XKeskasX

Klausimai pries perkant Nintendo DS Lite

Rekomenduojami pranešimai

Tai va ketinu pirkti Nintendo DS Lite ir iskilo keli klausimai. -_-

1.Kuo skiriasi sitie du ds'ai

http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...156001064156474

ir sis

http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...156001064139581

Ten jokiu aprasymu nera todel klausiu nes niekad neturejau nintendo konsoles. ;)

2.Turiu parsisiuntes Moonshell ir Shell nes skaiciau kad cia kaip ir failai nulauzimui tai ar yra Lietuvoj kur nusipirkt EZ-flash arba DS TopToy nes turiu bloga patirty perkant internete. ;)

3.Ir kuri is mano pateiktu ds'u geriau pirkt ?? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1. niekuo

2. lietuvoj man rodos nera, nebent susirastum zmogu kuris nupirktu

3. imk juoda -_-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1.Niekuo,tik spalva -_-

2.Iš manęs gali nusipirkti ;) EZ-flash'ui ir DSTT naudojami skirtingi sisteminiai failai.

3.Imk juodą-pigesnis ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas butu geriau ar DS Lite ar PSP?? kaina man taspats kaip nors bet kas geriau?

As siaip labiau linkstu i DS puse nes turiu XBox 360 bet ar po to nusipirkes nesigailesiu kad nepirkau PSP?

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo XKeskasX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As manau psp geriau..filmai dideliame ekrane..nu intikas nu daug geriau mano NUOMONE negu ds..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PSP man bent jau ir valdymas patogenis ir ekranas siektiek malonenis akiai dar plius zymi firma SONY kuri fufliaku negamina zaidimai iseina taip mazdaug i savaite bent 2 ir siaip jis daug populiaresnis jei kas neaisku bus visada ko pasiklausti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimai iseina taip mazdaug i savaite bent 2 ir siaip jis daug populiaresnis jei kas neaisku bus visada ko pasiklausti

na buna kai ir neislieidzia nei vieno per dvi savaites :o

Redagavo Helix

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai labiau rekomenduoju NDS. Turejau PSP, bet ant jo nebuvo ko zaist... Filmus galima ir ant NDS ziureti, o internetas irgi yra :o Nintendo irgi lievybiu nekura. O siame tinklapyje ir NDS ir PSP puseje yra daug ko pasiklausti :o Tik kad NDS vartotojai protingesni, nekyla jiems tiek daug klausimu, kaip PSP puseje. O Nintendo vartotoju siame tinklapyje yra TIKRAI daug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man ds kazkaip labaiu prie sirdies mano psp po GoW ir ff:CC renka dulkes o ds leidzia vis daugiau rpg kurie man niekaip neatsibosta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Touj bus mano gimtadienis ir galvoju pirkti kokia nors nesiojama konsole,bet neapsisprendziu ka pirkti DS Lite ar Psp Slim.Patarkit man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Touj bus mano gimtadienis ir galvoju pirkti kokia nors nesiojama konsole,bet neapsisprendziu ka pirkti DS Lite ar Psp Slim.Patarkit man

Tai va. Pirma, kokie tau žaidimai patinka? Mano požiuriu PSP neturi nieko gero. NDS turi gerus RPG. Ir kaiko kitko. PSP turi tik vieną žaidimą kuris man patiko: GTA:VCS. Pripažinsiu. Dėl to mokėti man apie 200lt būtų negaila. Bet ne daugau. Nes kitko beveik nėra. O NDS paprastą už tokią kaina gali nesunkiai gauti. Lite iki 300lt. "Pliką", T.Y. pe žaidimų. Na bet jei gimtadienis, tai imk PSP. Jei netiks - Parduok. Pardavęs tau liks pinigų ant gero NDS ir dar turėtų likti, nes NDS pigesnis ^_^ Va taip. O jei neesi mėgėjas pirkti-parduoti, imk, iš mano pusės, NDS Lite. Bet Lite. Nes storasis NDS tikrai prastesnis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Storasis NDS tikrai prastas ? Kaip aš supratau tai skiriasi tik dizainu ir tuom kad NDS lite yra ryškesnių spalvų ir mažesnis. Jeigu klystu , prašau pataisykite mane kolegos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Storasis NDS tikrai prastas ? Kaip aš supratau tai skiriasi tik dizainu ir tuom kad NDS lite yra ryškesnių spalvų ir mažesnis. Jeigu klystu , prašau pataisykite mane kolegos

pas mane storas, nieko jis neprastas, lite aisku gerokai mazesnis. del ekrano sviesumo ar spalvu nesiskundziu, o pats zaidimo experience tai manau tas pats ^_^ lite lyg ir turi daugiau homebrew galimybiu, priedu dauiau palaiko, bet kadangi as naudoju ji grynai zaidimams tai netruksta man nieko. psp turiu visokiems emuliams, video ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane storas, nieko jis neprastas, lite aisku gerokai mazesnis. del ekrano sviesumo ar spalvu nesiskundziu, o pats zaidimo experience tai manau tas pats :) lite lyg ir turi daugiau homebrew galimybiu, priedu dauiau palaiko, bet kadangi as naudoju ji grynai zaidimams tai netruksta man nieko. psp turiu visokiems emuliams, video ir t.t.

Na NDS storasis dar trumpiau laiko :) Dar va pastebėjau:

Piratizmo kortelės jema su*iktai daug baterijos. Dabar va nepiratauju, laiko iškart ilgau NDS :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.