darant Rooftop Rumble. Bet šiaip esu atviras ir tiesiog kvailionėms, boost'inimui ar pan. Šiuo metu esu 69lvl, trūksta ~130kRp iki 75. Jei kam įdomu, tegu brūkšteli :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal yra turinčių Aliens Colonial marines? Reikėtų pagalbos surinkti online trofėjus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na praėjo vos daugiau nei 50 dienų, kai PShome gavo trophies, ta proga gavau ir labiausiai knisantį trophy- "There's no place like home". 50 dienų iš eilės log in > quit game

Ilgiausias žaidimo Speed Run'as gyvenime :D

Ar yra dar jį "baigusių" žmonių? :)pPeoFBa.png

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

rytoj ir poryt liko į home nueiti ir gausiu ta trofėjų 
Kaip sakoma pirmadieni jau tursiu trofėjų 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man šiokia tokia problema su tuo Home. Nerandu kaip fotkint. Nueinu į Personal>Inventory ir tada išmeta Storage, kuris yra tuščias ir kažkokį bubble. Kameros nėra, nors visi rašo, kad ten turi būt.

--Nevermind, jau išsiaiškinau.

Redagavo Artorias

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas. Kaip skaičiuojasi laikas There's No Place Like Home trofėjui? Reikia prisijungti grynai po 24h po paskutinio login'o ar "different day" skaitosi po vidurnakčio? Užsienio forumuose tyla, gal čia kas nors greičiau atsakys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar vienas klausimas. Kaip skaičiuojasi laikas There's No Place Like Home trofėjui? Reikia prisijungti grynai po 24h po paskutinio login'o ar "different day" skaitosi po vidurnakčio? Užsienio forumuose tyla, gal čia kas nors greičiau atsakys.

Aš skaičiau, berods PSNprofiles.com ,kad servui nauja diena ateina ~3 ryto GMT0 laiku, kitaip sakant maždaug penktą ryto pas mus. Nesu tikras, gal kažkas pataisys.

Kad ne po 24h po paskutinio login GARANTUOJU, nes pas mane kiekvieną ketvirtadienį būdavo įjungiama ~23val, o penktadienį ~7val ryte. Tada kitas log in tik šeštadienį apie pietus.

Tiesiog loginkis kasdien, kaip tau patogiau ir viskas bus OK.

Šiaip nežinau, bet net kai gausi tą trophy, kur 10 dienų iš eilės reikia padaryti po nuotrauką, aš patariu tau ir toliau kasdien daryti po nuotrauką - pagal jas labai lengvai paskiau galėsi suskaičiuot kiek dienų tau liko iki Gold Trophy :hi:

Redagavo Martynas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.