padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Gal kam buvo bugas su GTA 4 trofejum, kur reikia praskristi pro visus tiltus, na as pro juos praskridau issokau is vertalioto ir trofejaus negavau, ir mepe neberodo locationu tu tiltu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas nors norėtų paboostint keletą AC2 BH trofėjų? Aišku, kai vėl veiks PSN.

Aš norėčiau, parašyk per skype compressed85

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kam buvo bugas su GTA 4 trofejum, kur reikia praskristi pro visus tiltus, na as pro juos praskridau issokau is vertalioto ir trofejaus negavau, ir mepe neberodo locationu tu tiltu

Pabandyk dar kartą praskrist gal ką nors užmiršai, jei sunku patariu youtube gidą pasižiurėt lygiai taip pat praskrist ir viskas bus aišku ar bugas ar ne. Aš kai xbox'ą turėjau tai man su 3 pasiekimais bugai buvo gryni, pvz. Dirt'o paskutinis pasiekimas pravažiuot 1000 mylių žiūrėdavau po kiekvienos trasos kiek pravažiuodavau, nors ir pravažiavau tas myles kaip parašyta pasiekime vistiek negavau, bet kolkas su ps3 trofėjais problemų nekilo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitinejau internete ir radau kad ne man vienam tokia problema, kaip praskridau paskutini tilta, parase kad viskas, bet trofejaus ir negavau, maniau gal psn kaltas, nu reikes pabandyti vel :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaitinejau internete ir radau kad ne man vienam tokia problema, kaip praskridau paskutini tilta, parase kad viskas, bet trofejaus ir negavau, maniau gal psn kaltas, nu reikes pabandyti vel :)

Jei gerai supratau Sony pranešimus, tai visi trofėjai atsinaujins, kada PSN atsigaus, tai tiesiog luktelėk kol susitvarkys reikalai su PSN ir gausi tą trofėjų (jeigu viską gerai padarei :) ).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei gerai supratau Sony pranešimus, tai visi trofėjai atsinaujins, kada PSN atsigaus, tai tiesiog luktelėk kol susitvarkys reikalai su PSN ir gausi tą trofėjų (jeigu viską gerai padarei :) ).

Trofėjų gavimas (šiuo atveju jų išmetimas) nepriklauso nuo PSN, PSN tik "prisega" tuos trofus prie tavo account'o. Taigi juos turi ir taip atrakinti. Aš pamenu kaip GTA4 gavau tą trofėją, tai youtube pačioj pradžioj vieną tiltą buvo praleidęs, irgi nesupratau kas blogai bet pabaigoj video jis grįžta prie to tilto ir tada išmeta trofėją. Trofėjam rinkti, patariu eiti į ČIA arba jeigu norit su video (ne visada ten būna kelių trop. su video) tai visada padės youtube.

Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki

Kadangi burnout paradise dabar menesi nemokamas yra proga gauti platina ,taigi kas noretu paboostinti trofeju- "8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium".Ten reikia astuniems susirinkti stadione :)

Kas zaide tas supras.

Dar man reikia ten su kamera kur save reikia nufotkint,bet manau pats sugalvosiu kaip ,ieskosiu kas galetu karea paskolint.gal kas turi?:)

Vnz rasykit pm arba i psn Regis232.Rasydami pm butinai paminekit savo psn nika;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va del to tai galime pasimk mane y draugus PSN ir kaska sugalvosim :), o del tos foto ar negalima ysikelti y ps3 foto ir tada ysimesti ant teisiu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau, ar servai buronout yra off, nes kaip gaunu pakvietima tai neina y jy atsakyti nes raso servet ofline ar kaska panasaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesupratau, ar servai buronout yra off, nes kaip gaunu pakvietima tai neina y jy atsakyti nes raso servet ofline ar kaska panasaus

Kartais jie neveikia :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O as tai isvis praradau burnout seivus... is niekur nieko prisijungiu kita diena ir nebera nieko. Nesamone, viskas nuo 0

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.