Ninja_Deer

Swajoniu auto/moto

Rekomenduojami pranešimai

Parashykit koki swajojat turet auto/moto, gal jau turite? Idekit foto kajp atrodo. Parashykit parametrus ( tipo kiek kubiku, kiek ishtraukia ir t.t)

Nu taj pradedu.

Ash taj wisaj norechiau: Dodge Viper

Nuotrauka

8000 kubiku

Ishtraukia lajswaj wirsh 300km/h

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ajajajaj gražus.. Na o dabar mano dream machine :)

McLaren:

Nuotrauka

Ir hybridas su Mercedes'u:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

variklis apie 2.2 tempia apie 200km/h ; man tai lb patinkanti masina. 8) apie 1985

Nuotrauka

sios masinos galingumas panasus i Audi Coupe GT (virsuj) DeLorean apie 1981

Nuotrauka

na si grazuole apie 3.0 variklis temptu iki mazdaug 250-300 km/h ; bet si svajoniu masina turbut ir lix mano svajone nes vargu ar tokia kur nors lengvai gautum . Plymouth Cuda apie 1971 :):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta DeLorean man atrodo yra ish Back To Future filmo ta masina, kuria jie naudodavo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir tas deloraenas yra tikra masina vazinejanti gatvemis :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Well DUH! :)

Jei nežinai ką reiškia DUH

1 -- used to express actual or feigned ignorance or stupidity

2 -- used derisively to indicate that something just stated is all too obvious or self-evident

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

If you like this hummer, gimme a hell yeah! :)

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip seniau minejau man patinka visokie seni macni trantai

Pradesiu nuo A

Audi: Quattro Sport, 2.2 varikliuku 300ag, 86m., pagaminta tik apie 300 vienetu

BMW: M1, 3.4ltr, apie 300 ag, 80m.

M3 Evo2 , 2.5ltr, 220ag,

Lancia: Stratos, vo daigtas :)

Fulvia, 70m., 1.3 rally

MB: 190 evo1

Opel: Ascona, 2.4 rally, 79m.

Porsche: 959, 2.9ltr, 450ag. viso pagaminta 250

Renault: 5 turbo, gera shkatulka

Subaru: Impreza 22b coupe, gerai atrodo ir valit

Toyota: Corolla AE86 1.6 127ag ir dar galas varomas 8)

VW: nu koks nors Golf2 limited edition. 1.8 16v kompresor, 4wd (tik 70 buvo)

Volvo 262 bertone :)

Nu ir visokia tarybine technika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na seip daug masino yra kuriu noriu bet pirkt pats galwoju tai rover 220 1,6L DOCH 120AG 90Kw 16voztuvu 8) kai lekt turetu ji :lol: o siaip lb noreciau evo 10 arba kokio nissan skyline 8) bet cia tik swajones :D foto nemoku idet :D:D o ta audi Audi Coupe GT DeLorean tai tikrai lb gerai atrodo...ciuju tokia nusipirkt neimanoma..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Redzi kazka cia liapnul. Roverio 220 motaras ne 1.6 ir 90kw netolygu 120ag cielais 2 arkliais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• So, so. Tokia europetiška Stellar Blade versija (bent jau taip pasirodė). Pasižiūrėsim kas išeis.
    • Jau turiu. Early acsess buvo 02 06, pilnas paleidimas 02 11 visoms patformoms. Na ka gi - nauja Civilizacijos serija visada šventė!!!. Žaidžiu priepuolimais per sūnaus kompą, taigi dabar esu pirmos sesijos pabaigoje. Vizualai puikia padarytas, toks labiau kaip Civ V ramesnis stilius, dėl gamplay tai daug visokių naujovių. Puse kontento aišku dar įdės eigoje. Turiu ir konsoline versija ž atrodo identiškai, bet su pulteliu žaidžiasi sunkai, visgi tai yra PC žaidimas. Daugiau apie įspūdžius parašysiu kiek vėliau. To be continued kaip sakoma😄
    • Šitas. Po kokių gerų pusės metų gulėjimo stalčiuje (nors 2 buvo puikiai suėjęs) pagaliau užsikabinau ir labai patinka. Gėda prisipažinti, bet kelis kartus bandžiau pradėti ir mesdavau priėjęs pirmą rimtą encounterį zombių kaime - pradžioje vis nesuprasdavau kad jų visų nereikia bandyt išžudyti, o tik atsilaikyti kurį laiką😁 Bet dabar veža kaip turi būt, esu gal kokiam 9 chapterį. Formulė pparasta, bet visa dar smagi. Ir tiesa dabar jau puikiai optimizuotas. Performance mode ant vanilines PS5 labai gerai atrodo.
    • Šito laukiu. Jeigu patiko Returnal (o man patiko), patiks ir šitas.  Mūsų dabartinėje remasterių ir remaikų eroje vis kažkas tai naujo. Be to Housmark gerai daro😀 
    • Na šitas gali būti visai nieko, bent jau man asmeniškai patiko. Pačios kovos gal ir nestebuklingai, bet exploringas jau bus toks kaip žada (be jokių markerių, pagalbų, viską pats turi sužinot) visai veža. 04.09.2025
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos