satas

Pastringa PS3

Rekomenduojami pranešimai

neprivalau isjungineti,pirkau kad megautis,jie privalo galvoti,kaip padaryti,kad eitu grazei,kodel cod 4 eina be problemu,nes kokybiskai padare,ir grafika stulbinanti,o vat su gta 4 manau paskubejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane ps3 60GB uk modelis,droziu ji jau 16 menesiu.

Kai ysijungiu gta4 ir uzsilaudinu paskutini seiva kartais kelis kartus stabteli freimai tik kokiai daliai sekundes(tik vaziuojant su mashina) bet po to lyg ir viskas normaliai jokiui freezu yvaziavimu y tuneli ir texturu laginimo nera :D

P.S. pas ka stingsta ir kimba gal laikote ps3 prie radiatoriaus,ant saules ar seip kokioj vietoj kur maza ventiliacija ps3 seip mashina galinga ir normaliai kaista.

Redagavo padlavader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pas mane 40gb,nesenai pirkau,veikia irgi gerai,bet gta 4 kai kur pastabdo,bet jau issiaiskinau,kad zaidimo klaidos,ir seip nera cia ko slepti,tiesiog esu toks,kuris prisiknis prie menkiausios detales,nes ps3 turi buti ideali,tokia ir yra,tik zaidimai nera idealus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai pas mane 40gb,nesenai pirkau,veikia irgi gerai,bet gta 4 kai kur pastabdo,bet jau issiaiskinau,kad zaidimo klaidos,ir seip nera cia ko slepti,tiesiog esu toks,kuris prisiknis prie menkiausios detales,nes ps3 turi buti ideali,tokia ir yra,tik zaidimai nera idealus

Nerasi tokio daikto kuris bus visiskai tobulas , viskas turi sawo minusu ir pliusu :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu teisus,bet siuo atveju,konsole turi zaidimus paleisti be lagu,nes tai konsole,kurioje nedadesi ramu,ir t.t,kurioje viskas apskaiciuota,ir truksta zodziu sakyti toliau,tiesiog tie minusai labai dideli kartais,ir darosi apmaudu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.