Sylar

Bus ar nebus banas

Rekomenduojami pranešimai

Banu banga jau praejo berods, tad losk ir viskas. Negi dabar tupesi kampe susirietes, apsikabines xboxa, ir galvosi kaip tu bijai bano? Velniop, per pacia banu banga losiau zaidimus per live.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Banu banga jau praejo berods, tad losk ir viskas. Negi dabar tupesi kampe susirietes, apsikabines xboxa, ir galvosi kaip tu bijai bano? Velniop, per pacia banu banga losiau zaidimus per live.

zinai bana bet kada galima uzsidirbt, pats zinai kaip buna :( netiketa ir skaudu.

na as dabar tupiu ramiai, palauksiu sausio ir perrasysiu FW, tada bus tikrai ramu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip tą FW įsirašyt??

Ne į temą

Pirmiausia issiaiskink koky dvd-rom turi.Aisku klausi kaip tai padaryti, tai iskart atsakau. Istrauka is kitais metais ateinancio mano gido LiteOn diskasukiam flashinti:

post-2157-1230431297_thumb.png

"Toliau ziurime i skilute kur parodyta rodykle. Tam gali prireikti kaskokio sviesos saltinio.Musu tikslas pamatyti kokios spalvos

laidai slypi uz skylutes. Toliau naudojamies diagrama virsutinem kairem foto kampe ir pagal laido spalva suzinom koky dvd-rom turim

P.s Jei laidas ne geltonas t.y jus neturite LiteOn Toliau skaityti sita gida nera tikslo..."

Kaip suzinai koky diskasuky turi tada ir pritaikyk gida flashinimo, naujai FW isirasyti (:

P.s LiteOn gidas dar nera baigtas ir bus postinamas tik kaip Impaler ji sulietuvins , nes ismanes joks lietuvis :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai va pas mane Lte-On ir šiaip nėr reikalo nuimt face plate tiesiog galima atidaryt dvd-romą(edject) ir atskyrt kuris iš foto :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai va pas mane Lte-On ir šiaip nėr reikalo nuimt face plate tiesiog galima atidaryt dvd-romą(edject) ir atskyrt kuris iš foto :(

Ne į temą

Jeigu ką Lite-On ir Benq vienodi (man taip atrodo) ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galima ir per silver, bet tik demo. (nekalbu apie xbox originals)
Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Galima ir per silver, bet tik demo. (nekalbu apie xbox originals)

Ne į temą

O su demo eis zaisti online :D ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.