grameris

keli nesunkus nOOb'o kalusimai :D

Rekomenduojami pranešimai

Nu ka neseniai gavau psp ir noreciau paklaust kiek laiko jus ji kraunat kiek skaiciau tai reikia krauti ~2val ane? ir ar ilgai laiko psp ??nu ir dar vienas klausimas :o kaip reikia pasijungti prie interneto man randa jungiasi bet ismeta error'a kai bandau junktis su laptopu viskas gerai prisijungia o su psp neprisijungia nzn kdl :o laukiu atsakymu iskart aciu ;) beja wlanas ijunktas ;)

Redagavo grameris

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dėl PSP prisijungimo - žiūrėk nustatymus.

dėl krovimo - kol išsijungia lemputė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kraunu pusantros valandos, laikymas priklauso nuo baterijos ~5-6 val., Gal passwordas uzdetas? Man ir yra visokio nesamoningo reikalo suintiko prisijungimu, kartais routeris ne D-Link?

P.S. PIRATED mane kad ir kaip gaila bebutu aplenke :o Bet ne i viska atsake) :o

Redagavo isstatu1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu manau jai zmones nori daryti ilgus prisedimus tegu nusiperka antra baterija manau lb lb praverstu :o

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane psp krauna paie 3 su puse valndos ar ai gerai ar batarke bloga?? pasvordo nera as su laptopu prisijungiu :o ten kaimynu netas tai nezinau ar d-link routeris bet mano draugas su savo psp tai iejo i neta su psp per ta neta :o o as negaliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kazkasblogai su nustatymais, nueik pas kaimyna ir paklausk: A pasjus D-link ar ne? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jo ateisiu ir sakysiu ;) su laptopu viskas veikia ir draugas savo psp buwo pajunges prie neto gal ka nors ant psp reik nustatyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo su tuo netu pilna velniavos as turiu savo bevieli neta laptop veikia o psp ne nes ten su passwordais blogai Tai va nueinu i pirma auksta atsisedu ant sofo (kuo arciau kaimynu namo) pasigaunu jo bevieli ir beldziu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.