tomkinas123

Alan Wake / American Nightmare

Rekomenduojami pranešimai

Aha, as zaizdamas antra karta ant Nightmare, rinka visus collectibles. IR perejes zaidima, buvau praleides, viena manuscripta, 1 coffee bar ir 1 hidden chest. Faina ane?

Na tai jei žaidžiama siekiant surinkti visus chevosus, tai reikia spausdintis trueachievements ar http://www.xbox360achievements.org/ guide'us ir žaisti. Bandant natūraliai viską surinkti gali kainuoti laaabai daug laiko.

Beje.. Alan Wake collectables man nepasirodė pernelyg sunkūs. Juk žaidimas gan tiesiškas - klaidžioti beveik nėra kur. Realiai įmanoma ir be gidų susirinkti.

Mane labiausiai Alan Wake užkniso tie momentai kai chapteriai baigiasi nugalint paskutinį priešą. Pvz aš matau termosą, bet nepuolu jo paimti, nes mane dubasina. Baigiu darbuyotis su prožėktoriumi ir lyg noriu paimti termosą, o čia bac ir pasibaigia scena. Ate termosui arba žaisk iš naujo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aha, as zaizdamas antra karta ant Nightmare, rinka visus collectibles. IR perejes zaidima, buvau praleides, viena manuscripta, 1 coffee bar ir 1 hidden chest. Faina ane?

tame ir reikalas kad reikia labai akylai grindinti, nes nos viena praleisi ir fsio. o kaip taip viska renki net nespeji zaidimu pasidziaugti ir i ji isijausti.

su coolectibles panasiai kaip ant Assassins creed primos dalies su tom veliavom, aciu dievui antroj dali istaise sia klaida.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Man tai truksa vienintelio achievemnto. kazkurios radijos. ir net perejas 2 kart as jos neradau :/ aciu dievui dabar radau, kad eina gi koki nori chapteri perziasti. bet vistiek nesuprantu, kur ta radija :x

O ziadimas tia is tu, kuriuos gali losti ir losti. :D

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka gi. Ir aš manau išsakysiu savo nuomonę apie šį žaidimą.

Istorija - tikrai gera ir laiko savę iki pačio galo. Manuskriptas daug ką paaiškina, nors kada paaiškėja viskas dėl Thomas Zane istorijos - aš bent jau buvau labai patenkintas tokią eigą.

Soundtrack - LIKAU SUŽAVĖTAS. Soundtrack tiesiog nuostabus. Labiausiai patiko "Old Gods Of Asgard" dainos ir be abejones POETS OF THE FALL (Nors "Old Gods Of Asgard" - cia tik IN-GAME band. Visas dainas atlieka butent "Poets Of The Fall" ) .

Find the lady of the night, got mad with the night.

That's how you reshape destiny.

Šitas moment buvo tikrai nuostabiai sugalvotas. Iki šiol ta daina galvoje sėdi. B)

TV shows ir Radio laidos - irgi prideda prie žaidimo atmosferos.

(Bėje labai panašu į Max Payne kas be ko. Kurėjas beje tas pats kaip ir pirmo Max Payne - REMEDY)

Liudna tik tai kad žaidimas tikrai gana monotoninis - Shoot taken, use the light and such...

Nors kovoti kartais įdomu - apgalvoti taktiką tenka dažnai.

Bet tikrai vertas kaip XBOX360 exclusive.

Štai šita daina man tai išvis super. Poets Of The Fall rašė muziką Max Payne 2 ir dabar sugrižimas.

Poets Of The Fall - WAR (Alan Wake OST)

War

Do you remember standing on a broken field

White crippled wings beating the sky

The harbingers of war with their nature revealed

And our chances flowing by

If I can let the memory heal

I will remember you with me on that field

When I thought that I fought this war alone

You were there by my side on the frontline

When I thought that I fought without a cause

You gave me a reason to try

Turn the page I need to see something new

For now my innocence is torn

We cannot linger on this stunted view

Like rabid dogs of war

I will let the memory heal

I will remember you with me on that field

You were there by my side on the frontline

And we fought to believe the impossible

We were one with our destinies entwined

When I thought that I fought without a cause

You gave me the reason why

With no-one wearing their real face

It's a whiteout of emotion

And I've only got my brittle bones to break the fall

When the love in letters fade

It's like moving in slow motion

And we're already too late if we arrive at all

And then we're caught up in the arms race

An involuntary addiction

And we're shedding every value our mothers taught

So will you please show me your real face

Draw the line in the horizon

Cos I only need your name to call the reasons why I fought

When I thought that I fought this war alone...

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai suprantu kur jus ta monotoniskuma randant. Nes tei monstrai tai kaip priedas prie istorijos. Esminis dalykas cia istorija. Asmeniskai man, jis pakolkas metu zaidimas :D

Nors puzzlu neatsisakyciau kaip kokiam Resident evil 2-3 :D

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas gal butu ir visai nieko, bet priešai jei juos taip galima pavadint, tai visiška nesamone. Skraidantys metalo vamzdžiai, vienodi zombiai ir paukščiai kurie labai erzino.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas gal butu ir visai nieko, bet priešai jei juos taip galima pavadint, tai visiška nesamone. Skraidantys metalo vamzdžiai, vienodi zombiai ir paukščiai kurie labai erzino.

