pls

Kaista elite

Rekomenduojami pranešimai

sveiki.Esu sunerimes del sawo x360.Pirkau elite,veziau flashint.Parsivezes losiau sawo irasyta zaidima ir staiga pakibo.Vel ijungiau viskas ok.Tai wa praejo pora sawaiciu isirasiau kelis zaidimus ir wa snd losiu ac ir vel kibo.Isemes diska vaizdas liko pakibes.Bijau,kad neartetu koks rrod,nes boxas lb greit uzsyla.Laikau ant boxa horizontaliai ant kedes.Kaip manot kas cia gali but?Per 2 savaites 2 kibimai ir i diena po kokias 2val telosiu.

Rasiau i DUK,bet ten mazai zmoniu paziuri,gal kas pagelbesit.Boxo galas labai greit uzsyla.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Keista. Elites procas ir ausinimas toks pat kaip ir tu naujesniu premiumu ar arcade'dziu. Su mano premiumu losk nors ir 24/7, is galo eis vos siltas oras. Net nezinau ka pasakyt..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pas dauguma boxo galas greit uzyla. o pakibimai del lievu disku buna arba del lievai yrasytu disku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Diskai verbatim.Bet vos palosus galas pasidaro labai siltas ir siltas oras pucia.Gal pamegint kita vieta boxo pakeist.Nes db jis guli ant kedes ir is galo yra netoli siena ir is sonu yra stalas,aisku yra tarpai bet nelabai dideli.Net nzn,gal bereikalo cia pergevynu,bet del tu kibimu keista :/

P.S AC kartais buna,kad ilgai krauna,kai ijungi ilgai buna juodas vaizdas,o kartais is karto pradeda kraut.Gal kas tikrai su zaidimu blogai?Rasiau per imburn tai jokiu erroru nebuvo,o ta pirma zaidima kur losiau tai bully buvo tai ji normaliai uzkrauna,bet va buvo irgi pakibes.

Redagavo pls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pabandyk pradžiai pakeisti vietą, jei kibimai kartosis kažkas negerai pačiam box'ui..

Pas mane irgi elite, kolkas jokio pakibimo nepatyriau.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O per kiek laiko panasiai tavo boxo galas jau normaliai uzsyla?Nes as vos palosiu ir jau siltas.Cia neseniai ziurejau toki neilga video,tai lygtais nekaito.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Issivalyk system cache, turetu padet.

Locate the System section of the Xbox 360 Dashboard.

b. Select Memory, select Hard Drive, and then press Y to view the device options screen.

c. On the Xbox 360 Controller, press the X button, press the X button again, press the left bumper, press the right bumper, press the X button, and then press the X button again.

d. You will be prompted to confirm system maintenance, select Yes by pressing A.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na pas dauguma boxo galas greit uzyla. o pakibimai del lievu disku buna arba del lievai yrasytu disku.

Ta prasme, greit uzsyla ? Uzsyla tik galas pats, ten kur iseina oras. O oras(bent jau pas mane) buna ciut ciut siltas, tad "galas uzsyla" tik po kiek laiko, nes oras vistiek "ciut ciut siltas" ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pas mane ir ten uzsyla,kur oras iseina,tik,kad labai greitai.Padariau kaip sake ViPeRkillz,db losiau (tfu,tfu,tfu) lyg ir nieko.Db laikysiu ant stalo auksciau.

Dar del ac,va norejau lost ir reikia kokias 2 minutes laukt kol pradeda kraut,tai gal cia zaidimas lievas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi ilgai jo nekrauna,nu bet suprantama ne 2 minutes laukiu o ~1min

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aisku.Nu ziuresim kaip bus,jei kas vel klausiu. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.