PsPas

Kokį augintinį turite?

Rekomenduojami pranešimai

Istikruju turiu maza kaciuka jam apie 2 savaites tik.. ismestas lauke buvo ir cype visa diena tai nusprendem paimti ji.Toks mielas kaciukas dabar i kaima isvezem tai ten tikiuosi jam bus geriau ;) foto veliau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as thuriu suniuka labradoro retriveris viska griauzia neimanoma duksta labai vardas tikras taij begonijus o as ji vadinu badžiu nu zodziu cia nuotrauka tokia megsta isivaizduoti kad mano pagalve patele :( :( jei suprtot ka turiu omeny :(

post-2579-1190744919_thumb.jpg

post-2579-1190744971_thumb.jpg

Redagavo pspmaniacc

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu balta kate ... tikra nelaime... trinasi kur nerejkia ... isniekur nieko kerta man i leska ... pasekme: buna pajimamas uz pakarpos ir metamas pro langa.. :D eda be perstojo 80% dienos pramiega nakty turiu keltis 6ta ryto kad ismest pro langa... Kartais sumetu su juo COD4 (mane sausu padaro) pasekme : ismetamas uz pakarpos per langa.... Tikriausia blogiausia dalis buna kai rejkia uzsirist batraiscius.. tuo atveju kojas dedu ant stalo arba metu uz pakarpos per langa ir uzsirisu paskiau.. :] Na zodziu tikras velnio isikunijimas baltam kailyja ..

Oh vos nepamirsau atiduodu nemokamai gal kam rejkia ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Nimfa (Nymphycus hollandicus) vardu Krekis gana protingas ir sumanus , bet turi ir nervinanciu bruozu kaip tapetu apkraptimas , geliu apkramtimas , laidu apkramtimas... Megsta kelinet kokius lengvus daiktus kaip piestukas , saukstas domisi kaskur yra ... buvo pradzioj labai baigsti dabar jau isdrasejo pradejo lipti ant peties... kartais net per izuliai :D

Redagavo BlodyMan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as turiu savo katyte vardu Murka nes labai garsiai murkia. Ji bloga nes labai drasko mama ir sokineja ant peties kai eini pro jos pintine. Cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Škotų terjeras pas mane gyvena :)Ledus walgo:) Nuotrauka

Štai mano katinai tik iš juoko nemirkit... Nes aš vos nuo kedės nekritau... :)Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.