lewa

Del psp zaidimo

Rekomenduojami pranešimai

Atsisiunciau flOw zadima isirasau i psp kaip ir reikia paleidziu zaidima parodo kaip visada gameboot'a pora kartu sumirksi MS lempute ir uzgesta ir buna juodas ekranas dega tik power lempute.....pabandau iseiti is zaidimo uzstringa psp pabandau isjungti psp pradeda mirgseti power indikatorius ir neisijungia padeda tik akumuliatoriaus istraukimas visi kiti zaidimai eina normaliai pas mane 3.90 M33-3 CFW dar niekada taip nebuvo kame problema plz padekit pas ka nors gal jau buvo tokia problema jei galit padekit nes lb noriu isbandyti flOw :) beje zaidimas buvo ISO formato...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

istrink kita tema o apie flow as irgi turejau bet man irgi neveikdavo budavo tas melinas ekranas ir issijungdavo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kam dvi vienodas temas kuri? Blogas berniukas saukiasi warn'o :)

As ta tema uzrakinau kzkdl kompas sustrejkawo ir pasare dwi tokias pat temas :) o del flOw tai nesuprantu tiesiog kdl newejkia pas kitus gi wejkia :)

istrink kita tema o apie flow as irgi turejau bet man irgi neveikdavo budavo tas melinas ekranas ir issijungdavo

Wiskas issiaiskinau rejkejo per recovery meniu draivus pakaitalioti wsio rakinu tema :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.