Talentas

Ar įmanoma pasijungti interneta per laptopa?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Situacija yra tokia: pas mane namie yra bevielis interneto ryšys. Modemas ir linksnys stovi kitame kambaryje (už 20m.) nuo tv ir xbox'o. Vartotojo vadove skaičiau, kad įmanoma pasijungti per Windows ICS ryšį, nors nelabai suprantu kas tai yra.

Klausimas: laptope yra bevielis interneto ryšys, jeigu aš laptopą su ethernet kabeliu pajungiu prie xbox'o ar įmanoma, kad laptopas tiektų internetą xbox'ui? Ar čia išvis nesamonę sugalvojau? :o ar man reikės ieškotis kokio ilgo laido ir prisijungti internetą iš to kito kambario? Jei galite patarkite kaip man pasijungti tą internetą.

Ačiū

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kitame kambaryje (už 20m.)

Ne į temą

pas tave pilis?

Ne į temą

Gal zmogus gyvena name ir taip atstumas susidaro, patikek...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KAS tie 20 metru pas mane mazam sovietines statybos 2 kambariu bute reikejo 25 metru interneto laido.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Situacija yra tokia: pas mane namie yra bevielis interneto ryšys. Modemas ir linksnys stovi kitame kambaryje (už 20m.) nuo tv ir xbox'o. Vartotojo vadove skaičiau, kad įmanoma pasijungti per Windows ICS ryšį, nors nelabai suprantu kas tai yra.

Klausimas: laptope yra bevielis interneto ryšys, jeigu aš laptopą su ethernet kabeliu pajungiu prie xbox'o ar įmanoma, kad laptopas tiektų internetą xbox'ui? Ar čia išvis nesamonę sugalvojau? :o ar man reikės ieškotis kokio ilgo laido ir prisijungti internetą iš to kito kambario? Jei galite patarkite kaip man pasijungti tą internetą.

Ačiū

bandyk wireless antena i xboxa isidet, nereikes jokiu laidu, bet aisq kainuos 10 kartu barangiau negu laidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirk ta kabeli ir tiesiai nuo routerio pasijunk, nekainuoja tas kabelis daug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusipirk ta kabeli ir tiesiai nuo routerio pasijunk, nekainuoja tas kabelis daug.

ok, badysiu rytoj nusipirkti. reikes ka nors nustatineti daugiau ar tik paprastai pasijungti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok, badysiu rytoj nusipirkti. reikes ka nors nustatineti daugiau ar tik paprastai pasijungti?

priklauso nuo to koks tavo internetas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaip cia viskas lenga pasirodo: nusipirkau laida, paprasciausiai ikisau i routeri ir iskart viskas veikia. nereikejo net nieko nustatineti papildomai. dekui patarusiems <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka darit jeigu ruteris pirmam aukšte o x 360 antram aukšte kai per laiptu ir tiestis laidus :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka darit jeigu ruteris pirmam aukšte o x 360 antram aukšte kai per laiptu ir tiestis laidus :D:D

tai gali bevieli adapteri naudot

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka darit jeigu ruteris pirmam aukšte o x 360 antram aukšte kai per laiptu ir tiestis laidus :D :D

Kraustykis i vienauksti nama :D :D

O jei rimtai tai priklauso nuo namo , pasmane pvz yra isvesti isejimai abejuose aukstuose tai man be broblemu

Jei tyngi ir turi pinigu nusipirk ta MS wireless thingy ir bus rami galva jei ne tai arba tiesk kaipnors ta laida , gresk per lubas arba leisk per 2 rooterius kad gaudytu , bet kaip ir sake cia kaskas , reikes ir atskiro maitinimo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip su dviem bevieliais maršrutizatoriais galima pasidaryti permetimą, kitaip tariant, tai atstoja kabelį, bet greitis aišku nėra toks ir gedimai yra žymiai dažnesni, o ir kaina nemaža. Jei pas tave yra paprastas maršrutizatorius, tai geriausiai visgi būtų kabelį imti. Jei bevielis maršrutizatorius, tai galima imti kitą bevielį maršrutizatorių, prijungti jį belaidžiu ryšiu prie jau esančio ir tada pajungti su kabeliu į XBOX - manau toks variantas bus žymiai pigesnis nei tas Microsoft Wireless sticky thing :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jeigu i tavo klausima atsake butu gerai kad ir pats uzrakintai tema.Rakinu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.