padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

as turiu portal 2, man taip pat reik pagalbos su trofejais (ketvirta test chamberi ne mirus, ir apkabint tris draugus)

Pakviečiau į draugus PS3

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas turi Uncharted 2 DLC, gal atsirastų kas coop pereit norėtų? (hard, crushing) ir dar keletas wave trofų. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas turi Uncharted 2 DLC, gal atsirastų kas coop pereit norėtų? (hard, crushing) ir dar keletas wave trofų. :)

jei dar reik, papiesk man vakare, galesim pazaist, tik nesitikek is pirmo karto pereit  :D nes senokai nezaides. tiesa jei noresi crushing zaist, reik butinai trecio zaidejo, nes dviese tikrai nepereisim visu, nepala galetume iveikt, nes tas kaip ir lengviausiais is visu 3, bet likusius iveikt dviese yra labai mazai sansu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aišku, ok parašysiu. Vakar radau kažkokį kolumbietį, tai gal jis padės dar jei bus online. Vakar lyg ir sutariau kad šiandien bandysim veikt kažką :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, renku GTA 5 online trofejus, pradejau zaisti nesenai dabar 12 lvl, ieskau zmoniu kurie noretu kartu pazaisti, pasikelti lvl, rinkti trofejus. PSN: mazvem

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, renku GTA 5 online trofejus, pradejau zaisti nesenai dabar 12 lvl, ieskau zmoniu kurie noretu kartu pazaisti, pasikelti lvl, rinkti trofejus. PSN: mazvem

Kaip lvl kelti? Aš užvakar įsijungiau pirmą kartą mp, apsidairiau, googlinau kaip lvl kelti greitai, buvo prie kalėjimo lenktynės, bet daugumą už pachino. Tad kaip kelsi lvl? :) Gal prisijungčiau

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip lvl kelti? Aš užvakar įsijungiau pirmą kartą mp, apsidairiau, googlinau kaip lvl kelti greitai, buvo prie kalėjimo lenktynės, bet daugumą už pachino. Tad kaip kelsi lvl? :) Gal prisijungčiau

O tai kaip ji dar galima kelt kitaip? :) Vykdai misijas, losi lenktynes, deathmatchus ir t.t duoda RP ir keliasi po biski :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Misijas lošt ant hard. Geriausia žaist su tais, kas jau aukšto lvl, nes tuomet duoda sudėtingesnes misijas. Galit prisijungt, esu 97 lvl. PSN ID: Tronox_LT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galiu padėti, tik pagrinde savaitgaliais žaidžiu. Random žaidėjais nepavyksta pereiti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl gta, taip suprantu kad vykdai kažką ir duoda xp, bet norint greičiau kelti buvo būdų, kaip kad aš minėjau, lenktynės prie kalėjimo, keli ratai ir duoda daug xp, bet ištaisė šitą jau. :)

Soujiro--> Random žmonių neranda. Vakar pora tik radau... Bet ir jie nesuinteresuoti ties tuo (hard ar crushing ėjimu). Su Marium pabandėm, na gavosi, tik užsibugino vienas mapas... Reikia būtinai dar vieno nes gan suku ant hard žaisti.abu su mic tai problemų nebus. Marius man gidą vedė, nes aš žalias tam coop, kas iš kur atsiranda... :) Dauguma jau ant U3 varo tikriausiai trofus :D

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cha cha, vakar pirmą platiną surinkau, nors ir nebuvo ji labai sunki,  bet ir labai lengva nepavadinčiau vien dėl Challange of the Gods. Žaidimas God of war reikėjo papildomai apie 5-6h po perėjimo pasedėti, kad pasiekti Platinum. Challanges buvo gan sunku, ypač paskutinis, tai senokai tiek nesikeikiau, o Jaffy žadėjau savom rankom pasmaugti, bet viskas baigėsi gerai. :D

Prie to pačio, gal kas yra susidūrę kiek daugmaž užtrunka AC II surinkti visas plunksnas? Nes ten minimaliai trofėjų beliko iki platinum tai galvoju savaitgalį prisėsti.

Redagavo Thetruth

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cha cha, vakar pirmą platiną surinkau, nors ir nebuvo ji sunki, God of war žaidimo, bet reikėjo papildomai apie 4-5h po perėjimo pesedėti, kad pasiekti platinum. Challanges buvo gan sunku, ypač paskutinis, tai senokai tiek nesikeikiau, o Jaffy žadėjau savom rankom pasmaugti, bet viskas baigėsi gerai. :D

.

Pamenu, kai vargau pirmą kartą Challenge of gods. Gal 5 ar 6 valandas nukeliavau iki paskutinio ir miriau. :D Paskui antrą kartą, kai bandžiau jau iki valandos užtrukau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu, kai vargau pirmą kartą Challenge of gods. Gal 5 ar 6 valandas nukeliavau iki paskutinio ir miriau. :D Paskui antrą kartą, kai bandžiau jau iki valandos užtrukau.

Aš irgi vargau, sumoje gal 3h išėjo, pirmą kartą kai žaidžiau nuėjau iki 10 challange ir dingo elektra tai kaukiau kaip vilkas tada, gerai, kad namuose nieko nebuvo. :D Kitą diena iki 10 nuėjau gal per 30min, bet ant to dar valandą kokią strigau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.