SolidSnake

Metal Gear Online

Rekomenduojami pranešimai

Na va YRA Klanas MGO EU versijos.

Outpost=13=

pavadinimas. As leaderis , MGO EU mane rasti galima Kouzmich niku. Kas turit EU MGO versija junkites palosim.

Taip pat butu gerai kad paskleistumet sia zinia ir kituose geimingo forumuose , kur lankotes ir kur yra kalbama apie PS3.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va YRA Klanas MGO EU versijos.

Outpost=13=

pavadinimas. As leaderis , MGO EU mane rasti galima Kouzmich niku. Kas turit EU MGO versija junkites palosim.

Taip pat butu gerai kad paskleistumet sia zinia ir kituose geimingo forumuose , kur lankotes ir kur yra kalbama apie PS3.

Puiku. As greit irgi prisijungsiu. Mano ID: Octokid.

Ne į temą

Kouzmich, ar bandei pirktis koki nors expansion'a ar papildomus voices pirkti , mano Visa kazko jiems netiko , gal zinai kame cia reikalas ? Ar aplamai is Lietuvos PSN zaidimu ir t.t. nusipirkti neina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Puiku. As greit irgi prisijungsiu. Mano ID: Octokid.

Ne į temą

Kouzmich, ar bandei pirktis koki nors expansion'a ar papildomus voices pirkti , mano Visa kazko jiems netiko , gal zinai kame cia reikalas ? Ar aplamai is Lietuvos PSN zaidimu ir t.t. nusipirkti neina?
Ne į temą

ne man irgi ten nieko nejo pirkti ir abejoju ar isviso kada nors eis pirkti, nes ten grynai atskira sistema nuo PSN , ji niekaip nera susijusi su PSN , bet tikiuosi kad addonus imes ir y PSN krautuves . Nes is USA store PSN eina pirti , EU ne (ateityje turi iseiti PSN store korteles su fiksuota suma , kur koda suvedei ir pinigai isimete y tavo PSN acc , bet kada tas bus neaisku , USA tas dalykas jau yra ). Bet jei taip bus tai USA tik USA geimui , EU tik EU geimui , kad paskui nekiltu problemu.

Seip info, mano nuomone globaliu servu nebus kaip ir nebuvo pirmam MGO ( MGS3online) , taip kad kas kokia versija turi tas tik sutais zmonem ir gali losti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neblogas, idomus grajus, ypac kai yra nemokamas (kai neturejau saudykliu tai reikia priprasti prie valdymo ir panasiai, bet zaidimas vertas demesio)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš pradžių labai nervavo šitas žaidimas žaidžiant MP bet pripratau prie valdymo ir dabar labai patinka.Tik lieva kad taip lėtai tą ginklą suka. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Metal Gear Online - Bikini DLC

]

The bikini is available now, having just been published in support of the first anniversary of MGS Online.

kagi prasidejo gimtadienio dovanos :throw:

To celebrate the first anniversary of Metal Gear Online, Konami has provided very special DLC: Bikinis. Just in time for summer!

Players will need to have at least the GENE Expansion to download the bikini outfits.

NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandiena pasirode naujas MGO Scene Expansion,jau trecias,taigi gaunam Old Snake is MGS4 bei nauja mapa "Icebound Inferno" is MGS4 Shadow Moses

NuotraukaNuotraukaNuotraukaNuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar yra vis dar zaidzianciu?? truputu pavelavau i traukini bet noretusi sulost su lietuviska chebra :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.