SilentMove

Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 3

Rekomenduojami pranešimai

Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 3

Nuotrauka

Taigi apie žaidimą. Žanras - muštynės. Žaidimą sudaro 3D grafika, apie 150 charakterių. Patobulinti efektai, kovos, tikroviškumas, 22500 galimų skirtingų kovų, 20 skirtingų vietovių.

Profesionalus įvertinimas 7.6, žaidėjų įvertinimas 8.9.

PS2 Gameplay

PCSX2 Gameplay

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taigi ką jūs manote apie šį žaidimą?

Dragon_Ball_Z_Budokai_Tenkaichi_3__MULTI5__PS2DVD__WwW.GamesTorrents.CoM__TRL_.rar

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nuostabus geimas,zaidziu ir negaliu atsizaist !! ;) stebina gana nebloga grafika zaidziant,zaidimo greitis. gana idomi dragon history skiltis,kai bezaisdamas ja pamatai is pacio dbz ar gt paimtus istorijos momentus. as 9,5/10 duociau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimo grafiką atrodo lyg iš filmuko, tik padarytą tikroviškiau - 2.5D. Pačios vietovės 3D ir man patinka toks stilius.

Šiaip pats jo nežaidžiau, bet greit PS2 pirksiu ;), man rodos akys nuo TV neatlips. Įvertinu 8.

Ne į temą

Su PC atsibodo, nes fighting žaidimų nėra ir stringa naujesni, reikia vis naujesnį PC pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaip cia pasakius lb greit kazkaip perejau nu grafika gera kiek pamenu visu bodokai tenkaichi grafika gera ;) seip visai neblogas zaidimas tik sk biski pvz nervuoja tikrai pvz ant amerikietisku imtyniu bent palosi kiek 15 min kova gali lost ar kazkas pan ... o dragon ball as ta priesa per 30-60 sec nukertu dazniausiai , tai tas nepatiko :) nes vien su kumsciais dauzant uzkali ta priesa lb greit o jei dar kokia banga paleidi tai isvis nuema trecdaly givybiu o jei rimtesne banga tai beveik visas :DDD galetu leisit ilgiau dauzytis maziau gyvybiu nusimti ir pan ... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eina sudetinguma pasirink tikrai. ir buna ka weikt ilgiau tada :) ir dviese galima training nusistatyt

Nusipirkau PS2, žaidimų nemažai ir buvo šis kaip tik.

Nu aš nesuprantu kaip susistatyti... paaiškinkit jei eina, nes aš tik prieš COM.

Redagavo SilentMove

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pawarai tu :) yra skiltis "dragon history",ir ten is pradziu pasirenki iejes "difficulty",ten pasidarai ant "hard",tada eini i "scenario select" ir labai greitai nenugalesi priesininku,nebent esi pvz goka GT atidenges,ir su ssj4 ar su super gogeta nelb sunku iweikt :) dar yra skiltis "duel", ten kai pasirenki,ieini i "battle settings" ir taip pat nustatai kietuma priesininko .tai tiek

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zinau kad eina sudetinguma nusistatyt bet vistiek neka nepailgeja tas kovos laikas :D

Jei toks kietas tai paiimk SSJ4 Gogeta sudėk geriausius itemus ir sudėtingiausią lygį, o pats pasiimk kokį nors žmogų kuris nebūtų Sajanas ir tada pažiūrėsim ar taip jau greit užkalsi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as irgi isbandes si zaidima,visai gera tekeno alternatyva,dar ten kazkokie leveliai zaidime yra.Man vienas geresniu(bet ne geriausias) fightingo zaidimu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.