Jonis

Mėgstamos sporto šakos

Rekomenduojami pranešimai

F-1 paziuriu tada, kada jis eina normaliu laiku( kai nemiegu). Zalgiris nusigrybavo visai. O jei nusigrybavo, tai ko ten i kitus naujokus beziureti. NBA - tai profu zaidimas, bet irgi reik ziuret normaliu laiku. O labai vertinu K-1.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai nei kasis neu fule nepatinka.Seip pats waikstau i stangine tai patinka jiegos galiunu sportas:D na seip masinu sportas patinka bet neziuriu jokiu lenktyniu :lol::D na dar patinka tie extrym sportai :D O kecas tai liewas db seniau tai lb patiko..Atsimenu kai dar kowodawo ciakas norisas :D o litrabola losiu tik per progas :D:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žiūrėt per TV nelabai mėgstu(išskyrus įvairius pasaulio čempionatus(ar bent jų finalus :) )).

O čia aporto šakos kuriom pats esu užsiėminėjęs maždaug mėgstamumo tvarka:

litrobolas

dažasvydis

alpinizmas(salės(prie sienų prikabinėta įvairių formų "kybių" ar pan.))

stalo tenisas

kašis

frizbis(ultimate)

kvadratas

pool'as

futbolas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo siandien galiu darasyt:

orinis sautuvas. ir ne china uz 80lt. o normalus uz 700. dalykas nerealus, draugelis nusipirko, gal dar kada optika pasiims, isvis fantastika.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi patinka kartais pasaudit is vadinamos vazduskes :D Kokia varna nukalt :D

No no, gyvu padareliu negalima :D netjei tas padarelis varna. No cruelties :!:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joa, planawau ir ash pirkti pneumatini uzh kokius 350lt, bet tetis sako kad nesamone gereu pataupyk ant ko nors protingesnio, tipo aki ishsimushi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sportas? 1 vietą užema E-sportas, antroj extreme sporto šakos (le parkour, sk8ing, bmxing, etc.) 3 vietoj fule, o kašis tai patylėsiu, nekenčiu... Net lošt nemoku, o pas mus visi krepšininkai tai krč mane daunu laiko akd ne;ošiu kašio xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jeigu kas nors nemoka ar net nesidomi kasiu tai as tikrai daunu nevadinciau nes kiekvienas zmogus turi savo skoni man pavyzdziui 1 vietoj kasis 2 extreamas 3 fule 4 f-1 5 galiunai 6 pro wrestling (butu pirmoj jei nebutu surezisuota)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš dabar žiauriai užsikabinau už golfo. Šiaip žaidimas brangus, bet labai lavina raumenis, protą ir šiaip toks gan įdomus.

Antroj vietoj būtų airsoftas ir dažasvydis. Vėlgi gan brangus užsiėmimas, bet pašauto priešo vaizdas viską atperka. ;D

Trečioj vietoj gal futbolas. Nemoku aš jo lošt, bet smagu pasivarinėt kamuolį ir šiaip.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1 vietoj Fulia ;) Esu visu nemegstamas varti„ninkas,is ten gavau pravarde karsis :P

2. Vietoj kasis

3. didfutbolis(nu ce nerealus sportas)

4.Zjbs gerimo darimas(nusiperki 2.5l bambeli uz 1.20lt ir laidai,metai dauzai... Sry uz keiksmazodzius :P )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo siandien galiu darasyt:

orinis sautuvas. ir ne china uz 80lt. o normalus uz 700. dalykas nerealus, draugelis nusipirko, gal dar kada optika pasiims, isvis fantastika.

o wa cja tj tikraj geras dalykas ;D dar budami pacukaj 8 koxiu metu pradejom saudyt... aisq nebuwo tox geras orinukas nu bet wistiek buwo neblogas ish lenkijos siustas =] taj pishindawom y beleka... poto susimete draugaj pirkom orinuka uz 500lt ir optiny tajkikly.. o tada tj budawo ;D uzsimastyrindawom krumuose ir koxej warnaj tiesej y aky ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.