LiquiD

GTA IV ant PS2

Rekomenduojami pranešimai

Girdejau, kad GTA 4 iseis tik ant PS3 ir ant XBOX 360, bet gal yra (arba bus) ir ant PS2? Nes pagalvojau gal pasaulyje yra tokiu hackeriu kurie galetu (jei tai imanoma) pakeisti zaidimo formata (t.y. kad zaidimas pasileistu ant PS2). Jei jau yra toks torrentas (GTA IV) tai gal galit linka duot arba i SKYPE atsiust (mano SKYPE vardas: andriux.com)

P.S. plz rasykit ka zinot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Girdejau, kad GTA 4 iseis tik ant PS3 ir ant XBOX 360, bet gal yra (arba bus) ir ant PS2? Nes pagalvojau gal pasaulyje yra tokiu hackeriu kurie galetu (jei tai imanoma) pakeisti zaidimo formata (t.y. kad zaidimas pasileistu ant PS2). Jei jau yra toks torrentas (GTA IV) tai gal galit linka duot arba i SKYPE atsiust (mano SKYPE vardas: andriux.com)

nesvaik nesamoniu,tai gal ir unreal 3 ,dar kas perdarytu ant ps2,mastyk logiskai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is kur as zinau, PS2 tik kokius 2 menesius turiu tai dabar nuo ryto iki vakaro ieskau info apie ji... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butu nors kiek gerai kad ant PC isleistu manau mano pc patemptu....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

butu nors kiek gerai kad ant PC isleistu manau mano pc patemptu....

nemanau kad isleis..Kazkaip neatrodo..nors gerai butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anksceu ar weleu ant pc tikraj isejs... Minekit mano zody.. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ir gta:sa buvo zadeje tik ant konsoliu isleisti, bet isleido ir ant pc tik veliau ;) tad bus ir gtaIV ant pc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as norechiau kad ant zilitono FEAR hackeriai perkeltu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as norechiau kad ant zilitono FEAR hackeriai perkeltu :D

xDDD

Nesitikėkit jau kad ant ps2 išeis tie žaidimai, kurie bus išleisti ant nextgen konsolių.

Ps2 dėl Ps3 išleidimo oi kaip paseno...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.