JAV010

MS Saga: A New Dawn

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Pavadinimas : MS Saga: A New Dawn

Zanras : Turn-Based RPG

Isleidimo data : Vasario 21, 2006

Konsolei : PS2

Leidejas : Bandai

Labai geras zaidimas , mane itrauke ir sazavejo sio zaidimo gameplay . Sitame zaidime pagrindinis veikejas (Tristan) jis yra naslaitis keliauja kartu su draugu kuris tai pat yra naslaitis . Keliaujant jie patiria ivairiu nuotykiu susipazysta su ivairiais zmonemis , kurie veliau tampa ju gerais draugais ir tai pat duoda i kaily visokiems blogiukams :) . Nu vnz grafika tikrai nebloga man patiko visas valdymas ir pan ... Miestuose vaikstai su Tristan gali nusipirkti ivairiu daiktu ir pan .. o jau lauke lakstai su robotu kuriam gali kelti lvl upgradint keisti detales keisti ginklus nes perdazyti kaip pats nori :) nu vnz tikrai tikrai man patiko sis zaidimas gamaplay mazdaug trunka 80 val bent jau as tiek mazdaug zaidziau :) tai tiek :) nu sakau tikrai geras zaidimas valdote gundam robotus kurios manau turetumete visi zinoti :) Grafika tikrai gera nu geraj jau ir taip daug visko prirasiau noresit parsisiusit tik nzn is kur nes pats tai sita zaidima pirkau :P beto cia buvo vienas is pirmu mano RPG zaidimu :) nu sakau perejau 2 kartus o vien kaip trailerius paziurejau vel uzsimaniau zaisti :DDD eisiu 3 kart gal pereiti :)

http://www.youtube.com/watch?v=99pYMmCBQT - Trailer

Game intro :)

Redagavo Impaler

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu žaidimas tikrai nera blogas, bet ir labai gerų tikrai jį nepavadinčiau. Gerai kad nors 1 Gundam serijos žaidimas buvo išleistas OUTSIDE JAPAN. Ir tai džiugina. Patiko kad galima pačiam kurti robotus, gana idomi istorija, bet gameplay tikrai nuobodokas ir mušiai labai vienodi ir greit nusibosta. Beto žaidimas tikrai labai sunkus netaktiniame plane, o LVL UP. Bet galimybių robotų sukurimui ir ITEMS yra tikrai gana daug. Mano ivertinimas 7/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuotrauka

Pavadinimas : MS Saga: A New Dawn

Zanras : Turn-Based RPG

Isleidimo data : Vasario 21, 2006

Konsolei : PS2

Leidejas : Bandai

Labai geras zaidimas , mane itrauke ir sazavejo sio zaidimo gameplay . Sitame zaidime pagrindinis veikejas (Tristan) jis yra naslaitis keliauja kartu su draugu kuris tai pat yra naslaitis . Keliaujant jie patiria ivairiu nuotykiu susipazysta su ivairiais zmonemis , kurie veliau tampa ju gerais draugais ir tai pat duoda i kaily visokiems blogiukams ;) . Nu vnz grafika tikrai nebloga man patiko visas valdymas ir pan ... Miestuose vaikstai su Tristan gali nusipirkti ivairiu daiktu ir pan .. o jau lauke lakstai su robotu kuriam gali kelti lvl upgradint keisti detales keisti ginklus nes perdazyti kaip pats nori ;) nu vnz tikrai tikrai man patiko sis zaidimas gamaplay mazdaug trunka 80 val bent jau as tiek mazdaug zaidziau :P tai tiek :P nu sakau tikrai geras zaidimas valdote gundam robotus kurios manau turetumete visi zinoti :P Grafika tikrai gera nu geraj jau ir taip daug visko prirasiau noresit parsisiusit tik nzn is kur nes pats tai sita zaidima pirkau :P beto cia buvo vienas is pirmu mano RPG zaidimu :P nu sakau perejau 2 kartus o vien kaip trailerius paziurejau vel uzsimaniau zaisti :DDD eisiu 3 kart gal pereiti :P

http://www.youtube.com/watch?v=99pYMmCBQT - Trailer

Game intro :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir kokia tavo citatos priezastis jeigu nieko neparasiai ;) o man tai zaidimas tikrai lb patiko pereini zaidima visa jau galvoji viskas uzbaigiau o paskui vel sk yra misiju ;) menulyje ten kazkur ar kazkas pan ... as ju bsk dariau bet taip ir nepabaigiau :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.