hellriser113

XBOX 360 apsauga nuo RROD

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, as perskaiciau beveik visas temas siame forume, taciau norejau kai ko paklaust (jau ne pirma tema tokia), kjp tinkamai apsaugoti savo x360 nuo RROD? esme tame kad as laikau ji tjp kjp jau daug kartu buvo minima skirtingose temose, horizontaliai, ne ant kilimo (laikau ant sachmatu lentos), ir gerai isvedintoje patalpoje (balkone, turiu galimybe ten padeti), taciau jis vis tiek freezina zaidimus, diskai geri, Verbatim taigi nemanau kad tai problema juose. mano x'as 2006-08-05 gamybos, taciau nusipirkau ji neseniai is skelbimu. Tigi prasau patarti ka man daryt, geriausia butu jei patartu tie kas taip pat turi senesnes gamybos x'us, kjp isvengti tu freezinimu ir apsaugoti savo konsole. kiek zinau X-Clamp gali sutaisyt RROD arba apsaugot nuo jo, pats i x'a lyst nedrysiu, tai norejau paklaust, gal kas zinot koki meistra vilniuje kuris galetu tai padaryt? Dar klausimas apie coolerius, vis rasot kad jie nepadeda, bet high speed air cooler'is atrodo labai veiksmingai, ypac kai ledzia reguliuot temperatura, taigi dar karta noreciau isgirst jusu nuomone, ir papildomus pasiulimus kjp apsaugot x'a. Is anksto dekoju.

Redagavo hellriser113

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Niekaip neišvengsi, jeigu jau lieva konsolė, tai vsio. Lieva nusipirkai jau nieko nepadarysi, nebent vėl parduoti. X-Clamp padės, bet nevisam laikui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, as perskaiciau beveik visas temas siame forume, taciau norejau kai ko paklaust (jau ne pirma tema tokia), kjp tinkamai apsaugoti savo x360 nuo RROD? esme tame kad as laikau ji tjp kjp jau daug kartu buvo minima skirtingose temose, horizontaliai, ne ant kilimo (laikau ant sachmatu lentos), ir gerai isvedintoje patalpoje (balkone, turiu galimybe ten padeti), taciau jis vis tiek freezina zaidimus, diskai geri, Verbatim taigi nemanau kad tai problema juose. mano x'as 2006-08-05 gamybos, taciau nusipirkau ji neseniai is skelbimu. Tigi prasau patarti ka man daryt, geriausia butu jei patartu tie kas taip pat turi senesnes gamybos x'us, kjp isvengti tu freezinimu ir apsaugoti savo konsole. kiek zinau X-Clamp gali sutaisyt RROD arba apsaugot nuo jo, pats i x'a lyst nedrysiu, tai norejau paklaust, gal kas zinot koki meistra vilniuje kuris galetu tai padaryt? Dar klausimas apie coolerius, vis rasot kad jie nepadeda, bet high speed air cooler'is atrodo labai veiksmingai, ypac kai ledzia reguliuot temperatura, taigi dar karta noreciau isgirst jusu nuomone, ir papildomus pasiulimus kjp apsaugot x'a. Is anksto dekoju.

Geras meistras Vilniuje,tai Dima ,jo reklama gali pamatyti šio puslapio viršuje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei zaidimai jau freezinasi nieko daugiau ir nebepakeisi ...

Mano patarimas butu greiciau ji parduoti per skelbimus , arba dalimimis meistrai supirks..

Kai taip padarysi pirk premium arba elite..(galima ir arcade bet nerekomenduociau) arba jei netingi lauk jasperio kurio modelis zada but pigesnis taupesnis ir tylesnis :]

O kaip jau turesi nauja dezute(aisku cia taves niekas nevercia jos pirkti) daugiau akcesuaru , cooleriu etc rasi cia

Aisku nera cia pigu bet pasidometi ir pavarvint seile galima ;]

Core Cooleriai

High speed air cooler v2

Yra ir kitokiu "bribombasu" tik reikia pajieskoti ;]

P.s balkone xboxo nelaikyk :lol: cia absurdas .. laikyk pora centimetru nuo grindu.. Ir vasara jei kambaryje tvanku, tiesiog praverk langa.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisq, aciu visiems)

GorDo, o ar toliau jie nebus leidziami su tais Lite-on dvd romais, kuriu kol kas neflashina?

BTW, po kiek daug maz ima meistrai, nes gal pas juos dar labiau apsimoka parduot nei per skelbimus)

Keista tai kad freezinimas yra nepastovus, pvz, buvo (dar vakar) taip kad pastrigo pazaidus 12 min, o sian losiau 7h ir viskas gerai, ir nesuprast nuo ko, salygos tai tos pacios, tik zaidimas skiriasi DMC4 pastringa dazniau nei koks Assassin'as ar SDvR08

Redagavo hellriser113

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai esu ant cooleri galinga su atskiru maitinimu uzsidejes virs proco, tai xbox 360 dabar saltas, galas vos siltas, o anksciau budavo karstas, ziauriai padeda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai esu ant cooleri galinga su atskiru maitinimu uzsidejes virs proco, tai xbox 360 dabar saltas, galas vos siltas, o anksciau budavo karstas, ziauriai padeda

koks cooleris ir is kur gavai, kiek jieskojau lietuvoje ju aplamai niekur nera) be to, kokio leidimo pas tave x'as?

man dar kei kas nesuprantma, man atrode kad tie seno leidimo x'ai neturi HDMI, kazkodel pas mane jis yra)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai yra reiskias naujesnio leidimo..., galvok, o del coolerio, gali paprastus PC coolerius nusipirk ir isimest, nebutina pirkti is uzsienio ta pati cooleri kuris bus spalvotas ir prie kurio bus prirasyta Xbox 360 lol..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o jei db koki nusipirkciau cooleri tai kur jis jungiasi?Ar tinka bet koks coleris ir kurioj vietoj geriausiai ji montuot prie boxo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jai yra reiskias naujesnio leidimo..., galvok, o del coolerio, gali paprastus PC coolerius nusipirk ir isimest, nebutina pirkti is uzsienio ta pati cooleri kuris bus spalvotas ir prie kurio bus prirasyta Xbox 360 lol..

aisq, aciu tau, db zinosiu, tik reikia su tinkama jungtim susirast, nes kiek zinau cooleriai jungiasi pre DVD-ROM'o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

gal galit kas duoti linka tinkamo coolerio,aisku nebrangaus ir papasakoti kaip reikia ji prijunkti,aciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prijungi prie 220v saltinio ir veikia, daugiau nieko nereikia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Raudonas +, juodas -, reikia tik prie sroves saltinio prijunkt ir viskas, gali koki su lemputem paimt jai zadi det stikliuka i korpusa.

Redagavo SoulReaver

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei nori paprasto coolerio mano manymu geriausia pasimt sena usb pelia nuplaut laida ir sujungt su paprastu PC cooleriu ..

Ttpjovus USB atkreipiam demesy tik y Jouda ir Raudona laidus ir juos sujungiam su coolerio...

Savo gaminy priklijuot gale xboxo o usb kist y jo gala.. ir fsio Taipat galima ir y vidu det na bet cia jau savo noru ..

P.s uz jusu kreivas ranaks neatsakau xD

Video:

Jei padejau perveskit tasku :) noriu naujo rango xD

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prijungi prie 220v saltinio ir veikia, daugiau nieko nereikia

tai vis gi koki cooleri tu naudoji? per silpno imti nesinori) nes ziurejau bms'e yra po 5lt tokiu cooleriu kjp tame video)

Jei nori paprasto coolerio mano manymu geriausia pasimt sena usb pelia nuplaut laida ir sujungt su paprastu PC cooleriu ..

Ttpjovus USB atkreipiam demesy tik y Jouda ir Raudona laidus ir juos sujungiam su coolerio...

Savo gaminy priklijuot gale xboxo o usb kist y jo gala.. ir fsio Taipat galima ir y vidu det na bet cia jau savo noru ..

P.s uz jusu kreivas ranaks neatsakau xD

Video:

Jei padejau perveskit tasku :D noriu naujo rango xD

pervesiu bent 20 nes nedaug ju ir teturiu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.