Dowydas

Alone in the dark

Rekomenduojami pranešimai

Ka ten daryt kur krc atvarai su masina susprogdini masina ten aini randi bonka uzpili ant tu pagaliu kur dutys uzdegi ir juodulis atvaro ten taas ir kur bekt?

tu cia turbut toj pozeminej eikstelej esi tai krc kai padegi tuos pagalius ir atwaro tas juodulys greit bek nuo jo ir wsk tik stenkis ant jo neuzmint biski pabegiosi tie pagaliai sudeks ir tada dinks juodulys ir galesi nueit ta masina pasiimt

hmmmm.... Įsijungiau, ir tikėjausi kažko gero. Prasidėjo... Mintys galvoje: It's ok, nice. O po to... Na, graži ugnis.. Bet su tais zombiais, tai pasakyčiau kad nsmn... Wow, killing retarded zombies in the dark, using fire to end them. Very interesting and addictive... (sarcasm) Tikėjausi kažko gero, tačiau gavosi ganėtina nsmn... Apie fiziką, animacijas(kai kur jos padarytos absurdiškai) iš viso patylėsiu... Grafika nėra "ledinė". Nutrūksta kabelis kažkoks, pradeda kibirkščiuoti (nežinia ko, iš tikrųjų to nebūtų).."Labai sunkūs" galvosūkiai, apskritai labai "kabinantis" žaidimas... Nieko ypatingo, o tiek tikėjausi. Na, bet tai tik mano nuomonė. Bet kadangi įsirašiau, tai tikriausiai teks pereiti..

jei apie tą pačią vietą kur Audris buvo užstrigęs, tai tiesiog žiūrėk ką rodo ekrano apačioje.. Suspaudi ką reikia and you're free to go..

galwosukiai tai tikrai nera sunkus na nebent esi wisiskas naujokas zaidimuose ir wapse galwot nesugebi

Redagavo split

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tu cia turbut toj pozeminej eikstelej esi tai krc kai padegi tuos pagalius ir atwaro tas juodulys greit bek nuo jo ir wsk tik stenkis ant jo neuzmint biski pabegiosi tie pagaliai sudeks ir tada dinks juodulys ir galesi nueit ta masina pasiimt

galwosukiai tai tikrai nera sunkus na nebent esi wisiskas naujokas zaidimuose ir wapse galwot nesugebi

taigi jis ir sako "labai sunkus!" :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi jis ir sako "labai sunkus!" :)

būtent... dėl to ir nusivyliau žaidimu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

būtent... dėl to ir nusivyliau žaidimu :)

tai cia tau ne galvosukiu zaidimas irgi nezinai gal pats ko nori,tokiu zaidimu nusivilt tai nzn,labai geras zaidimas inesa kazka naujo i musu geimeriu padange,va kad RE5 nebtu pasukes action keliu tai butu idomiau kad daugiau butu tokiu zaidimu ne tik susijusiu su veiksmu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai cia tau ne galvosukiu zaidimas irgi nezinai gal pats ko nori,tokiu zaidimu nusivilt tai nzn,labai geras zaidimas inesa kazka naujo i musu geimeriu padange,va kad RE5 nebtu pasukes action keliu tai butu idomiau kad daugiau butu tokiu zaidimu ne tik susijusiu su veiksmu

aš tikėjausi kažkokios super idėjos, o čia nieko ypatingo neradau... Na tik kažkokia dalina mistika, amuletas, kažkas kas ritualo metu buvo išlaisvintas ir pnš... Na vėlgi kaip jau ir rašiau, čia tik mano nuomonė. Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tikėjausi kažkokios super idėjos, o čia nieko ypatingo neradau... Na tik kažkokia dalina mistika, amuletas, kažkas kas ritualo metu buvo išlaisvintas ir pnš... Na vėlgi kaip jau ir rašiau, čia tik mano nuomonė.

na naujoviu atnesancius zaidimus reiktu visus sveikinti tik,nes mums reikia vis kazko naujo,tas idomu,tas patraukia demesi,galima rasti daug k kas galetu buti geriau del to tai cia galima ispeikt dauguma zaidimu,nors ne visus,siaip zaidimas pasirode idomus,idomiai igivendinta kai kurie dalykai,saunu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sweiki gal galit padet dabar esu episode 5 the huge one, kur reikia toky didely guard pakirst ar gal zinot kaip tai padaryt nes jis peilius meto ir labai ten sunkei gaunasi nenumirt ,taip kad jei kas perejot plz help

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurekit yra tokia problemele episode 7 sequence 4 .Ten kur reikia sunaikinti tuos sukurius ir tipo padaryt trisdesimt tos energijos.Bet kai as sunaikinu du sukurius man pasidaro spectral energy 6 ir uzsidega raudonas spotas salia tos pilies tai dabar klausiu ar man butina juos naikinti kl pasieksiu trisdesimt spectral energy ar galiu eit jau ieskot zenklu ant pilies sienos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zidimas, nieko seipsau toks, bet reik pagalbos, yra taip, uzdaryti vartai, stovi tokia tiritoniuku organine darykla ir ja reik sunaikinti , nes i ja sviecia lazeris kuris reguluoja vartus ar nuleisti ar ne (vartai tai cia apsaugos grotos), ir is to organo isoka vabaliukas kuris bega per grindines vitiliacijas uz tu vartu, kraujuko pagerti, ir atgal. ka daryt ? kaip tuos vartus atidaryt? bendziau nusaut ta organa, bet kulkos per grotas uzstringa, padekt ta vabala , kad degantis ten nulektu ir padektu ta organa, poto bandziau degiu skysciu apipilti, bei krauja vandeniu nuplauti, nu zodziu sakes, mano smegenis tiek neisveza.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prapjauni sprogstamo skyscio bakeli ji meti i ta vora su lipnia juosta ir po to kai jis nubega padegi ta upeli degalu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką tik įsijungiau pirmą kartą... Geriau būčiau to nedaręs...

Žaidimas - vienas tragiškiausių mano žaistų Xbox 360 žaidimų. Ir tik dėl geimplėjaus. Valdymas nepakenčiamas: tai tu 3 asmeny, tai pirmam... Herojaus judesiai mediniai, vaikšto klišai, kamera šūdina, kovos sistema baisi. Jokio malonumo žaidžiant. Per 20 minučių žaidimo žuvau gal 20 kartų. Ir ne dėl to, jog nemoku žaisti action-FPS žaidimų, nes geiminu visą gyvenimą. Ne priešai nužudė, bet debiliškas valdymas. Prasikeiki, kol kur nors nušoki/užšoki/užlipi/nusileidi. Nori paeiti į šoną, tai herojus sugalvoja nulipti nuo krašto ir šokti žemyn nuo namo. Ir panašios nesąmonės. Buvau skaitęs IGN review (įvertinimas 3,5), bet negalvojau, jog iš tikrųjų šis žaidimas bus toks nevykęs. Net gaila laiko ir pirštų daugiau rašyti apie šį šūdiną žaidimą. Daug negatyvių emocijų...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

normalus tas zaidimas visai,prie valdymo pripranti ir normaliai viskas,gal jusu nuomone nieko verta,kai paziurit i kazkokius ivertinimus lievus ir nuomone susidarot,daug lievesniu zaidimu su gerais ivertinimais ten,tai gal patilet reiktu,arba nors jau nesusidaryt nuomones pagal tuos ivertinimus arba isvis nerasyt.o su tais walkfrought tai isvis kam zaist zaidimus tada,nesuprantu koks idomumas.

Redagavo morozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.