padlavader

Trofejai PSN

Rekomenduojami pranešimai

Gal zinot kaip gaut Celtics vs Lakers Trophy trofeja is nba 2k10? ir gal zinot gera guide uncharted1 kad surinkt visus lobus?

Labai paprastai sulošk matchą berods nuo All-star lygio pasirink Celtics arba Lakers, pasidrayk kėlinį po kokia 1 min ir pabandyk laimėt, užsidėk sliders jog geriau kristų ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labai paprastai sulošk matchą berods nuo All-star lygio pasirink Celtics arba Lakers, pasidrayk kėlinį po kokia 1 min ir pabandyk laimėt, užsidėk sliders jog geriau kristų ir viskas.

nu bandysiu dar karta nes jau gal 3 kartus losiau ir vistiek negavau. zaidziau ant superstar lygio, jokio choose side nedariau ar dar bet vistiek negavau tada. gal reik pasirinkt all star lygi paiimt gal tada pavyks.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien PSN'e kažkas padarė trofėjų rankingą, bet aš nežinau kas .Gal kasnors iš PlayManų, bet būtų visai neblogai padaryt tokį, tik, kad jame būtų visi playmanijos nariai ;D. Jis turėtų atrodyt kažkas panašaus kaip šitas:

Nuotrauka.

Aš jokiais būdais neprisiimu nuopelnų už šį dalyka, tik siūlau padaryt su visais nariais. :) Tai ką manot? :)

P.S. labai nemuškit, kad nerišliai dėstau mintis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien PSN'e kažkas padarė trofėjų rankingą, bet aš nežinau kas .Gal kasnors iš PlayManų, bet būtų visai neblogai padaryt tokį, tik, kad jame būtų visi playmanijos nariai ;D. Jis turėtų atrodyt kažkas panašaus kaip šitas:

Nuotrauka.

Aš jokiais būdais neprisiimu nuopelnų už šį dalyka, tik siūlau padaryt su visais nariais. :) Tai ką manot? :)

P.S. labai nemuškit, kad nerišliai dėstau mintis :)

Jo man ir snd per PSM atsiunte Games kaskoks :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai kažin pradėt tokį daryt su visais playmanais? ;D Jeigu sutinkat tai man į pm savo PSN nick'ą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia plm yra maziausiai 4 zmones kurie uz mane turi bent 1 platina daugiau. Yra kas turi kokiom 27 platinom daugiau, ir patys zinot kas. :)

Idomu butu jeigu surinktu ir tuos kas tuti 5+ platinu ir padarytu koki top 50 is Plm ir kitu saitu. :D

Edit: Beje, reiktu sukurti tema kurioj butu kai ir "sign up", o paskui autoriu vis edintu kas pakyla vieta auksciau ir t.t. :)

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai sakau, jeigu norit galiu aš padaryt ta TOP'ą bet pradžiai manau užtektu vien playmanijos topą, o vėliau iš kitų saitų :D Taigi, kas norit būt tame top'ę, ir jeigu niekas neapsiima šito darbo, tai savo PSN nick'ą man į PM ir aš peržiūrėsiu, kiek trofėjų turit ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai davai be jokiu nesamoniu i pm, imk ir surink visa info, manau neivienas nesupeiks uztai:)

beto nelabai tikslas ir yra, nes sudraskytas tikrai pirmoi vietoi bus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau jog reiktu padaryt tema kur butu surasyti visi PSN ID, kaip ant Xbox Live Gordo sukure. Jeigu noresit parasykit cia, sukursiu, ar kiti sukurs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu tai davai, rašykit arba į kokią temą, arba man į PM :D man tikrai nesunku surink visą info :) atliekamo laiko turiu :) o, kad sudraskytas pirmoj vietoj tai žinau, bet vistiek manau įdomu sužinot kelintoj vietoj esi :)

Redagavo razilxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu bet galima sukurti tema, ten butu kai sign up kur zmogus numeta savo portable id ir ten perziuri kiek turi trofeju.

Beje, geriau kurti tema ir ja vis redaguoti, negu daryti pic'a, bus greiciau ir lengviau. :D

CHUCK NORRIS, cia ne tame esme, nesvarbu kas bus pirmas o kas antras, paprasciausiai idomu butu paziureti kas kiek trofeju forume turi. :)

edit: voj kaip cia visi greitai raso. :) nespeju pasakyt, jau kiti buna pasake. :)

Redagavo mazhas08

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.