tomkinas123

Alan Wake / American Nightmare

Rekomenduojami pranešimai

seip visi kas pirko naujus game tai gaus sita dlc nemokamai ,taip kad ryšys yra :)

idomu ka darys tie kas turi banintus boxus ir negali pasidaryt jtag jau...kaip tada dlc?? atia..anksciau dlc kurie iseidavo disko pavidalu budavo laisvai perkeliami i HDD ir tiek.bet anksciau ir bano nebuvo. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

be ryšio, kad reikės siųstis iš xbl už pinigus, aišku jtag'eriam gerai šiuo atveju :) kažin ar ilgas tas dlc bus..

Vienas iš Achievement'ų:

Run-On Sentence50 (50)

Special 1: Complete the episode without reloading the game or restarting a checkpoint.

Tai darau prielaidą, kad šis papildymas sužaidžiamas vienu prisėdimu (matomai kokios max max 3-4 valandos).

idomu ka darys tie kas turi banintus boxus ir negali pasidaryt jtag jau...kaip tada dlc?? atia..anksciau dlc kurie iseidavo disko pavidalu budavo laisvai perkeliami i HDD ir tiek.bet anksciau ir bano nebuvo. :)

Prisiminus Fallout 3 DLC istoriją (visi DLC išėjo vieno disko pavidalu) - neturėtų būti problemų ir banintoms konsolėms. Aišku Alan Wake tik 2 DLC lyg planuojami... gal dėl dviejų disko nedarys ir paliks tik grynai downloadable.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienas iš Achievement'ų:

Tai darau prielaidą, kad šis papildymas sužaidžiamas vienu prisėdimu (matomai kokios max max 3-4 valandos).

as losiau ji kokias 3-4 val ir manau kad ne puses neperejau dar.nebent nezinau ten begimo metodu ir visko skipinimu gal ir pereitum per tiek.kam isvis tada lost..??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as losiau ji kokias 3-4 val ir manau kad ne puses neperejau dar.nebent nezinau ten begimo metodu ir visko skipinimu gal ir pereitum per tiek.kam isvis tada lost..??

Aš kalbu apie Achievement'ą papildymui "The Signal". O ne apie paties žaidimo trukmę. Žaidime yra kokie 5-6 epizodai (nepamenu tiksliai), o DLC turės matomai tik 1. Tai natūralu, kad papildymas bus 5-6x trumpesnis ir pereinamas vienu prisėdimu (nerenkant visokių collectables; žr. kt. Achievement'us).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kalbu apie Achievement'ą papildymui "The Signal". O ne apie paties žaidimo trukmę. Žaidime yra kokie 5-6 epizodai (nepamenu tiksliai), o DLC turės matomai tik 1. Tai natūralu, kad papildymas bus 5-6x trumpesnis ir pereinamas vienu prisėdimu (nerenkant visokių collectables; žr. kt. Achievement'us).

ok my bad :) ..na dlc 3-4 val. tai labai daug manyciau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Alan Wake's 'The Signal' received on Xbox LIVE

The first DLC for the "psychological thriller", Alan Wake, has arrived on Xbox LIVE in the form of "The Signal". Gamers who bought their copy of Alan Wake new will have a coupon code in their case they can use to get the DLC for free. Everyone else will have to spend 560 MS Points ($7) to download.

"The Signal" should provide around two hours of additional playtime as Alan Wake must find his way out of a new nightmare. Alan finds himself going even more insane though which make this reality even more dangerous.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei kas norit atsidaryt Avatar Awards, tai turiu failus, kuriuos tereikia imest i flasha, ir nereikia rasyt disko..

Sita faila kelti i 4D530805/00000002

Stai linkas

O va kaip atrodo USBxTaf'e Nuotrauka

Uploaded with ImageShack.us

Tada isidedat zaidima, einat i Optinos, ir Enbale Video Commentary. Awards unlocked!

Redagavo G1edrius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žiauriai įtraukė nuo pat pirmų minučių. :)

Manau visus įtraukė bet po poros epizodu(ar kaip ten jie vadinasi)bent jau man uzkniso monotonija. Eik sauk, eik sauk, paspausk mygtuka kad kazka atidarytum, eik sauk, eik sauk. Praejau visa zaidima, bet nelikau suzavetas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau visus įtraukė bet po poros epizodu(ar kaip ten jie vadinasi)bent jau man uzkniso monotonija. Eik sauk, eik sauk, paspausk mygtuka kad kazka atidarytum, eik sauk, eik sauk. Praejau visa zaidima, bet nelikau suzavetas.

Bet uztat kokia istorija!!! Ir seip, man patiko veikejai ir ju AI. Nu jie nera toki buka ir netaiklus, kaip daugelyje zaidimu. Jie tikrai naudingi. O seip tos monotonijos nepajauciau, nes nezaidziau visa diena, o po truputi. Gal tik zaidziant ant NIghtmare, tas sunkumas truputi nervino...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet uztat kokia istorija!!! Ir seip, man patiko veikejai ir ju AI. Nu jie nera toki buka ir netaiklus, kaip daugelyje zaidimu. Jie tikrai naudingi. O seip tos monotonijos nepajauciau, nes nezaidziau visa diena, o po truputi. Gal tik zaidziant ant NIghtmare, tas sunkumas truputi nervino...

O aš monotoniją* pajutau. Gerai tai, kad žaidimas ganėtinai trumpas. Epizodų buvo gal tik 6 (pataisykite, jei klystu). Bet visa creepy aplinka, scenarijus, muzika (ypač epizodų pabaigoje).. na filmas žodžiu. Smagiai susižiūrėjo nuo pradžių iki galo.

*Monotoniją ta prasme, kad priešai daugiau mažiau visą žaidimą tie patys, vos kelių rūšių taken'ai ir paukščiau. Daugiau nieko. Na ir skraidantys objektai, jei juos galima pavadinti priešais. Esmė tame, kad tų vaiduoklių vienodų man buvo tiesiog per daug. Kažkaip nenatūraliai. Labiau gal norėtųsi didesnio klaidžiojimo, puzzlų, iššūkių. O tie vaiduokliai galėtų būti pasiskaninimui kaip netikėtumo ir siaubo elementai. O dabar tie vaiduokliai tiesiog kaip spam'as :) Taip nebūna gi :)

Netikęs pvz, bet gal sueis: Tarkime FEAR atveju žaidimas vyksta gan natūralioje aplinkoje (žmogus kariauja su žmonėmis) ir tarpuose šiurpą keliantys elementai. Arba Crysis. Atrodo veiksmas sukasi apie vieną, o paaiškėja, kad kariauji su ateiviais. Čia nėra patys geriausi pavyzdžiai.. bet Alan Wake galėtų turėti daugiau painiavos nei yra dabar. Dabar - gan tiesiškas žaidimas: start -> šviečiam į vaiduoklius -> finish.

Redagavo bullka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane biski sunervino grind'inimas, daug visko surinkt reikia del tu ach... paloses pora chapteriu daugiau nuvargau jieskodamas collectibles negu pasimegavau zaidimu, padejau i sona kuriam laikui, kai busiu laisvesnis gal ir vel prisesiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mane biski sunervino grind'inimas, daug visko surinkt reikia del tu ach... paloses pora chapteriu daugiau nuvargau jieskodamas collectibles negu pasimegavau zaidimu, padejau i sona kuriam laikui, kai busiu laisvesnis gal ir vel prisesiu.

Aha, as zaizdamas antra karta ant Nightmare, rinka visus collectibles. IR perejes zaidima, buvau praleides, viena manuscripta, 1 coffee bar ir 1 hidden chest. Faina ane?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.