bokstas

psone zaidimai ant psp

Rekomenduojami pranešimai

Siek tiek paieskojua ir niekur neradau kaip butu galima paleisti psone zaidimus ant psp.Labai uzsinorejau pazaisti Crash Bandicoot.arba kas zino kaip paleisti betkoki mario ant psp is anksto dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PS one žaidimus reik konvertuot į psp formatą, pvz PS GUI, PSX2PSP, IceTea. Norint paleist NES/SNES/SEGA žaidimus reik emuliatoriaus. Pvz NES emuliatorius nesterj...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3.90 m33 turiu versija bet nekaip neeina paleist man Sega emulatoriu. Padekit kaip nors gal zinot koki emulatoriu kurios eitu ant sitos versijos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3.90 m33 turiu versija bet nekaip neeina paleist man Sega emulatoriu. Padekit kaip nors gal zinot koki emulatoriu kurios eitu ant sitos versijos?

Man dgen veikia ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kad nekurt naujos temos noriu paklausti isikeliau tekken 3 i psp.Game folderyje susikuriau zaidimo folderi ir i ji ikeliau.PSP rodo viskas normaliai,bet kai tik noriu paleist ismeta:

The game could not be started(CA000005).

Meginau keitaliot driverius,bet nieko.Padekit prasau lb :(

Redagavo pls

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip siulau nuejti jei psp yra custom firmware y psp recovery ir padaryti 1.50 kernel taj man yra nemazai problemu issprende su emuliatoriais o ps1 (popsloader) jau naujoje 3.90m33 versijoje yra idiegtas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.