PsPas

Kokį augintinį turite?

Rekomenduojami pranešimai

Turiu kovini šinšilą (The milatiry chinchilla).

Jo vardas Pukis(vyras), mėgsta labai kandžiotis nekandžioja tik mamai, tėvo bijo o jai mane pamato tai iškart puola. Turiu pora randu nuo ikandimu. Šiap labai fainas gyvunas kartas sugeba ir but draugišku. Beveik visa diena pramiega o vakare išledžiam pasiganyt po kambari. Kambaryje graužia viska iš eilės (popierius, tapetai, medis, ir taip toliau). Šika mažais juodais š. Myža (kartais) tik ant minkštų paviršiu (sofa, fotelis ...). Ėda razinas, saulėgrąžas(ne kepintas), sudžiuvusia duona, riešutus, ir specialu maista. Turi ilga uodega. Prausiasi smėlyje. Mėgsta žiuret TV, miegot, ir valgyt.

jo jo, pas mane du chinchillos, tai viskas tas pats, tik tv neziuri, nes nemato, kambary laikyt nemozhna, triuksmas nakti baisinis... tai geriausiu atveju gali matyt saldytuva virtuvej, bet didelio susidomejimo nepastebejau :D ispindeje be galo, jau net razinos ponam per prastos, riesutu duok nesudytu :D kas del draugiskumo, tai tikrai neateina psiglaustyt ar ant ranku pabut, istaike proga tepa slides kur nors po stalu ir paskui sugaudyt vargas... dar turi namuka toki medini, tai baigia ji suest, is langu pasidare papildomas duris is visu sonu, o siaip faini ir minksti tik kad kvailiukai labai, spokso kartais taip bukai kaip galvakojai moliuskai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano suns fotkes nesimate tad va:Nuotrauka

Orginalus Vokieciu aviganis, 73kg svoris, kai stovi ant galibiu koju ugis ~200cm (erzilas), valgo beveiki viska :D megsta alu.Labai linksmas ir meilus... zaidzia visa gyvenima, tokio dalyko kaip tingejimas kazka daryti nebuna pas ji :D

Redagavo Domiuz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu chou chou (tarti reikia Čiau čiau) suneka.Labai labai grazus , kaip ir visi chou chou'vai :D . Vardas Čipas (norejau labai greit sugalvot ka nors tai nieko gero ir nesugalvojau :D ) . Siaip megsta zaist , kas nebudinga chou chou , bet gerai ,kad ir netingi :D jam 3m su trupuciu. Nu ir siaip as laimingas ,kad turiu toki meskina :D .post-6656-1207147536_thumb.jpg

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu kovini šinšilą (The milatiry chinchilla).

Jo vardas Pukis(vyras), mėgsta labai kandžiotis nekandžioja tik mamai, tėvo bijo o jai mane pamato tai iškart puola. Turiu pora randu nuo ikandimu. Šiap labai fainas gyvunas kartas sugeba ir but draugišku. Beveik visa diena pramiega o vakare išledžiam pasiganyt po kambari. Kambaryje graužia viska iš eilės (popierius, tapetai, medis, ir taip toliau). Šika mažais juodais š. Myža (kartais) tik ant minkštų paviršiu (sofa, fotelis ...). Ėda razinas, saulėgrąžas(ne kepintas), sudžiuvusia duona, riešutus, ir specialu maista. Turi ilga uodega. Prausiasi smėlyje. Mėgsta žiuret TV, miegot, ir valgyt.

jo jo, pas mane du chinchillos, tai viskas tas pats, tik tv neziuri, nes nemato, kambary laikyt nemozhna, triuksmas nakti baisinis... tai geriausiu atveju gali matyt saldytuva virtuvej, bet didelio susidomejimo nepastebejau :D ispindeje be galo, jau net razinos ponam per prastos, riesutu duok nesudytu :D kas del draugiskumo, tai tikrai neateina psiglaustyt ar ant ranku pabut, istaike proga tepa slides kur nors po stalu ir paskui sugaudyt vargas... dar turi namuka toki medini, tai baigia ji suest, is langu pasidare papildomas duris is visu sonu, o siaip faini ir minksti tik kad kvailiukai labai, spokso kartais taip bukai kaip galvakojai moliuskai :D

Tai tik kelias dienas pamaitink kuo nors skanaus ir iskarto ispindeja pasidaro. O ten labai mielai atrodo kaip spokso bukai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

TUREJAU degucius du, broliai saunuoliai buvo( nuo sio lapkricio jau neturiu)... :D rest in peace my friends

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau Dalmantiną šunį vardu Splitą, bet db jo jau nėra Nuotrauka panašus į tokį:) , dar turiu 2 katinus. Vienas labai priekabus, o kitas na toks neblogas :).

Redagavo Puodelis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po mano namu tai katinas laksto :) bet siaip man sunys labiau nei kates patinka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aha, vezlius tas tai fainas visai, tox spalvotas siek tiek :rolleyes: man tai visokios reptilijos ir vezliagyviai visai nieko :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi vezli turejau kazkada, jis lb daug ir skystai sikdavo, kai eina tiap ir sika per visus kambarius fuj... :rolleyes: dabar jau nebera jo, nebeatsikele po ziemos miego :angry: bet nors nebesika niekas namie :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.