no0ne

Wireless pultelio bedos

Rekomenduojami pranešimai

Is pradziu viskas buvo ok, losdavau sau patenkintas. Bet karta prasidejo kazkokios nesamones: pradejo metyt Please reconnect your controller. Na ka, paziuriu- ogi batarkes baigesi beveik. Nuejau ir nusipirkau naujas, ka darysi... Idedu ir losiu sau ramiai. Na bet kas prasidejo pastarosiom dienom tai isvis negaliu patiket. Pradejo metyt ta reconnect kas kokias 10sec ! :) Batarkiu dar puse like, bet reconnecto praso nezinau, ijungi pulta, pavaziuoji koki 20 metru su masina ir vel please reconnect... b***** kaip biesas paime negaliu. Kas cia tam nabagui pulteliui pasidare ?

EDIT: Krc, kokias dar 10sec ? Tarkim dabar GRiD'a esu uzsikures, tai neimanoma isvis palost, kas kokias 2-3 sec meta ta reconnect... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal oksidavosi kontaktai ir negauna maitinimo normalaus, o gal vandens yra gaves?

jei kas is apzystamu turi akumuliatoriu 360 galetum pabandyt su juo, jis naudoaj kitus kontaktus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal durnas patarimas,bet apkeisk baterijas vietom,as taip sutaupydavau siek tiek energijos.

Ta prasme,kad baterija kuri buvo + perdek i kita vieta,kad butu - , ir atvirksciai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nepadeda, bandziau. Cia man rods ne batarkese esme,o zaidime, kaip neilas sake.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia pusei grid zaideju toke beda buna jaigul grid losei pries tai.Ispradziu joystikas isijungineja poto mirgsi ir isijungineja o poto isikrauna man taip pat buvo naujas energizer batarkes per 2 dienas iskrove cia kaskoks bugas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kazkaip buvau atrades buda, kad nebemeta sitos nesamones. Kai ismeta reconnect controller, ji ijunkit, ir palaukit kokias 10sec, ir tik tada eikit zaist.Dazniausiai padeda, kuri laika nebemeta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reikia turet laidini joista :) man su juo nebuvo jokiu nesamoniu :)

Man ir su belaidziu nieko nemeto... Kaiptik zaidziu tai gird tai alone in the dark.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne... Snd vel nesamones prasidejo. :) Meciau GRiD kompakta ant zemes ir smogiau pulteliui smugi, nes jau tikrai uzkniso. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne... Snd vel nesamones prasidejo. :) Meciau GRiD kompakta ant zemes ir smogiau pulteliui smugi, nes jau tikrai uzkniso. :)

kuo džoistikas kaltas jei geimas bugovas? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) Nu jei esi nors kiek samprotuajantis zmogus tai manau supranti kad tokiais budais nieko neisspresi ... Ir kaip sakoma "nervus i konservus"

Negaliu patart kaip tau sia problema isspresti bet abejoju ar cia GRID kaltas nes as grajinu jau kelinta savaite ir tikrai be jokiu problemu..

Nors as dabar naudoju joistica pirkta is GameStop kur palaiko ir pc tai gal kaskaip atnaujintas ir delto viskas ok :/ Ar anksciau nebuvai jo metes y siena ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man irgi dauguma laiko kol losdavau GRiD viskas budavo ok, bet kai uzeina tos nesamones tai uzeina... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kokie pas jus joystai pas mane juodas nuo elite ir kokiu atstumu jus zaidziat as apie 2 , 3 metrus nuo xboxo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.