Skraidantys metalo vamzdziai - yra poltergeistas. Pasiskaityk kur nors wiki kas tai (ir tai tikai ne nesamone).

Zmobiai ne vienodi, ju yra 4-5 rusys. Tai yra tiesiog zmones, kurie apsesti tos tamos/blogio (something like that :D)

O pauksciai tai isvis jega, turbut idomiausiai budavo nuo ju issisukti arba visus vienu suviu istaskyti ;]

Zinoma, kiekvieno skonis skirtingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zmobiai ne vienodi, ju yra 4-5 rusys.

Oho kiek daug!!!

Vienu žodžiu - monotonija yra totali žudyti tą patį per tą patį. Pripažink tai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho kiek daug!!!

monotonija, yra viskas kitkas stipru, rusys yra 5-7

+ dar specialus charai taken tai ju gal apie 10 - 15 yra

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho kiek daug!!!

Nu b***** sneki atrodo kad cia shooteris kazkoks butu ir isvien tuos monstrus reiktu dubasinti. Kai zaidima pereni ir paziuri kiek nusauta aplamia monstru neskaitant pauksciu tai buna ~200. kaip 14 val zaidimui tai cia tikrai nedaug, Beto tie monstrai tai gi bangom puola ir nevisada.

Bet taip zinoma sutinku, butu kruta pamatyti takenus ir bobas ir suzombejusius vaikus :D , miske galetu ir meska ar kad ir vilkai karts nuo karto uzsirauti (nes spastu ati buvo prideta). :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu klausimą. Jei iš torrento parsiunčiu signal ar gausiu baną su tuo dlc prisijungęs į xbox live?

Jei turite torrent.lt tai ši http://torrent.lt/v2/t137047-Zaidimai-kons...BOX360-XBLAplus

kad parsisiusi tai tu bano negausi, bet kaip tu ji pazaisi man idomu ;) galvoji i flashke isidesi ir veiks? na tai turiu tave nuvilti, tokie DLC veikia tik su jtag'intais xboxais, o su jeis i live neimanoma pasijungt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas nors galit patart kaip lost sita geima?...ok praejau biski dar net iki benzo kolonkes nedajau jau mirstu cia kazkokiam miskeli belekaip. ok ka daryt aisku. begt ,prozektorius,sauni. ir taip darai, ok kai 3,4 seseliai dar nieko. kazkur nubegau i ruka p*** uzpuole.tas prozikas pastoviai keist batarkes. argi ne adventure toks siaubiakas turetu buti? o ne shooteris. man idomu suzinot story ir pan.bet. as nenoriu visa laika tik saudyt. kazko man nelimpa,arba ne ta nuotaika gal.ok paleiskit kelis seselius,as juos nusausiu ir begsiu tolyn.kamera tai nerauk rutu,jau geriau butu fiksuota ir as prie jos nelysciau tai galeciau susikoncentruot visa demesi i surviving. toks idomus atrodo geimas, bet...man nepatinka kai is nugaros 3 kirviai sminga.kol atsisuki, o kad ir atsisuki tai neapsiginsi juk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas nors galit patart kaip lost sita geima?...ok praejau biski dar net iki benzo kolonkes nedajau jau mirstu cia kazkokiam miskeli belekaip. ok ka daryt aisku. begt ,prozektorius,sauni. ir taip darai, ok kai 3,4 seseliai dar nieko. kazkur nubegau i ruka p*** uzpuole.tas prozikas pastoviai keist batarkes. argi ne adventure toks siaubiakas turetu buti? o ne shooteris. man idomu suzinot story ir pan.bet. as nenoriu visa laika tik saudyt. kazko man nelimpa,arba ne ta nuotaika gal.ok paleiskit kelis seselius,as juos nusausiu ir begsiu tolyn.kamera tai nerauk rutu,jau geriau butu fiksuota ir as prie jos nelysciau tai galeciau susikoncentruot visa demesi i surviving. toks idomus atrodo geimas, bet...man nepatinka kai is nugaros 3 kirviai sminga.kol atsisuki, o kad ir atsisuki tai neapsiginsi juk.

siaip as ji perejau net ant sunkaiusio lygio "nightmare", ir jei patikroviai snekant nereikia ten tiek saudytis. riekia issisukineti. jai daug uzpuola tai uzsidegi flara ir judi link sviesos (cia ne shooteris cia survival ypac ant sunkaus lygio). ir beto realiai ju daugaiusiai puola 2 chaptery, toliau tai tik vietomis.

O siaip patarimas perkirsti mechanika. Issisukineji. jei 1 ar 2 puola gali nukepti. realiai su proziku pacirskini ir 1 suvis i galva ir lekia i ora jau. Jei daugiau pasijami flara ir judi i prieki link sekancios sviesos saltinio. Realiai vieoj vietoj stoveti neapsimoka kai ju daug. Nes jie kaip kokie infinity bbz cia. O siaip zaidimas tirkai vertas kad ji pereiti ;]

PS: ir siaip jai matia netoli ta benzokolonke tai cia chapterio 1 pabaiga. nu cia toks kaip ir boselis to levelio, realiai cia reikia stoveti link tu deziu ir jamti isvien sovinius. yra keletas backu kur sprogsta tai laba idaug ju kali iskirsti vienu metu ;]

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.