Thirdsoulas

netas PSP

Rekomenduojami pranešimai

Gal esat kas bande Bevieli interneta Vilniaus Akropolyje?

Dariau ant PSP tipo automatine paieska tai man surado Akropolio interneta parase kad neapsaugotas na as ir pabandziau jungtis bet mete errora...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neapsaugotas, kad toks pasitaikytu retas atvejis siaip kur raso Security None dazniausiai stovi mac filtras tai reiskia leidzia prisijungti tik su mac adresu irenginio kuris jau irasytas i nustatymus rauterio, pats turiu linksys wrt54g ir butent taipat pasidares ivedziau savo mac adresa issaugojau ir galiu prisijungti tik as su savo PSP ir daugiau niekas, beto nereikia papildomai slaptazodzio ivedineti ir yra rauteriui saugiau nes tokiu su none security niekas neapsiima lauzti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nebent nueitum ir graziai paprasytum kad tavo mac adressa pridetu prie saraso korie gali naudotis tuo netu :D bandyk pavaiksciot su kokiu psp wifi snifferiu (skirta psp ieskoti none securityu o ne sniffinti :D ) po akropoli turetum atrasti kelis prie kuriu eis prisijungti, akropolis taigi didelis, siaip siulau isigyti rauteri galsi online losti ir t.t.

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Philas jei nezinai nesnekek.

Prie delano ar tai lido buvau prisijunges.

Bandziau viskas OK. :D

Redagavo Luk1s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir Klaipėdos Akro viskas puikiai veikia, nereikia jokio mac adreso, pats bandžiau su savo PSP, tik kad signalo reikia geresnio. Beje namie geriausiai užsimesti slaptažodį ir visus prietaisus jungtis per Access Point'ą, bent jau man.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Philas jei nezinai nesnekek.

Prie delano ar tai lido buvau prisijunges.

Bandziau viskas OK. :P

Tu zinai kiek tam akropoli rauteriu stovi nori pasakyti jis negalejo netycia pandyti prisijungti prie tokio kuris turi mac filtra ir jei esi zalias tokiuse dalykuose geriau isvis nieko nesakyk (Kad tu prisijungiai prie neto tai nereiskia kad jis prie to pacio rauterio jungesi jis galejo visai kittoje akropolio dalyje kur tas rauteris prei kurio jungiaisi tu buvo nepasiekamas) ir jau toks kietas "Philas jei nezinai nesnekek." :P as namuose savo rauteri turiu manau geriau zinau as nevaikstau i akropoliu kad prie neto prisijungti

P.S. As jam savo post'u norejau pasiulyt kitose akropolio vietose pabandyti prisijungti ,nes rauteriai netaip jau toli ir traukia

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as hatoj bandziau pasijunkti bet nemoku namie pas mane randa su 35-50 strenght rysiu ta viena prisijungima o kai palipu iki 3 auksto ismeta jau tris vienas apie 100-75 stiprumo kitas 75-55 stiprumo o kitas tas pats kur ir buvo :P bet nemoku prisijunkti nei prie vieno error meta ar kazka pan ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.