juozapuxas

del psp updatinimo

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

chebra atsimenat kai ant manes varet kad as psp nemoku updatint

ten nera ka upddatint bet man updatinosi ir uzsikrove 99% ir vel nuo 85% ir taip begalybe kartu tai as issemiau batareika ir uzbrickinau psp

o klausimas tas:

kad as siandien i 4.01 m33 updatintis bandziau ir lygiai tas pats bet draugui padariau ir viskas Ok tai enzinau ka man daryt gal galite pasiulyti nes jis man buvo iskrites gal kas uzlinko ar nuluzo

o siaip su pandora updatinasi nera problemu

tai ka daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daug kas galejo nutikti o j daug kas, koks PSP modelis? Beje tikras esi kad neuzsikrauna iki galo? bandyk palikti PSP ramybeje kai atsinaujina bent 1 valandai, jei nepadeda bandyk atsinaujinti su paprastu officialiu atnaujinimu jei su juo veiks o su tuo ne bus bent kazkiek aiskiau...

Redagavo Pihas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psp modelis psp phat 1004 tikras kad neuzsikrauna su pandora viskas OK

Nu jei pandora veikia bandyk naudoti Despertar del Cementerio 5 su juos suvarysi i psp 3.90m33 tada bandyk atsinaujinti iki naujausios jei neis bandyk kaip senais laikasi downgrade poto atsinaujini iki auksciausios jei nepades tada jau techninis problemos gal dalis atsakinga uz umd parejo kurnos trupina ar dar kas nors nu vienu zodziu turi isbandyti visus galimus budus atnaujinti ir jei nepavyks praziuret psp su testeriu praeiti gal kas nukepe apie 70% techniniu gedimu pastebimi akimi tad sekmes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xD

mano psp jau savo atgyvenes umd neveikia sugedes birzgia kaip š**** vos veikia xD

dziaugiuosi kad dar veikia

taip ir darau is 3.90 m33-3 ir atnaujinu iki naujausios ir neina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.