JAV010

The Sword Of Etheria

Rekomenduojami pranešimai

The Sword Of Etheria

Pavadinimas : The Sword Of Etheria

Zanras : RPG/Action/Beat-'Em-Up

Isleidimo data : Vasario 17, 2006

Consolei : PS2

Leidejas : Konami Europe

Gali Zaisti : vienas zaidiejas

Sis zaidimas yra OZ antra dalis kuri buvo isleista birzelio 30, 2005 bent jau man taip atrodo nes zaidimu datos nuo OZ ir The Sword Of Etheria Skiriasi tai man atrodo kad cia antra dalis tiksliai nesu isitikines jei kanors zinot daugiau parasykit butinai istaisysiu :D . Zaidimas gan neblogas gali kelti lvl , rinkti ivairius itemus , musti monstrus nu zodziu viskas ko reikia geram zaidimui . Manau visai idomus gameplay , nu manau kas nores gales parsisiusti ir pabandyti zaisti :D tai va pradedam diskusija apie sita zaidima :)

Nuotrauka

p.s del lietuvisku raidziu jei galima rasysiu be ju :) nes lb nervuoja su jomis rasyt :weep:

Redagavo JAV010

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kur man jį parsisiųst??? Noriu! x_x

Pirmą kartą apie tokį game sužinojau, greičiausiai visai nepopulairus buvo už JAP ribų >_>

Šiaip tai ačiū žmogau, jau buvau pritrūkęs game.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur man jį parsisiųst??? Noriu! x_x

Pirmą kartą apie tokį game sužinojau, greičiausiai visai nepopulairus buvo už JAP ribų >_>

Šiaip tai ačiū žmogau, jau buvau pritrūkęs game.

nu jau kaip cia nezinai sito geimo? mazai domiesi gal,as ji jau senai turiu,geras geimas,faini kombai su ginklais,toks nu kietas zaidimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip giliai nesiknisu po tuos game, scalman >_>

gamespot net rašo, kad jis teturi JP releasą ir šiaip nebuvo populiarus už japonijos ribų, ir tik Europoje tebuvo išleistas..

Nu, bet anyway, jau perėjau šį game ir galiu pasakyti, kad visai patiko ..nepastebėjau tokių žymių blogų ar gerų pusių šio žaidimo. Čia tik paprasčiausias normalus-average geimas, kurį buvo visai malonu palošti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.