padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

As visada usiseivinu pats pries iseidamas is game, tai nesusiduriau su tokia problema, gaila man taves :/

Ne į temą

O as tai isvis praradau burnout seivus... is niekur nieko prisijungiu kita diena ir nebera nieko. Nesamone, viskas nuo 0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

As visada usiseivinu pats pries iseidamas is game, tai nesusiduriau su tokia problema, gaila man taves :/

Ne į temą

Tai, kad ir as seivinu, bet tiesiog iejau viena diena ir fsio nebeliko save, o jau A pasa turejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip pereini kokia misija Dead Nation tai irgi gauni kelis trofejus iskarto

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip pereini kokia misija Dead Nation tai irgi gauni kelis trofejus iskarto

Čia ir taip aišku, bet yra tokių trofėjų kur per viena minutę tu jų visų niekaip negausi, be to su parsisiustais save'ais taip trofėjų prisirinkt neišeitų, nes kaip suprantu save'o nikas turi atitikt ps3 niką, tada tik trofėjus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti glitch'as ant burnout paradase, kad reikia rasti visus park'ingus. Ju yra 11 jei neklystu, kiekviena randu, uzvaziuoju ant stogo, bet trofejaus negaunu, kame reikalas?

Edit: Kas nori pasidaryt suniausia MoH online trofeju? Multiplayer: Fire Controller

Redagavo RenatasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali buti glitch'as ant burnout paradase, kad reikia rasti visus park'ingus. Ju yra 11 jei neklystu, kiekviena randu, uzvaziuoju ant stogo, bet trofejaus negaunu, kame reikalas?

Edit: Kas nori pasidaryt suniausia MoH online trofeju? Multiplayer: Fire Controller

Na man buvo taip su GTA4 kaip reikejo pro visus tiltus praskristi, irgi atrodo praskridau, mepe neberode nei vieno, o trofejau negavau, tai taip ir palikau neuzbaigta sy klausima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia pagalbos del Burnout Paradise trofejaus kuriam reikia kameros. Gal kas galit paskolinti kamera ? Galintys rasykit AZ, susitarsim del skolinimo. Gyvenu Telsiuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia pagalbos del Burnout Paradise trofejaus kuriam reikia kameros. Gal kas galit paskolinti kamera ? Galintys rasykit AZ, susitarsim del skolinimo. Gyvenu Telsiuose.

As del situ dvieju trofeju nusipirkau ta kamera :thumbsup4: dabar laukiu kol atsius

Kas turit burnout'o cops and robers ar big surf island, rasykit

Edit: Kazi kaip suorganizuot 8 zaidejus del to susikto trofejaus vieno,kur reikia visiems susitikt stadione? :)

Redagavo RenatasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As del situ dvieju trofeju nusipirkau ta kamera :) dabar laukiu kol atsius

Edit:Kazi kaip suorganizuot 8 zaidejus del to susikto trofejaus vieno,kur reikia visiems susitikt stadione? :)

Kiek mokejai ir kokia pirkai ?

Man tai lengviau gavos paciam pakurus freeburn (serva) ir palaukus kol susirinks 8-iese ir paleidus "Batter up" challenge (suvaziuoti visiems i stadiona). Bent jau as taip dariau.

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas norėtų pasidaryti Assassin's Creed: Brotherhood challenge'ą Extreme Variety? P.s. man irgi reiktų burnoto trofėjų :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek mokejai ir kokia pirkai ?

Man tai lengviau gavos paciam pakurus freeburn (serva) ir palaukus kol susirinks 8-iese ir paleidus "Batter up" challenge (suvaziuoti visiems i stadiona). Bent jau as taip dariau.

Apie 25lt :dance:

Niekaip nesuprantu, kaip gaut ta trofeju kur reikia susitikt wild cast :thumbsup4: Pakuriau ir per 2h buvo ateja 3 zmones, neisivaizduoju kaip 8 surinkt..

Redagavo RenatasLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.