juozapuxas

del ps1 pajungimo prie teliko

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

vakar nusipirkau PS1 jis viskas gerai veikia

bet pas mane kazko jo nerodo sujungiu 2 jungtis is 3 (1 telike nera) raudona ir balta

ar gali but kad mano telikas per geras siai konsolei? ar jis jos nepaveza? nes mano telikas philips vienas is naujesniu apie 1.5 m istrizaine ka daryti patarkite? kaip ja ijungti as jungiu paspaudes a/v ar ne taip reik? jai ne tai kaip? padekit man reik ja pasijungt :rolleyes:

dekui visiems

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki,

bet pas mane kazko jo nerodo sujungiu 2 jungtis is 3 (1 telike nera) raudona ir balta

ar gali but kad mano telikas per geras siai konsolei? ar jis jos nepaveza? nes mano telikas philips vienas is naujesniu apie 1.5 m istrizaine ka daryti patarkite? kaip ja ijungti as jungiu paspaudes a/v ar ne taip reik? jai ne tai kaip? padekit man reik ja pasijungt :rolleyes:

dekui visiems

Jei telike tik dvi jungtys - tai vienas video, o kitas audio.

PS1 video laidas yra geltonas. Ji junk i teliko pvz raudona.

PS1 audio - baltas ir raudonas. Junk pvz balta i balta.

Bet kazko netikiu, kad toks nesenas ir nebutu video. Gal scart jungtis yra? Tuomet nusipirk adapteri ish tulpiu i scart ir pasijungsi. Tik kai pirksi nurodyk ar per skarta paimi signalus ar atiduodi. Kitaip vel nerodys ;)

A/V buna ne vienas iejimas - pamaigyk palaukdamas. Vis nuo kito iejimo tv rodys. O garsas bent yra?

Parashyk teliko modeli - paziuresim kur ka ten jungt ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,

dekui visiems

greiciausiai cia bus tu AV ne vienas iejimas tikrai,tiesiog du pultu persijung spaudinedamas ta AV knopke,ten bus AV1,AV2 ir pan,rasi savo psone vienam is ju,jeigu sujungei tulpes pagal spalvas tada viskas bus ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tulpes sujungiu agal spalvas

teliko modelis: 32PW9586\12

ka galite patarti jungineju palaukdamas ir vistiek melynus ekranus rodo visuose

telikas kazkas panasaus i sita lygtais:

http://www.tehmir.ru/image/img_107326_300.jpg

nors ten ismeta visokiu maziuku, mano toks didelis :)

Redagavo juozapuxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

greiciausiai cia bus tu AV ne vienas iejimas tikrai,tiesiog du pultu persijung spaudinedamas ta AV knopke,ten bus AV1,AV2 ir pan,rasi savo psone vienam is ju,jeigu sujungei tulpes pagal spalvas tada viskas bus ok

Shiknoj scartas yra. Bet kad per ji pajungt perejimo tau reikia kaip jau rashiau.

O prieki-shone yra audio/video (A/V) iejimai. Kol kas neradau kiek, bet normaliai turetu buti trys jungtys tulpem: balta ir raudona skirta audio signalui, geltona - video.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu pavyko sujungiau per videka :) o anksciau jungiau per teliko gala dekui uz sugaista laika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.