tailandukas

Nintendo ds2?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki galvoju ds pirkt ir jieskodamas info radau kad tuo 3 ketverty 2008m iseina ds2.GAli taip but?Tai dabar neapsimoka jo pirkt ds1 nes paskui zaidu jam nekurs.O seip dabar klausimas ne i tema ar labai reze aki jo grafika nes atrodo kad ne lb gera bet svarbiause zaidas( o ju ds ir wii turi lb daug ir geru) o ne grafika nes jai zaidas nerealus tai i grafika neziuresi.O gal zinot pvz urmo bazese gal kas pardavineja ds su kortom bet naujus?

Ovidijus

Tai dar kelios priezastys jam iseiti

http://www.games.lt/g/news.full/9852

http://www.games.lt/g/news.full/11105

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na primoj naujienor rašo,kad bus tokia versija,kaip Lite, Soras ir pns. Bet viskas bus NDS žaidimuose.

Pakankama ta grafika yra,nerėžia ji akies :lol:

Na Urme mačiau tik PS2... Sunervojo labai... Jei pirksi NDS,tai geriau imk padėvėtą iš Lietuvos, nes naujų kainos LAABAI užkeltos. O kortelių gali gauti ir pas manęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o kaip del ds2 tikit kad jis tjui iseis?Tai man gal jo palaukt.Nes jau nuo kazkur 07-11 tas atseit ds2 sukurtas tai tjui turetu ateit man atrodo.Kaip jums?Nes nesinori paskubet.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DS2 dar tikrai per anksti. JEIGU toks ir bus (kazkodel abejoju) tai mano prognozes butu 2010-2011 metais.

NDS pardavimai USA ir JAP aplenkinejo PS3, kai tik PS3 buvo isleistas. DS yra ziauriai populiarus USA ir JAP

ir jis dar tik auga, apie mirti net neverta sneket.

drasiai pirk

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.